Jak vidím naše forum dnes.

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Jirka83
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak vidím naše forum dnes.

Příspěvek od Jirka83 »

Forum je OK, docela mi vyhovuje. Jak technicky, tak vedením. Pokud jde o lidi tady, je tu větší poměr nepěkných povah (resp. soudě pouze dle psaného projevu), než na některých jiných částech interfernetu.. Ale nesere mě to :) Někdy zakroutím hlavou, když kroutím často, skryju si hříšníky a neřeším to. Kdybych takové malichernosti měl u řešit v každodenním životě, pěkně bych si ho znechutil.

Přeju Všem spokojený poslech 8-)

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Ted jsem přišel z ze směny a čekal jsem horší reakce ajsem za to rád.Ono se proti tomu asi nedá mnoho říct.At chci nebo nechci ,budu muset souhlasit,že Rychlé šípy neexistují,ale přál bych si aby se to tu nezhoršovalo.Chtěl jsem se tímto příspěvkem pokusit o nemožné a změnit nastavená pravidla o kterých jsem se už zminoval. Zamysleme se chvilku nad určitými problémy,které tu jsou a aspon se pokusit být lepším foristou,nemyslím vtipálkem. :)
Těm co se nelíbí můj příspěvek se omlouvám a snažte se pochopit,že tato slova jsou myšlena v dobrém.Děkuji Boxer,Zdeny,PMA,Mirino,Davidhighend a Aleska,že jste odvážní a do tohoto vlákna přispěli svým názorem.Myslím,že je vyřčeno vše,a není co dodat.Ode dneška to zkusíme,jsme všichni na jedné lodi.Čechy jsou malé a naše skutky jsou dobře vidět.

Boxer.Nemyslím si,že zrovna komunisti měli tyto vlastnosti vžité(odpouštět a být bez zloby k odpůrcům),kdybys mne nařčil jakkoliv jinak ale po tvém přivovnání jsem málem dostal srdeční záchvat,srdce mi bušilo z nespravedlivosti,které se mi dostalo. :roll: Ale jelikož tě znám zasměji se tomu.Vím,že jsi to nemyslel zle.

boxer

Příspěvek od boxer »

Ne nemyslel jsem to zle.Bylo to přesně myšleno tak,jak napsal Zdeny o Rychlých Šípech.

Prostě idea fain,ale naráží na lidi a jen a jen jejich ega.

Četl jsem to po sobě asi 10x ,aby to nevyznělo,že jsi jako komunista,přesto jako vždy Aleška přečetl i to ,co tam nebylo a změnil si to k obrazu svému.

Když si přečtu ty jeho kydy ve vlákně..pod to se podepisuji...tak se ale nedivím.
Takže speciálně pro něj. Zappovy poslední 3 příspěvky než šel makat,byly jako vystřižené s hesel za kmomančů. Myšleny 100% vážně,dobře,ale...zapomnělo se na lidi.Že jsou jací jsou. Jak řekl Mistr Werich...lidi jsou různí,hrůzní a jiné.!!

Jinak se ti Michale omlouvám za tvé bušení srdce,ALE SNAD JSI TO POCHOPIL,NA ROZDÍL OD ALEŠKY, =SPRÁVNĚ.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Boxere, já pláču ! *fnuk*
boxer píše:....přesto jako vždy Aleška přečetl i to ,co tam nebylo a změnil si to k obrazu svému....
Já vložil do tvých úst to, co jsi nikdy neřekl, jen napsal ! A navíc překroutil !

Ale máš pravdu, je to jen a jen o lidech. Komunisté také nechtěli slyšet pravdu (a jak dopadli), nyní 21 roků se také pravda nenosí (a kam jsme se to dostali). Ideály mohou být správné, ale prosazují je jen a jen lidé.
boxer píše:...Když si přečtu ty jeho kydy ve vlákně..pod to se podepisuji...tak se ale nedivím.......
Také tě chápu. Podívat se holé pravdě do očí, to vyžaduje již skutečného chlapa. Připustit ji (byť se mi nelíbí) to dokáže málo kdo. A pravda se lidem do očí říkat nemá, dovolím si citovat klasika detektivního románu (Dick Francis, Za trest, 1997):
"Jenže lidi většinou věří jenom tomu, čemu věřit chtějí, a když jim to bereš, když jim začneš vykládat něco jiného, řeknou, že vyhledáváš konflikty..........a i kdyby se vzápětí ukázalo, že to, cos říkal, je svatá pravda."
A když není možné (bez konfliktu) napsat pravdu o jednom HiFi fóru, jak by potom bylo možné napsat (a akceptovat) pravdu o stavu naší společnosti, aby to někoho nepopudilo ?

