Jak vidím naše forum dnes.

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Jak vidím naše forum dnes.

Příspěvek od dadaft »

*thumbs up*
souhlasím se slovy jednoho z mých nejoblíbenějších členů.

p.s. pokusím se víc přispívat do vlákna Klasická hudba - už mám něco v merku od Abbadema i Barneboima - ale poslechnu to až po Vánocích doma. teď už jsem na předměstském rodiném sídle a tady mám jen takový pop/rockový aparát...
;)

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Humpf.jsem rád,že to takhle bereš.Mám podobné pocity.Někdy s tím mám tady chut seknout,ale vždy si to rozmyslím.To by mohl člověk pořád jen někam utíkat.Musí se s tím vyrovnat a postavit se tomu čelem a nenechat se otrávit.Pokud budeme konstatně tlačit mezi členy to,že jsme tu pro radost,ne pro vyhledávání konfliktů,pak můžeme mít úspěch.Je potřeba více tolerance a nebrat vše osobně a brát to trochu s humorem.Pokud používáme humorný styl,je potřeba smajlíků,někdy to může kolega špatně pochopit a brát to jako osobní útok.

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

Zdravim
pridavam se k tomu samemu co nekteri predtim psali....

No dnes jsem se zde koukal... a dopadlo to ocekavane...

No tak lidi.. drzte se poblize tematu, pripadne se k nemu vratte.
Par vlaken zamknutych behem dneska - lidi se hadaji o prkotinach....

Pritom postacilo do daneho vlakna napsat prijedu nebo neprijedu, vezmu to ci ono a uvidime jak to dopadne.... ne doslo k opetovnym hadkam z jineho zavreneho vlakna...
To tak nejde... pritom mohl byt dobry poslech, dobra slezina, normalni vymena nazoru, ujasneni veci apod...

Diky ale reakcim ostatnich se toto forum rozdeluje, trha... lidi pak jsou znechuceni a odchazeji, nez by se stmelili...
... tak to vidim ja.

Pravim to porad... lidem chybi tolerance, neradi ustupuji, aby pozdeji mohli rict svuj nazor... tak radeji hned ze startu napadaji...
Malo lidi posloucha, malo lidi se zdrzi zkratka....
...tim ale nechci rict, ze dani lide by si meli nechat vse libit... ne to ne.
Postaci vyslechnout a zdrzet se a pak vyslat verdikt... nic unahleneho, nikoho neurazet, proste vas nazor.
Nechci se nikoho zastavat ani shazovat. Vim jedno, kazdy mame nedostatky.... zkusme je obchazet.

Prosil bych lepsi pristup zdejsich lidi vuci sobe at jsme jaci jsme... zdrzme se v projevech.
Myslim si, ze toto forum muze prijit o dobre lidi... coz by bylo skoda...
Osobne se necitim jako dobrej okolo hifi... ale diky vasich postrehu a ukazek muze lecos clovicek pochytit, porovnat a chapat...ujasnit.
Dnesek vidim toto forum na upadku jen diky hadkam dobrych lidi....
Uvedomte si, ze hifistu je fakt malo... ne kazdy na to ma sluch a na vyjadreni presneho popisu... ne kazdy ma na ty masinky... a kdyz ma -tak vetsina koupi srota...

nevkladejte moc emoci a ani hadky.
Preji hezke poslouchani... a vhodne odepisovani - kazdopadne spravedlive.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Mluvím za sebe,ztráta konstruktérů není až tak velká ztráta jak se zdá.Většinou se tu stejně většinou dohadovali a znepříjemnovali zdejší ovzduší!Myslím,že napadení fora ZLEM,byla ČÁSTEČNĚ i jejich práce.Pak už to logicky vyústilo úprkem mnohých zkušených hifistů na jiné forum(např MarkLevinson,Peer,Petr5 a další).Dle mého vstup konstruktérů na forum vyprodukoval víc negativního než toho positivního.Někdo může mít opačný názor,a ten mu samozřejmě brát nebudu.Forum nemusí být vždy politicky korektní,jde o názor,jde o podání informace,každý at si to nějak přebere.V každém případě SLUŠNOST MUSÍ BÝT ZACHOVÁNA!
Diagnostika:nenechat se vyprovokovat,zhluboka se nadechnout,počítat do deseti a nereagovat minimálně 24 hodin(za nějakou dobu se uklidníte a budete reagovat mnohem diplomatičtěji :) )!!!!!

