Jak chráníte svoje HiFi před dětma ????

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
tom
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak chráníte svoje HiFi před dětma ????

Příspěvek od tom »

vše prodat a věnovat se dítku a manželce( oplatí se )
po určitém čase opět začít s touto aktivitou
vlastní zkušenost, k nezaplacení, mezitím si ujasnit kam se vydám.
Já si ujasnil zes a zbytek, jestli má někdo jiný názor *sunglases* jeho problém

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Guliver.Pasce?Hifi v obývaku jsou pasce na děti?

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

souhlas s guliverem.
Konkrétně u mně mám na mysli roční ( zrovna ted´ 1,5 roční) batole. Toho můžeš plácat, okřikovat, a i když už to ví moc dobře - že třeba nemá brát tyhle a tyhle knížky, odlupovat lištu od lina atd., tak prostě to zkouší časem znova, i třeba provokativně, laškovně .... nejde to uhlídat ani zakázat - že to je opravdu zákaz, kterej bude muset přijmout, na to je ještě opravdu moc malej .... až pobere trochu víc rozumu, tak jdou sloupy zpátky ...... Když byla holka v první třídě, tak už jsem taky neřešil bedny - prostě už musela poslouchat ...... ale batoleti nejde říkat ty ty ty neběhej pod auto a spolíhat na to, že to dodrží

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

Tony píše:A neterka má odvtedy pri pohľade na hifi traumu :)
Zdá sa že som to neprehnal, neter si cez moju zostavu užíva rozprávky a Kostíkov. Na notebooku cez vstavané repro ju to nebaví.

Guliver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guliver »

Zappadaddy píše:Guliver.Pasce?Hifi v obývaku jsou pasce na děti?
Pre deti do istého veku nepochybne. Ak ich musíš plácnout,aby sa tvojho hifi nechytali, čomu oni nemôžu rozumieť a tak ich trestáš za to, že si im túto pascu nastražil.

hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hi-fi calvus »

Jednoduše, žádné děti nemám a ani mít nebudu :D
Musel bych být blázen, v tomhle zvráceném světě, přinést na tuhle planetu potomka, zvláště v téhle čím dále složitější době,
ale není třeba zoufat, pravděpodobně nevymřeme, poněvač za nás oba má několik socek co si chodí jen pro dávky mraky capartů, ze kterých vyroste jistě spousta tak pracovitých lidí, jako jsou jejich rodiče
a zjevně to nikomu nevadí.

Takže za sebe, tyhle problémy naštěstí neřeším. ;)

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Milované učitelky z MŠ Alberta Kučery Ostrava Jih, mi udělaly za 1 rok z chlapce andílka, který když přijde domů řekne: na to nebudu sahat, je to drahé a mohlo by se to pokazit.
Dokonce když při oblékání zavadil o bednu rukávem mikiny, omluvil se ! *2thumbsup*

Podotýkám, že před MŠ byly na předchozích bednách ochranné síťky, povlečení na peřiny a před bednama umně navršené hračky.
Vše řešilo zakrytí aparátu maskovací plachtou a poslech hudby na sluchátka, ukládanýma mimo dosah ručiček.

Holka byla zlatá. :P Tu a tam hodila malou sovičku do basreflexu a volala hů-hů.
Ale lampáče jsem vzdal především kvůli horkým elektronkám...

Obrázek

maretti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maretti »

eficak píše:Milované učitelky z MŠ Alberta Kučery Ostrava Jih, mi udělaly za 1 rok z chlapce andílka, který když přijde domů řekne: na to nebudu sahat, je to drahé a mohlo by se to pokazit.
Dokonce když při oblékání zavadil o bednu rukávem mikiny, omluvil se ! *2thumbsup*

Podotýkám, že před MŠ byly na předchozích bednách ochranné síťky, povlečení na peřiny a před bednama umně navršené hračky.
Vše řešilo zakrytí aparátu maskovací plachtou a poslech hudby na sluchátka, ukládanýma mimo dosah ručiček.

