Jste spokojeni se svou hifisestavou ?

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
PetrD
Kontaktovat uživatele:

Re: Jste spokojeni se svou hifisestavou ?

Příspěvek od PetrD »

lechos píše:...to je moj favorit z bazaru
Jestli budeš furt takhle blbnout, budeš pořád nespokojený :(

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

k těm 10 hodinám.

ano, sekal má pravdu, jde i o kulisový poslech -- třeba v těchto dnech celý den jede Roland Garros.

a ano, byl bych raději, mnohem raději, kdyby mi na hifi zbývalo pár minut denně.
holt je to jinak.

a že to hraje skvěle neznamená, že to hraje úplně dokonale.
momentálně mám v systému čtyři 10cm středobasy v uzavřené ozvučnici (pocitově objem basů ekvivalentní s klasickýma basreflexovýma regálovkama s 13 - 15cm středobasy), takže to rozhodně není tzv. plnorozsahový systém, hraje to tak od 55Hz,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale analogovost a skvělý zvuk smyčců a lidského hlasu (CD960 je legenda, marná sláva), melodičnost a rytmika, srozumitelnost, separace a lokalizace,,,,,,,,,,,,,,,,, to všechno je na úrovni, která mě plně uspokojuje. *2thumbsup*

no, ale jsem přesvědčený, že na druhé sestavě, až bude, 35Hz v poho..................................

davidm535i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidm535i »

Jsem, zena rano zvladne zapnout 2 knofliky (tuner a zesilovac) a vecer zase vypnout. *2thumbsup*

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

...a tchyně točí na střeše Yagi anténou podle směru příjmu stanice a běda když jí to nejde ! nedostane večeři :lol:

pulenej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pulenej »

jsem spokojen ..dokážu pochopit proč co jak hraje a proto neočekávám zázraky .. a dost často si říkám, že je to zázrak že to tak hraje ;)
uživám si muziku a ne zvuk aparátu ..

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Jsem.
Jestli je DIY plus nebo mínus, nedokážu posoudit, ale většinou to vyjde levněji a hraje to o dost lépe než násobně dražší komerce. Takže sem sestavu dávat ani nebudu, nemělo by to žádnou vypovídací hodnotu.
Navíc bych se chlubil cizím peřím. Dělal jsem akorát vyhybky do beden, mechaniku pro zesík a kabely.

Odpovědět