TomasT píše:Pro mne je zaplatitelny vrchol BMW, je to velmi mrstne a manevrovatelne auto, naprosto presne to vystihuje jejich slogan - radost z jizdy. Je to jako droga, chyti a nepusti.
S tým sa dá len súhlasiť. V časoch, keď som si "privyrábal" dovozom, som mal tú česť niekoľkokrát, no dnes už ma BMW necháva chladným. Môj rešpekt z ich jazdných vlastností samozrejme zostáva, no jednak mi je úplne protivný desig aktuálnych modelov a jednak má BMW každý chuj a človek o to zakopáva na každom kroku. Je to skrátka taká bežná spotrebka, parkujúca na každom, aj malom, parkovisku na sídlisku.
Úplne iné kafe sú staré modely. Mladý sused si min, rok kúpil 530i zo 76r. Komplet zrepasoval, vrátane chromovaných lemov blatníkov a kožeeného interiéru, dal tomu čiernu perleť a vlastne celkovo ho zrenovoval do kondície skoro nového auta (repas zahŕňal new nápravy, motor, elektroinštaláciu, kompletne opieskovanie karosérie....) To ma berie. Autá po r.v. 90 sú až na pár výnimiek všetko nudné krámy bez šmrncu.
Pre mňa sú atraktívne autá, ktoré na cestách vidieť málo. A je mi jedno, či patria do technologickej špičky, alebo stredu. Napr taká
Lancia Thesis
Ak by som nepotreboval OFF, určite by vystriedala predošlý model Kappu.