Naprosty blabol.pink píše: Naprostý souhlas!!!
Mor se nenápadně dál šíří!
Re: Mor se nenápadně dál šíří!
Donuts, merhaut, co člověk to názor. Jste snad věštci, že víte co je pravda a co blábol na entou?

Tolik hovadin a protimluvů na pár řádcích, to je teda výkon.
Malý příklad. "Nezmění vůbec nic." vs "Jediný, co je jistý, je změna." To by ani Dežo z huby nevypustil.
Malý příklad. "Nezmění vůbec nic." vs "Jediný, co je jistý, je změna." To by ani Dežo z huby nevypustil.
Anebo moudro typu "je potřeba táhnout za jeden provaz celosvětově", to je fakt na "provaz".
Merhaute,
nechce se mi věřit, že bys opravdu nevěděl, že vytrhováním vět z kontextu se záměrně odvádí pozornost jinam a slouží leda tak k pobavení publika.
Ty ale stejně napíšeš, že kecám, tak alespoň uvedu malinkej příklad. Ani ne pro tebe, spíš pro to pobavení.
Vymyšlenej příběh o čtyřech větách:
1.) V pátek jsme měli podnikovou oslavu.
2.) Přišel na ni i Merhaut.
3.) Asi hodinu před půlnocí se tam objevil totálně ožralej Láďa.
4.) Ženský o něm říkají, že má problémy s erekcí.
Teď si klidně vytrhni z kontextu větu číslo 2. a 4. a použij je samostatně.
Ještě pořád tě to baví?
Už víš, kdo a proč argumentuje vytrhováním vět ze souvislýho textu?
Víc času ti už nechci věnovat.
nechce se mi věřit, že bys opravdu nevěděl, že vytrhováním vět z kontextu se záměrně odvádí pozornost jinam a slouží leda tak k pobavení publika.
Ty ale stejně napíšeš, že kecám, tak alespoň uvedu malinkej příklad. Ani ne pro tebe, spíš pro to pobavení.
Vymyšlenej příběh o čtyřech větách:
1.) V pátek jsme měli podnikovou oslavu.
2.) Přišel na ni i Merhaut.
3.) Asi hodinu před půlnocí se tam objevil totálně ožralej Láďa.
4.) Ženský o něm říkají, že má problémy s erekcí.
Teď si klidně vytrhni z kontextu větu číslo 2. a 4. a použij je samostatně.
Ještě pořád tě to baví?
Už víš, kdo a proč argumentuje vytrhováním vět ze souvislýho textu?
Víc času ti už nechci věnovat.
Ha, tvůj blábol dokonce skrývá i kontexty. To sou mi věci... Zkus nám nějaký odhalit.
P.S. A s tou erekcí. Nedělej si naděje.
P.S. A s tou erekcí. Nedělej si naděje.
tak si taky prihodim jeden blabol, ktery jsem uz predtim sepsal, ale nakonec neodeslal
cedecka jsou produkt jako kazdy jiny, nekdo neco vyprodukuje a chce na tom vydelat. kdyz jsem delal web jedne docela komercne uspesne ceske kapele, tak ani nechteli dorazit starsi vyprodane cedlo, tusim minimalne se to dela 1000 kousku za padesat tacu. nechtel do toho investovat ani kdyz by se prodal se 300% marzi, pry by se to pak prodavalo dlouho. nejvic se totiz prodavaji nova alba hned po vydani, pak uz to zacne hodne padat. skalni fans si to predobjenaji a koupi original a dalsi si to uz pak jen pali. spis se divim, ze se nekterym kapelam jeste vyplati vubec investovat do nahravky a pak to i vydat, to uz spis maji jen pro to, aby meli neco vydaneho a rozprodavaji to pak na koncertech. tim neminim nejvetsi komercni tahaky stylu postkomunistickych stars, ktere se pakuji na tantiemech od osy z nekonecne omilanych s...k v radiu. jde mi spis o nove a mene zname kapely, kterym prijde lepe k prosazeni nove medium jako je treba youtube. taky se meni zpusob poslechu, lidi si koupi treba pocitac, ipod nebo maximalne kino za dvacku nez poradne cedecko, zesilovac a bedny, takze pak jsou cedecka mixovana, aby hraly hlasite na nejakych prumerne nezajimavych bednach stylu dynaudia nebo b&w.
budoucnost vidim v novych formatech jako je bluray nebo nabizeni alb na netu, doufejme ze brzy v lepsi kvalite nez mp3. treba nove album nine inch nails se ted da stahnout zadarmo jako kdysi nohavica a na vyber je treba i wav 96/24

budoucnost vidim v novych formatech jako je bluray nebo nabizeni alb na netu, doufejme ze brzy v lepsi kvalite nez mp3. treba nove album nine inch nails se ted da stahnout zadarmo jako kdysi nohavica a na vyber je treba i wav 96/24

