Jaká je akustika místnosti ve které posloucháte?
Re: Jaká je akustika místnosti ve které posloucháte?
Je to pouze mobilem, takze bez kalibrace. Spise slouzi pro orientaci, ze nejak zatlumeni a upravy funguji, coz je patrne samozrejme i na usi. Je videt i rozdil mezi frekvecemi, jejich dozvukem. Drivejsi odhad se mi timto potvrdil.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ramones:
Dík za tip na zajímavou appku, pro základní představu o dozvuku v místnosti to určitě stačí, vyzkouším.
Dík za tip na zajímavou appku, pro základní představu o dozvuku v místnosti to určitě stačí, vyzkouším.
Appka je zřejmě pro Android, na App Store není.
V polich mimo zastavbu dozvuk tlesknuti:

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Hmm, zatím jsem ji nenašel ani pro Android ...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
skypi:
Dík za odkaz
.
Dík za odkaz

Dozvuk - 99% normalnych miestnosti, priemerne zariadenych, do cca 100m3 [kubickych] nebude mat s dozvukom ako takym, ziadny problem.
Ked som zariadoval posluchovku, uplne prirodzene sa mi dostal dozvuk o 0.3 sekundy dole, ako som postupne naplnal miestnost predmetmi [ a to je tam dost sklenenych ploch]. Z uplne inymi vecami som sa trapil ako je dozvuk.
Ovela vacsi problem su nevhodne podlahy, televizory a racky medzi repro, popripade konferencny stolik pre pohovkou.
No a samozrejme, kuchynska linka za chrbtom.
Ked som zariadoval posluchovku, uplne prirodzene sa mi dostal dozvuk o 0.3 sekundy dole, ako som postupne naplnal miestnost predmetmi [ a to je tam dost sklenenych ploch]. Z uplne inymi vecami som sa trapil ako je dozvuk.
Ovela vacsi problem su nevhodne podlahy, televizory a racky medzi repro, popripade konferencny stolik pre pohovkou.
No a samozrejme, kuchynska linka za chrbtom.