Audio & Víno
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Audio & Víno
Tento týden Lidl nabízí francouzská vína, ještě jsem se tam nedostal, není čas na "milé blbinky". Nakonec sklípek naplním vínem z Rakous...
A k tomu SG ze Znovína ! Výborný je tropical i green, v zimě se daly sehnat trochu dostupněji.
A k tomu SG ze Znovína ! Výborný je tropical i green, v zimě se daly sehnat trochu dostupněji.
To jsou ty vína s Vašutem? Kdysi na to byla reklama a dojdu do krámu a... Vyprodáno...
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Casillero del Diablo CS 2013 Reserva Valle Central ala třešně s čokoládou nabízí za akčních 139 CZK (píšou sleva z 200) velký T(ř)esko.
Tento víkend bude u nás "Audio a burčák" neboli Mělnické vinobraní....srdečně zve pořadatel město Mělník a sponzor...Smecta 

Burčiak. Nejako som po 6 - 8? pohárikoch nemohol spať, tak som v noci žhavil sluchátka fajnou kubánskou muzikou. 

Já si v pátek dám 3-4 litry a budu spát jak nemluvně 

nebudeš, vstávat budeš 3x za noc, tlak na ventil...drfish píše:Já si v pátek dám 3-4 litry a budu spát jak nemluvně
Na Mělník razím s velitelkou a kamarády v pátek , bude tam hrát Radim Hladík, tak snad počasí vydrží a bude burčák pitný. A v sobotu asi s vnoučaty na houpačky.
Počasí bude výtečné, bezvětří, jasná noc, 16 stupňů, takže člověk aspoň neprokřehne k ránu při odpočinku na lavičce na cestě domů....