Ještě k sekalově příspěvku : S L. Bílou souhlasím, sice je to afektované střevo, ale jako zpěvačka je excelentní, třeba Ave Maria v jejím podání je nádhera, tady prostě ukázala, jak se zpívá! A nějaká Turunen jí nemůže, jak se říká, sahat ani po kotníky...
Hudba kterou nemusím!
Re: Hudba kterou nemusím!
Ještě k mému tématu.Tady se nikdo nenaváží do metalu. Občas si člověk rád poslechne i něco ostřejšího.Zrovna včera jsem si vychutnával Black Sabbath Paranoid a pak jsem si dal ještě Led Zeppelin I. Tohle je ale hudba lidí, kterým v žilách koluje opravdu čistá, hardrocková krev, kteří umí a z jejich hudby je to i cítit - dokáží strhnout a pohltit. Ve srovnání např. s těmito muzikanty jsou Nightwish pouze naprostý bezbarvý kýč a jedna velká póza, hudba prostá emocí, jedno velké prázdné NIC, tvářící se za každou cenu jako něco světoborného a rádoby originálního. A zpěvačka má velmi nepříjemný, bezbarvý, sterilní a umělý hlas. Řekl bych, jak vypadá, přesně tak i zpívá...Děs a hrůza.
Ještě k sekalově příspěvku : S L. Bílou souhlasím, sice je to afektované střevo, ale jako zpěvačka je excelentní, třeba Ave Maria v jejím podání je nádhera, tady prostě ukázala, jak se zpívá! A nějaká Turunen jí nemůže, jak se říká, sahat ani po kotníky...
Mně se nelíbí současný pop a elektronika, kde výšky znějí asi záměrně zrnitě a chrčivě, jako by na normálním systému musely imitovat ty zkreslující sračky, na kterých jsou obvykle pouštěné. Někdy v popu výšky v refrénech řeší tak, že tam vyloženě pustí šum (já to tak slyším). Bohužel ta móda postihla i třeba takovou Farmerovou.
Vrchol nevkusu je podle mě elektronicky zkreslovaný hlas zpěváků/zpěvaček. Mám dojem, že to vynalezla Cher. Nebo někdo jiný, nevím, tyhle věci mě zasahují jenom nepředvídatelně z rádia, a proto mi vadí.
Vrchol nevkusu je podle mě elektronicky zkreslovaný hlas zpěváků/zpěvaček. Mám dojem, že to vynalezla Cher. Nebo někdo jiný, nevím, tyhle věci mě zasahují jenom nepředvídatelně z rádia, a proto mi vadí.
Farmer Milene ?.. ta mela hudbu na svuj hlas celkem akorat, zeby uz ji pridavali extra sumy a ruchy
K metalu nemam vycitky.. spise uvazuji co je tvrda hudba.. ikdyz to tzv. rezou, tak se to da poslouchat... nejednou jsem uvazoval co je vlastne tvrda hudba...
Dosel jsem k zaveru akorat, ze pri metalu ci technu mi chladne telo... nevim proc ale Rammsteini mi pripadaji tvrdi.. asi je to tou nemcinou..
Hiphop,rap totalne nemusim pak takove ty stresove emocni skladby...
K metalu nemam vycitky.. spise uvazuji co je tvrda hudba.. ikdyz to tzv. rezou, tak se to da poslouchat... nejednou jsem uvazoval co je vlastne tvrda hudba...
Dosel jsem k zaveru akorat, ze pri metalu ci technu mi chladne telo... nevim proc ale Rammsteini mi pripadaji tvrdi.. asi je to tou nemcinou..
Hiphop,rap totalne nemusim pak takove ty stresove emocni skladby...
Vkus hodnotit nebudu, ale taky to nemam rad. Kupodivu, u Daft Punku mi to nevadi tak jako vsude jinde...petrL píše:Vrchol nevkusu je podle mě elektronicky zkreslovaný hlas zpěváků/zpěvaček.
A tvé 3 (slovy tři) dosti konfliktní a urážlivé příspěvky, které jsi zde zatím stačil napsat od své registrace z dubna t.r., zase zrcadlí úroveň tvou, a to více než dostatečně.. Snad aby jsi se vrátil tam, odkud jsi přišel a oblažoval svými moudry jiné...šeďour píše:Toto vlákno zrcadlí úroveň celého tohoto fóra...
Toto by se dalo aplikovat i na tebe.sekal píše: Snad aby jsi se vrátil tam, odkud jsi přišel a oblažoval svými moudry jiné...
Ano, podobnou reakci jsem čekal a dokonce jsem i celkem přesně odhadl, kdo bude autorem.. Já jistě nejsem adeptem na kanonizaci, ale abych se ihned po svém vstupu na fórum choval jako řeznický pes, tak k tomu mám poměrně daleko...samoT píše:Toto by se dalo aplikovat i na tebe.sekal píše: Snad aby jsi se vrátil tam, odkud jsi přišel a oblažoval svými moudry jiné...
P.S. Jinak se nemusíš obtěžovat a dávat k svým příspěvkům adresovaným mně emotikon(-y).. Oba dva víme, že to myslíš vážně, a že kdyby jsi mohl, už bych měl patrně další BAN.. Naštěstí už zde nemoderuješ a to je jen dobře....
šeďour, asi máš jiný názor, nikdo ti ho nebere , poslouchej dál dechovku a buď zdráv 
Nebude lepší toto vlákno ukončit a věnovat se něčemu jinému? Zase tady budou padat osobní výpady a urážky.A před koncem roku si zase budem padat do náručí a věřit v lepší zítřek...

Pokud bych měl říct jenom obecně, kterou hudbu nemusím bez ohledu na žánr, tak je to hudba posledních 10, 15 let. Mám rád hudbu ze 70 i 60 let, ale jako hifistu mě zajímá i kvalita zvuku, takže z tohohle pohledu mám nejradši hudbu 80 let.
Naposledy upravil(a) Milan_ dne 08 říj 2011 11:59, celkem upraveno 1 x.
nemam rad hudbu z radia a uz vubec z auta nebo v priblblych mistnostech at je to cokoliv... a hlavne ne reklamy
bohuzel jsem antiradio...
bohuzel jsem antiradio...
Jediný poslouchatelný rádio je radio Beat. Myslím samozřejmě obsahově ne kvůli zvukové kvalitě.
Jediný poslouchatelný rádio je RÁDIO 1 pokud jde o muziku (bohužel jen v Práglu), jinak obsahově i Český Rozhlas. Co se nedá: Impuls, Evropa2, ČH,...