PS:Ať se na mne PMA,BVA,KAZ nezlobí,přeji jim mnoho úspěchů v jejich další práci.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

ukazuje sa , ze forum o hifi v ČR ma cca 3-4 rocnu životnost *headbang*

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

Také mne mrzí, co se tu kvůli jednomu zesilovači stalo.
Doufal jsem, že poslech u Renowna dopadne a budeme vědět více názorů, než se hádat dopředu.

Na jakých fórech je Peer, Mark Levinson ? Jak se mají?

Odchodu konstruktérů se nedivím.
Bylo zajímavé dát proti sobě nadšené hodnocení něčího poslechu a technické předpoklady reprodukce dané konstrukcí a měřeními.
Pro mě je ale rozhodující poslech. Pokud ten dopadne dobře a nekupuji předraženou krabici, jejíž hodnota je větší než hodnota použitých součástek, tak jsem relativně spokojen.

Přeji foru, aby bylo místem, kde se lidé rádi podělí o své zkušenosti, sdílejí radost z poslechu hudby a chovají se k sobě slušně.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

PavelN píše:...Na jakých fórech je Peer, Mark Levinson ? Jak se mají?....
Jsou zde.

durgo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durgo »

toto fórum veľmi rýchlo dobieha (ak už nepredbehlo) hifipassion.com ...

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Durgo, jak napsal Zappadaddy, chce to čas. Vybudovat fórum takové, aby bylo pro všechny a bez hádek, osobního napadání, povyšování nad jinými to není na rok, dva, to je nekončící práce.
Takže, proč házet flintu do žita ?

durgo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durgo »

aleska
pozri sa vedľa na trotona ako vedie fórum

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Durgo, každý administrátor není stejný a každé fórum je tedy jiné. A i na Slovanetu existuje BAN, byť v minimální míře, existuje i na ostatních fórech. Je pochopitelně otázkou, jak a kdy, ale za co je jasně definováno, jen to dodržet a hlavně, mít stejný metr na všechny, ale to se (bohužel) někdy nedělo. Ale chápu to, dát kamarádovi ban, to chce hodně odvahy.

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

take si myslim ze by se lide v nekterych pripadech pribrzdit... jini zase uznat nebo aspon lepe pochopit dane veci...
mnozi lide se nechavaji strhnout... snad se to nebude stavat.

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Já myslím, že to není ve fórech a bánech, ale v hifistech. Zcela upřímně vám říkám (a teď to berte trochu s nadhledem), že větší sebranku jsem na internetu dlouho neviděl :) Jednak jsou všichni strašné citlivky, jednak je pojetí "hifi" některých strašná dojmologie, což samozřejmě vede k hádkám a jednak celá řada lidí naprosto neumí diskutovat, nebo zde hájí svůj kšeft, takže jdou až do krve. Když se sejde drsný "podnikatel" z Nemanic, nervově labilní éterický labužník, na woodoo věřící spititista a exaktní vědec, kterého zajímá jenom měření, tak to prostě nemůže dobře dopadnout :) Celkově řečeno, hodně lidí tady je dost zajímavý studijní materiál pro Chocolouška (a zase to berte s nadhledem a ne nějak moc ve zlém). Tolik podivuhodných esoterických podpisů pod příspěvky a tolik všelijakých abstraktních hlášek se nevidí ani na fóru Svědků Jehovových :)

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Již dlouho jsem se tak nepobavil :lol:
kdopak tě asi utře :?:

Odpovědět