hudba na sťahovanie vo formáte CDA

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Re: hudba na sťahovanie vo formáte CDA

Příspěvek od Jarroo »

Už v tomto vlákne nepokračujem./nebude to mať konca kraja/

kubas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

jarroo napsal:Do konca Ashampo14 má aj Equalizer, žádný jsem nenašel?

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Stahovanim pripravujete sve oblibene skupiny o zivobyti, to jako byste vy pracovali a nekdo vam za to nezaplatil, uvedomujete si to?!

sekal

Příspěvek od sekal »

O živobytí připravují interprety především organizace typu OSA, IFPI apod. Dále, a z mého pohledu ještě více, škodí umělcům neskutečný šlendrián v nahrávání jejich alb, v důsledku čehož se tyto nahrávky mnohdy nedají téměř poslouchat. Platí zejména pro oblast popu a rocku. Z tohoto důvodu je stahování hudby (pro osobní potřebu) zcela legitimní. Bez možnosti řádného poslechu celého alba bych si v současné době prakticky nic nekoupil. Stejně jako bych si bez možnosti vyzkoušení nekoupil ani jiné druhy zboží (obuv, oděv apod..). Pokud si po poslechu alba toto koupím na orig. nosiči anebo, při neoslovení, ho vymažu z HDD, je jakákoliv kritika bezpředmětná..

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Na to, aby se z kapely stala kapela oblíbená, je potřeba jediná věc. Někde ji slyšet. Stáhnu, poslechnu, zakoupím nosič. Anebo smažu. Stejně jako sekal. Na Impulsu moje kapely nepouštějí a rádia jsou pro ztrátou času obecně, protože nemají tlačítko FFWD...

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Patmann píše:Stahovanim pripravujete sve oblibene skupiny o zivobyti, to jako byste vy pracovali a nekdo vam za to nezaplatil, uvedomujete si to?!
To ale nemyslíš vážně, že? :shock:

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Jarroo píše:Už v tomto vlákne nepokračujem./nebude to mať konca kraja/
Párkrát v životě se mi stalo, že mě někdo chytřejší přesvědčil, že nějaká konkrétní činnost, kterou jsem doposud provozoval podle mého tím nejlepším způsobem, není zas až tak ten nejlepší směr ;) Nikdy jsem se "neurážel", nikdy jsem neupřednostňoval svojí pýchu nad "novou" realitou, vždy jsem se snažil poučit či přiučit. To je naše typická vlastnost (lidská)...než abychom si dokázali přiznat, že něco děláme blbě a že existuje jiný, lepší způsob, raději přestaneme debatovat (v tvém případě "nepokračujeme ve vlákně"). Jasně je to tvá volba, dělej si to jak chceš, ale i já si myslím, že to, co s nahrávkou "vyvádíš", je konina.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

kubas píše:jarroo napsal:Do konca Ashampo14 má aj Equalizer, žádný jsem nenašel?
Asi měl na mysli Ashampoo 15 ;)

Odar

Příspěvek od Odar »

Patmann --> Tak to nam chalani z U2 po poslednom bezplatnom vydani albumu asi umru od hladu.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Ale chalanom z U2 to bezplatné vydání zaplatil Apple jako reklamu....nebo se pletu? ;)

Odar

Příspěvek od Odar »

Na to ti neodpoviem, lebo pri podpise zmluvy som nebol :lol: Ale ked sa pozries, ako sa rozpredavali vstupenky na turne buduci rok, kazdemu musi byt nad Slnko jasnejsie, ze keby od Jablka nedostali ani cent, vobec ich to trapit nemusi *sunglases*

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

drfish píše:Ale chalanom z U2 to bezplatné vydání zaplatil Apple jako reklamu....nebo se pletu? ;)
Nepleteš...a sumička to nebyla zanedbatelná ;) Ale to už jsme se nějak odklonili od tématu *offtopic*

kubas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

patmann napsal:Stahovanim pripravujete sve oblibene skupiny o zivobyti, to jako byste vy pracovali a nekdo vam za to nezaplatil, uvedomujete si to?!
kokotina prvého stupně, hudebník maká pouze na koncertě,kde má nezvykle mnoho zaplaceno ,prodejem dalšich kopii se len bezpracně obohacuje.

Velmi nerad bych zde viděl wars, kdo je a není jak placen z hudebníků a jak kdo na čem vydělává. Ale poslední část věty Kubase asi nemůže být myšlena snad vážně.

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

To ty meles kokotiny, to mozna podobna verbež jako vyumelkovane hvezdy vznikle jen na prani penez, je prece spousta kapel, ktere si vse pisi sami, musi platit za predrazene nahravaci studia a pak si to blb jako ty smahne a cumi na to na Youtube! Znam osobne par lidi, kteri jsou znami v českych skupinach a takto se zivi a musi jeste krom toho, ze hraji po cele Evrope a pisou texty a hraji pro treba i v peti skupinach krome toho i pracovat, tak nevim kdo tu mele kokotiny...

kubas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

splachni odpad.

Odpovědět