Holka byla zlatá. :P Tu a tam hodila malou sovičku do basreflexu a volala hů-hů.
No nádhera ..... takže řešit vhodnou školku. Jo teď mě napdalo ......... JAK VYTÁHNETE PŘEDMĚTY VHOZENÉ BASREFLEXEM DOVNITŘ BEDNY ?? *fnuk*

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

......... JAK VYTÁHNETE PŘEDMĚTY VHOZENÉ BASREFLEXEM DOVNITŘ BEDNY ??

No to přeci také učí ve školce: Pustíme tam kocoura .......on ty věci vyšťourá :D

Juris

Příspěvek od Juris »

Jak chráníte svoje HiFi před dětma ????
nijak, děti nedělám.... :lol: :lol: :lol:

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

Nyní jsem se přestěhoval a na návštěvu velmi často chodí švagrová s 1 rok mladou holčičkou, která se pořád něčeho chytá a zvedá se.
Stojanové repro i se stojany je v krabicích, na kterých stojí 11 let stará vež Panasonic napájená z fitru Supra. Zdrojem zvuku je počítač s ESI Juli. Díky perfektní akustice nového poslechového prostoru to z věže s 2 p repro hraje velmi slušně.

V těchto dnech se nám má narodit holčička a budeme mít jiné starosti a na hifi čas nezbyde, takže uvidím, zde jej někdy vybalím.
Přemýšlel jsem, že bych dal před hifi kontejner s kytkami nebo udělal pěkný plaňkový plůtek s nějakými dekoracemi po vzoru Studia kamarád :-)

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

Jak psal Zappa...důslednost od začátku se vyplatí. A to mám i gramec. DVD si umí pustit i dvouroční Alička a ostatního si ani nevšimne. :lol:

pininfarino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pininfarino »

Moje deti už dávno odrástli. Keď boli malé, mal som všetko na skriniach, kam nedočiahli. Ale nedávno som riešil celkom nové ohrozenie mojej zostavy. Vidím už slabšie, tak mi chvíľku trvalo, kým som zrak zaostril na pohybujúci sa bod po zosilňovači. Mravec faraón !! Ten kto nevie o akú galibu sa jedná len toľko, že kolónie tohoto hmyzíku vedia efektívne zlikvidovať napadnuté miesta. Napríklad pred 15. rokmi sa mi nasťahovala jedna taká kolónia do videopásky. Boli ich tam hádam milióny. Musel som obetovať pásku utopením vo vedre s horúcou vodou.....
Faraón na zosiku to schytal po zásluhe a v okruhu aparatúry som vystriekal polku pixle od Biolitu. Funguje to na mesiac – dva veľmi spoľahlivo. Potom bude vykonaná hĺbková kontrola s lupusom....Veď ja im dáám...
Obrázek

Jintaj
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jintaj »

Moje dvouletá dvojčata nechávají reprobedny (sloupové Shan SV-04) zatím na pokoji, jsou to pro ně jen jakési nezajímavé skříně. Krycí mřížku z repráků před nimi nesundavám. Bassreflex mají vyvedený na dně, naštěstí.
A komponenty mám ve skříňce se skleněnými dvířky, ze kterých jsem odmontoval rukojeť a zajišťuji je v uzavřené poloze malou truhlářskou svorkou.
Dákové ovladače dávám na skříň - do výšky. :idea:

slimak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slimak »

Hifi pred dcérou nechránim nijako. Keď bola mladšia, tak som jej vysvetlil, že tam "býva hudba" a keď to pokazí, hudba nebude. Aj tak mi dvakrát prevalila kopulky na basáku a na prístrojoch je sem tam nejaký škrabanec (už má 6, takže si to obsluhuje sama), ale neriešim to. Načo aj. Je to len technika a všetko je opraviteľné, kopulky boli vymenené, druhýkrát len vytiahnuté vysávačom a na nejaké škrabance sa môžem... Skrátka k technike sa nemodlím, počúvam hudbu.

Odpovědět