Mor se nenápadně dál šíří!
Re: Mor se nenápadně dál šíří!
Za 400-450,-Kč kompletek ze série Sony Classic, provedení replika LP. 1CD = 80,-Kč.

Řeč byla o přílohách časopisů nikoliv o standartních budget reedicích vyd. firem, které ostatně také nejsou zcela bez chyby, neb často chybí stěžejní titul(y) interpreta, které jsou nahrazeny těmi slabšími, což je i příklad výše uvedeného kompletu... Takže např. v daném případě by mě zajímaly pouze první 3 tituly, čímž se cenově dostáváme trochu jinam resp. jednotlivá alba si lze již koupit samostatně a v lepším provedení (booklet..)....
Joe Satriani - The Satch Tapes (příloha Blesku) 60 Kč, vyšlo 4.05.2010
Jde-li o toto, tak se jedná o dokument nikoliv o řadovou nahrávku....
O.K., malé nedorozumění...myslel jsem levné nosiče obecně, DVD i CDsekal píše:Jde-li o toto, tak se jedná o dokument nikoliv o řadovou nahrávku....
Trochu se vrátím k tématu. Chtěl bych poděkovat panu Merhautovi za to, že ve Zlíně existoval Klub vlastníků CD, tehdy, v devadesátých letech mi dost rozšiřoval hudební obzory. Vzhledem k tehdejšímu příjmu jsem neměl na víc, jak na jeden originál měsíčně, tak to řešily kazety. Paradoxně alespoň v mojem případě to následně podpořilo prodej originálních nosičů - co se mi líbilo jsem si časem koupil. Vypálená CD mám doma akorát ty, které jako originál neexistují - ať už to jsou digitalizovaná LP, nebo kazety (když titul ani na LP nevyšel). Co se týče stárnutí CD - kupuji je od roku 1987, zatím se mi nestalo, aby mi nějaký titul "umřel".