Acon píše:agustini píše:..... Sam jazdim v jednej velkej a starej plechovke .....
Si ma nasral. To je moja srdcovka.

Jediné auto, ktoré som mal naozaj rád. Dokonca aj moja žena ho milovala pomaly viac ako ja.

..nasral? skus si precitat toto:
http://forum.autobazar.eu/lancia-lybra- ... t7562.htmlzaujimavy text od uzivatela Acon:
S kappou som takto najazdil 170 000km celkovo má 286 000km a všetko je na nej pôvodné.
potom napriklad toto: [url]file:///H:/Documents/Lancia%20Kappa/Oleg%20Lancia/lancia-kappa.html[/url]
najeto [km]:245000
Kontrolna otazka: kolko malo auto na tachometri ked si mi ho predaval a deklaroval skutocny stav???
TY HOVADO! Tak si po nete pisal o svojich skusenostiach so svojim vozidlom ze si asi nepredpokladal, ze si to po tebe vsetko niekto precita co ho kupi..
PS: Lancia Kappa je konstrukcne vydareny vacsi voz, avsak mimo ineho pokial clovek pravdepodobne pri skutocne "profesionalnej odinstalacii audia" pred predajom nedo***e uchytenie interieru a nerozdrnci sa tam pri nizkych otackach cely stredovy panel a niekedy aj hlavove opierky v sedackach.. tak by sa dalo povedat ze je tu predpoklad ticheho chodu pocas jazdy.. Obycajne to takto robia ludia pre ktorych su ich auta skutocnou srdcovkou a miluje ich cela rodina..

tak isto namiesto filtra do klimy tam nenechaju ani ten stary, ved naco ked to funguje aj bez neho.. ale to len tak na okraj.. hodne ma teraz seru s tym vozidlom ine veci ktore by som nerad nielen tu ale vseobecne vobec rozoberal.. Uz som si presiel tym neprijemnym pocitom ked nieco kupis tesis sa z toho.. ale od zaciatku sa ti neico nezda.. neskor zistujes veci o ktorych sa ti ani nesnivalo a nakoniec ti je jasne ze si kupil nieco ine ako si si myslel a bolo ti prezentovane.. Kazdopadne od cudzieho to tak neserie, lebo tam to clovek predpoklada a dava si pozor..ale od cloveka o ktorom si myslis ze ho aspon ako tak poznas je to nieco ine..
Jazdil som uz v skutocne vela aut a to aj tych vacsich ku ktorym sa Lancia Kappa hlasi.. sedel som v audi A6 co malo cez 350 000 km a nieco ako drncanie plastov v interieri, vrcanie olejoveho cerpadla, alebo vyssia hlucnost podvozku/kolies nieje nieco s cim si clovek spaja tuto kategoriu vseobecne.. ak sa k tomuto prida odchadzajuca spojka, prederavene calunenie "povodnych" potahov, prasknuta hlava riadiacej paky, motor ktory netaha od spodnych otacok ako by mal, neksor takmer nepojazdne kvoli spojkovemu pedalu.. nehnevaj sa ale inak ako vozenie sa v jednej velkej starej plechovke sa to prirovnat neda. Ked mi to vozidlo vydrzi aspon co som predpokladal, tak sa docka kompletnej renovacie a potom snad budem moct hovorit o vozeni sa vo velkej, konfortnej, tichej a spolahlivej limuzine..