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Už vážně běžte do prdele.
21.4.2009 jsem tady napsal něco ve smyslu, že až hádky pominou, můžou se hifinázory zase stát užitečnými. Za ten víc jak rok a půl se tady nezměnilo vůbec nic. Hodně lidí tady má docela vážnej problém - jsou se svojí aparaturou svázaný až příliš tlustou pupeční šňůrou a běda, když někdo na jejich přístroji poukáže na nějaký chloupek (namátkou třeba Zappa + Tannoy, Ramones + digitál). To je hned oheň na střeše. Chybí vám trošku nadhledu a smyslu pro humor. Bijete se do krve za kdejakou píčovinu. Vždyť ty všechny vaše aparáty jsou jenom VĚCI !!!
Když to malinko přeženu, tak Křečka bych nakopal do řiti rovnou. Co je mu do toho, kolik NA prodá beden?? Co furt má s tou reklamou?? Píše snad každej den do televize, ať zrušej reklamy?? Proč někdo tady může inzerovat jakýsi geniální Genie kabely a v tomto případě to Křečkovi nevadí???
Zappo - máme možná něco společnýho - jsme možná až příliš velkými idealisty. Obávám se ale, že tvoje přání "začít znova od nuly" je nereálné. Už jenom kvůli tomu, že je tady několik lidí, kteří musí každým svým 3. příspěvkem dávat všem najevo, že se narodili v Zátoce sviní.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

proč vůbec řešit fórum?
vždyť funguje skvěle.
přečtu si co chci, odpovím na co chci. reaguji kdy chci.
zasměji se čemu chci...
proč to viděti vůbec nějak?
je to živé a je to parádní.
děkuji všem co sem píší a nejsou při tom příliš vulgární.
:-)

boxer

Příspěvek od boxer »

Také tě chápu. Podívat se holé pravdě do očí, to vyžaduje již skutečného chlapa. Připustit ji (byť se mi nelíbí) to dokáže málo kdo. A pravda se lidem do očí říkat nemá.
A ty rozhoduješ,co je pravda a co ne? Ty máš na to jedinej gebír?

Jdi doprdele i při tvým věku. Přehazovat kabát z tebe neudělá jinýho člověka a ve vlákně ..kam se se vší hrdostí furt podepisuješ...si se odkopal docela značně na to,aby bylo vidět..co jsi zač.

Howgh.

winelover
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od winelover »

No, to ta obroda tohoto fóra pěkně začíná. Takhle si to Zappa asi nepředstavoval.

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

*offtopic*
Boxere, tvůj příspěvek omlouvá jedině ta skutečnost, že sis dodneška nezjistil, co znamená nadsázka.
A je mi srdečně jedno, jestli to byl tvůj 2. nebo 3. příspěvek.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

to Aleska :
A když není možné (bez konfliktu) napsat pravdu o jednom HiFi fóru, jak by potom bylo možné napsat (a akceptovat) pravdu o stavu naší společnosti, aby to někoho nepopudilo ?
To není obecná pravda o tomto fóru, to je pouze pohled jakým to vidí Zapa, případně ti, kdo se s ní ztotožňují.
Já bych třeba nakopal do prdele Zero .....

boxer

Příspěvek od boxer »

Zero

Tebe neomlouvá nic. Jsi prostě velká,nicneznamenající NULA.
A ve všech příspěvcích.

O tom,v jaké zátoce jsi se narodil ty,raději ani nechci vědět.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Já bych třeba nakopal do prdele Zero .....
+1

Mimochodem, odkdy je ML moderatorem? Nejak sem to nezaregistroval.

boxer

Příspěvek od boxer »

Od té doby,co má zelené jméno.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

A proč je doprdele ML moderátor ?

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Já chci být taky moderátor ! A Donuts a Boxer a Efičák a Křeček a Zbynek a Bohus taky chtějí být moderátory. Vím to, ptal jsem se jich

Odpovědět