Co v ceně jeho dvou kabelů !boxer píše:.....Pak unaven,zcela vyčerpán finančně,duševně i fyzicky spočine u kamaráda normálního,zdravě přemýšlejícího,a u něj pak jak v oáze poslouchá libé tóny hudby z aparátu v ceně jeho dvou kabelů a diví se.
Já jsem hóóóódně "vlk samotář", takže u mne mnoho návštěv nebylo. Před několika lety, když jsem dovezl Philipse FB825 až Holandska/Belgie u mne byl jeden zlatoušec z našeho bývalého fóra, který pořád hledal co to hraje, že mu doma jeho zlatý grál tak nezní. Nedokázal pochopit, že tak hrají bedny z druhé ruky, napojené na čínský elektronkáč s KT88 zakoupený z Hong Kongu na německém Ebay.de, reprokabely z Autohifi za pakatel a vyladěné PC, dokonce s integrovanou zvukovou kartou !
Je to asi měsíc, co jsem jej v Praze potkal, ze špičkového managera skoro bezdomovec, poslouchajíc dle jeho vlastních slov doma věž Grundiga, neb mu kamarádi tuneláři vrátili vše i s úroky. Ve finančním vyjádření šel asi 1000x dolů a o to víc mne šokovalo jeho přiznání, že má konečně klid a čas poslouchat hudbu a je spokojen...
Za ta desetiletí co mám tohoto koníčka, jsem potkal tolik HiFistů a později HiFiHighEndistů co roztočili spirálu nákupů a prodejů, hledajíc (vždy nezištně doporučený !) zlatý grál, aby nakonec vše prodali, odmlčeli se, hudbu dnes poslouchají maximálně v autě a velice často se vrhli na jiného koníčka, aby opět dokazovali jiným, že jsou IN a TOP, protože na to mají víc, než ti ostatní.