Když tvé příspěvky čtu, nikdy nevím zda je čtu slovensky, nebo česky. Bude to nejspíše tím, že mně v nich schází nejen velká písmena, ale též háčky a čárky. Proč ?
CD nejsou produkt jako každý jiný, to je jeden z rozšířených omylů. Je to ryze monopolní zboží, navíc se silně omezenými možnostmi užití.
Rohlík, když mi nechutná, koupím u jiného pekaře, a když ho baštím, nemusím se nikoho na nic ptát. Beatles můžu koupit jenom u EMI, a nemůžu je poslouchat kdekoliv.
Rohlík, když mi nechutná, koupím u jiného pekaře, a když ho baštím, nemusím se nikoho na nic ptát. Beatles můžu koupit jenom u EMI, a nemůžu je poslouchat kdekoliv.
AM píše:takze pak jsou cedecka mixovana, aby hraly hlasite na nejakych prumerne nezajimavych bednach stylu dynaudia nebo b&w.

AM používá nejspíš mobilní QWERTYklávesnici nějakého mobilu, viď? Chápu to, také tak občas píšu a vím jaký je to opruz zadávat na ni interpunkci, ale velká písmena by neměl být problém.

Na vysvětlenou k té české interpunkci na mobilních QWERTYklávesnicích: Vyžaduje to dané písmeno podržet několik vteřin a počkat na následnou nabídku menu na obrazovce, kde teprve lze případné znaménko vybrat, ale opět české znaky nejsou většinou na prvních místech nabídky, ale až za germánskými (¨ )( " ) a protisměrnou čárkou je většinou teprve obyčejná čárka a háček. Tak to mám aspoň já na své G1 a tak to při psaní z mobilu rovněž kašlu. A tímto bych se chtěl všem za tyto účelové pravopisné chyby do budoucna omluvit.

To vysvětlení k interpunkcím beru, je to opruz, kdyby to Komenský nezavedl, mohl být klid. Ale každý národní jazyk má to své, nezastupitelné - dohodneme se, že na interpunkce, ba co říci i na nějaké ty chyby s...m, protože i mezi námi mohou být dyslektici.korys píše:![]()
AM používá nejspíš mobilní QWERTYklávesnici nějakého mobilu, viď? Chápu to, také tak občas píšu a vím jaký je to opruz zadávat na ni interpunkci, ale velká písmena by neměl být problém...............
Ale - všechny národy používající latinku vždy mají na počátku věty velké písmeno a to bychom měli dodržovat. Když již nic jiného, jde o grafickou úpravu a hlavně čitelnost textu. A i dyslektici vědí že na počátek věty patří vždy velké písmeno, s tím problémy nemají.
Přiznám se ale, že nevím jak je to s velkým písmenem u národů které mají místo písmenek rejži

mam vetsinou zaplou anglickou programatorskou, nechce se mi to porad prepinat mezi en a cz, jsem v tomto ohledu bohuzel k cestinarum neohleduplny. cd je produkt jako kazdy jiny. videoklip je forma tv reklamy. koncerty taky vetsinou promuji nove album. analogie je podobna s jinym zbozim at se nam to libi nebo ne.
kopirovalo se vzdy, cedecka na kazety, pak se zas vypalovaly, stahovaly v mp3kach, ale za celou dobu se tomu nahravaci spolecnosti nebyly schopny prizpusobit, aby nabidly lepsi alternativu. ted se strasne divi, ze jim spadly obraty ze zastarale technologie a vymysleji idiotske zakony.
kopirovalo se vzdy, cedecka na kazety, pak se zas vypalovaly, stahovaly v mp3kach, ale za celou dobu se tomu nahravaci spolecnosti nebyly schopny prizpusobit, aby nabidly lepsi alternativu. ted se strasne divi, ze jim spadly obraty ze zastarale technologie a vymysleji idiotske zakony.