Jsme pány nebo otroky svých hifi zařízení?

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
boxer

Re: Jsme pány nebo otroky svých hifi zařízení?

Příspěvek od boxer »

OK.

Soudruha Pytla.

(Promiň Mirku).

Robin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin »

Zazněly tu velmi dobré názory, s většinou souhlasím. Je neštěstí pro daného jedince, pokud si koupí zesilovač jen na koukání či ozdobu obýváku, je ještě větší neštěstí, pokus si to koupí jen aby měl lepší než soused. To je pravda.

Já měl na mysli spíš tu situaci, kdy se řídím pravidlem - Když už něco dělám, tak to dělám pořádně. To považuji za správné. Pokud se držím všech dobrých zásad - nezblázním se do hezkých popisů na webu a věřím svým uším a podobně, pak jsem na dobré cestě. I tímto způsobem ovšem můžu trávit s hifi 100% času - a to nemusí být vždy správně.

Můj názor je, že každý by měl sedět na židli se třema nohama - rodina, práce a koníčky. A pokud bude jedna noha té židle výrazně delší než ty druhé dvě, není to dobře a sedíme na šikmé ploše.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Robin píše:....Můj názor je, že každý by měl sedět na židli se třema nohama - rodina, práce a koníčky. A pokud bude jedna noha té židle výrazně delší než ty druhé dvě, není to dobře a sedíme na šikmé ploše.
*thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*
Takto pěkně by to nenapsal ani boxer, a to je co říct !

587sk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 587sk »

Prvý HiFi fanatik, sa dá spopolniť a zalisovať do LP.

http://avmania.zive.cz/Aktuality/And-Vi ... fault.aspx

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

petrL píše:Já si hned říkal, proč by někdo nemohl sbírat nerozbalené zesilovače? Fetiše jsou různý. Ale bylo mi blbý to sem psát - a vida!
Nemusíme chodit daleko, i zde na fóru jednoho takového máme, byť z jiných (akustických) důvodů
.....už mám nějaké železo ale dokud se nepřesunu do vhodných prostor tak to ani nevybalím,tak to prostě je.
To bych nevydržel !

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Aleska píše:
Robin píše:....Můj názor je, že každý by měl sedět na židli se třema nohama - rodina, práce a koníčky. A pokud bude jedna noha té židle výrazně delší než ty druhé dvě, není to dobře a sedíme na šikmé ploše.
*thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*
Takto pěkně by to nenapsal ani boxer, a to je co říct !
Samozrejme je to tak. Vzdyt je to zakladni psychologicka uvaha smerujici k vnitrni rovnovaze cloveka. Ono to same funguje, i kdyz je ta jedna noha kratsi. Clovek by nemel "zmagorit" z konicku, baby ani z kariery...a ani nic z toho zanedbavat.
Ja jsem kdysi mel prevahu rodiny, pak se to zvrtlo k hifi, a v posledni dobe zacinam uz zase byt normani :) , ...snad.
...a Primare, skoro jakoby me mluvil z duse. A ted se snazim prevazne jen poslouchat.

forfans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forfans »

Ti, co mají "hudbu v těle" se stanou velmi často na ní závisli.Bud poslouchají hudbu , nebo aktivně nějak hraji (často sami jen pro sebe), pak jsou propadlíci , kteří jak poslouchají (celý den skoro v práci) a ještě večer hrají na nějaký nástroj,Bohužel - já patřím do té poslední skupiny štastníků (nebo neštastníků ???) ,a slovo televize nebo kino skoro neznám.Je mi milejší pustit si Marillion, u toho číst knižku (nebo nějaké Stereo, či Audio) než chodit po hospodách ,dívat se na připitomělé seriály (Ulice, Ordinace atd) nebo se hádat věčně s manželkou či přítelkyní.Jsme na tom - my otroci hudby až tak špatně?? Já myslím, že ne.Dokud ta hudba je v nás- a pomáhá nám ve chvílích,kdy jsme " na dně" či, když máme radost .Co říkáte??? Forfans

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Forfan. *thumbs up* Taky si to takhle myslím.Nejsme na tom až tak špatně,mohlo by být hůře.Hůře by bylo,kdybych si poslouchal nějakou nahrávku stále dokola,protože to dobře hraje. *headbang*

forfans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forfans »

Naštěstí je ta hudba tak barevná, až jsem se čase dostal od LedZeppelin pře Rush až dnes i sem - tam na Čajkovského a Mozarta.Ale rock u mně vede. FF

Odpovědět