hudba na sťahovanie vo formáte CDA
Re: hudba na sťahovanie vo formáte CDA
Už v tomto vlákne nepokračujem./nebude to mať konca kraja/
jarroo napsal:Do konca Ashampo14 má aj Equalizer, žádný jsem nenašel?
Stahovanim pripravujete sve oblibene skupiny o zivobyti, to jako byste vy pracovali a nekdo vam za to nezaplatil, uvedomujete si to?!
O živobytí připravují interprety především organizace typu OSA, IFPI apod. Dále, a z mého pohledu ještě více, škodí umělcům neskutečný šlendrián v nahrávání jejich alb, v důsledku čehož se tyto nahrávky mnohdy nedají téměř poslouchat. Platí zejména pro oblast popu a rocku. Z tohoto důvodu je stahování hudby (pro osobní potřebu) zcela legitimní. Bez možnosti řádného poslechu celého alba bych si v současné době prakticky nic nekoupil. Stejně jako bych si bez možnosti vyzkoušení nekoupil ani jiné druhy zboží (obuv, oděv apod..). Pokud si po poslechu alba toto koupím na orig. nosiči anebo, při neoslovení, ho vymažu z HDD, je jakákoliv kritika bezpředmětná..
Na to, aby se z kapely stala kapela oblíbená, je potřeba jediná věc. Někde ji slyšet. Stáhnu, poslechnu, zakoupím nosič. Anebo smažu. Stejně jako sekal. Na Impulsu moje kapely nepouštějí a rádia jsou pro ztrátou času obecně, protože nemají tlačítko FFWD...
To ale nemyslíš vážně, že?Patmann píše:Stahovanim pripravujete sve oblibene skupiny o zivobyti, to jako byste vy pracovali a nekdo vam za to nezaplatil, uvedomujete si to?!
Párkrát v životě se mi stalo, že mě někdo chytřejší přesvědčil, že nějaká konkrétní činnost, kterou jsem doposud provozoval podle mého tím nejlepším způsobem, není zas až tak ten nejlepší směrJarroo píše:Už v tomto vlákne nepokračujem./nebude to mať konca kraja/
Asi měl na mysli Ashampoo 15kubas píše:jarroo napsal:Do konca Ashampo14 má aj Equalizer, žádný jsem nenašel?
Patmann --> Tak to nam chalani z U2 po poslednom bezplatnom vydani albumu asi umru od hladu.
Ale chalanom z U2 to bezplatné vydání zaplatil Apple jako reklamu....nebo se pletu? 
Na to ti neodpoviem, lebo pri podpise zmluvy som nebol
Ale ked sa pozries, ako sa rozpredavali vstupenky na turne buduci rok, kazdemu musi byt nad Slnko jasnejsie, ze keby od Jablka nedostali ani cent, vobec ich to trapit nemusi 
Nepleteš...a sumička to nebyla zanedbatelnádrfish píše:Ale chalanom z U2 to bezplatné vydání zaplatil Apple jako reklamu....nebo se pletu?
patmann napsal:Stahovanim pripravujete sve oblibene skupiny o zivobyti, to jako byste vy pracovali a nekdo vam za to nezaplatil, uvedomujete si to?!
kokotina prvého stupně, hudebník maká pouze na koncertě,kde má nezvykle mnoho zaplaceno ,prodejem dalšich kopii se len bezpracně obohacuje.
Velmi nerad bych zde viděl wars, kdo je a není jak placen z hudebníků a jak kdo na čem vydělává. Ale poslední část věty Kubase asi nemůže být myšlena snad vážně.
kokotina prvého stupně, hudebník maká pouze na koncertě,kde má nezvykle mnoho zaplaceno ,prodejem dalšich kopii se len bezpracně obohacuje.
Velmi nerad bych zde viděl wars, kdo je a není jak placen z hudebníků a jak kdo na čem vydělává. Ale poslední část věty Kubase asi nemůže být myšlena snad vážně.
To ty meles kokotiny, to mozna podobna verbež jako vyumelkovane hvezdy vznikle jen na prani penez, je prece spousta kapel, ktere si vse pisi sami, musi platit za predrazene nahravaci studia a pak si to blb jako ty smahne a cumi na to na Youtube! Znam osobne par lidi, kteri jsou znami v českych skupinach a takto se zivi a musi jeste krom toho, ze hraji po cele Evrope a pisou texty a hraji pro treba i v peti skupinach krome toho i pracovat, tak nevim kdo tu mele kokotiny...
splachni odpad.