hudba na sťahovanie vo formáte CDA
hudba na sťahovanie vo formáte CDA
Čaute všetci!
Dá sa niekde sťahovať hudba v CDA formáte?
Ďakujem vopred za typ.
Dá sa niekde sťahovať hudba v CDA formáte?
Ďakujem vopred za typ.
Re: hudba na sťahovanie vo formáte CDA
Hudba v CD Audio formate sa stahovat neda, lebo CDcko neprejde tenkym internetovym kablom 
Zřejmě byl míněn formát .wav 
Nedá...nedá příliš velký objem dat, aspoň já takový způsob neznám, kdyžtak poraďte.
Mal som na mysli aj WAW., Mp3 mi nevyhovuje ,ak sa spätne upraví na Mp3-do CDA,alebo WAW aj tak to nieje ono na kvalitnej zostave to cítiť,že už ten zvuk nieje 100%.,je to tak dobré do štandartu,alebo do auta.
Jestli jsem tě dobře pochopil, stahuj ve FLACu (bezeztrátový kodek) a pak převeď do WAVu. Toto ale jen v případě, že by sis to pak chtěl vypálit na CD-R, jinak důvod nevidím a poslouchal bych ve FLACu. MP3 neřeš, to jen pro poslech vzorečku, když nic jiného není k dispozici. Já osobně jsem nikdy stažený WAV nezažil. Mám pár kousků, kdy jsem nikdy nikde neobjevil nějaké vzácné, hledané album, tak jsem si to vypálil...když jsem našel ke stažení FLAC (vyjímečně ape).
Fajn ,poznám Flac,no nevedel som ,že je to bez strátový kodek na kvalite,sú hudobné cd vo Flac aj na torrentoch?
Synci a děvuchi...poraďte jak zkopírovat příliš objemné origoš dívko (DVD) vím že se to nedělá ale v trafice měli poslední kus a známej mě o to požádal...běžné zálohování SW Nero, Ašampon nebo A120% hlásí chybu málo místa na cílovém disku (zkoušel jsem různé značky) ještě program DVD Shrink mě může zachránit ale proces enkódování odhadl na 9 hodin nepřetržité práce...je to možný ?
dvdfab platinum 4.
vykopej nepotřebné věci a vleze. jinak rozděl na dvě části.
vykopej nepotřebné věci a vleze. jinak rozděl na dvě části.
Jo, je tam nacpaná spousta pitomých nepotřebných reklam...jinak samotná muzika cca 75 min, ale jak to odplevelit ?
pokud máš opici staženou ,otevřeš ji, vlevo nahoře je menu kde se píše skopirovat celý disk to ne! zadáš hlavní film a kopírovat a jeto.
Ano, jsouJarroo píše: . . . sú hudobné cd vo Flac aj na torrentoch?
DVD Shrink 3.2 to prožvýkal a zkopíroval celé, příprava a načítání na noťasu jen 25 min. no to som jelen, na velkém stolním PC 9 hod., asi pomalý mikroprocák, nestačí paměť nebo co. Tímto se autorovi vlákna omlouvám za mírné odbočení od tématu ale možná zpráva se někomu bude hodit. Na ten dvdfab platinum 4 kouknu.
Už je to hodně dávno, co jsem se babral s kopií DVD, vyzkoušel jsem několik prográmků, ale Shrink nikdy nezklamal.lechos píše:DVD Shrink 3.2 to prožvýkal a zkopíroval celé.....
To máš jako s muzikou ve formátu MP3, mně vyhovuje nebo CD, kdysi revoluce audio a dnes zatracovaný nosič, šumivý praskající vinyl je zpět, zákazník je cíleně válcován a poptávka uměle vyvolaná, jinak mohou fabriky i obchodníci zabalit fidlátka.