Nohavica
Re: Nohavica
Někdo tomu říká úžasné gesto a jiný zase rychlé převlečení kabátu.
Běžný ruský člověk má možnosti sledovat i jiné, než oficiální zdroje. On ale nechce. Je pro něj pohodlnější a bezpečnější věřit milosrdným lžím, než přijmout krutou pravdu.JV píše: ↑14 bře 2022 08:28Pochopím že bežný ruský človek bez možnosti sledovať iné ako oficiálne zdroje môže veriť tej ich propagande, ale u nás je informovanosť na celkom inej úrovni a tie zverstvá nevidí už iba ten čo ich vidieť nechce, prípadne z nejakej ješitnosti si nepripúšťa že sa mýlil (ešte je tu možnosť že má v hlave riadne nasrané). V tomto sa klaniam Zemanovi že chlapsky priznal že sa mýlil. Dovtedy som ho mal za ....... .
...
Osobně denně komunikuji s mnoha lidmi z Ukrajiny, Běloruska a Ruska. Mluvím s někým např. ze Žitomyru, v tlf slyším houkající sirény raketového poplachu a pak s nimi mluvím, když sedí v krytu a slyší výbuchy ve městě v obydlených zónách. Pak mluvím s Rusem, vzdělaným člověkem s přístupem na internet, a ten mi tvrdí, že válka neexistuje, že je to jen propaganda. Když mu řeknu, že před chvilkou jsem ty vybuchující rakety slyšel, mlčí, vyhýbá se komunikaci. Nechce to přijmout. Většina Rusů na všechno kašle..
Dlhoročné vymývanie mozgov a "velkoruské" zmýšlanie proste na väčšine ich obyvatelstva muselo zanechať hlboké stopy. Česť výnimkám čo tam teraz chodia na protesty. Asi to chce značnú dávku odvahy.
To chce. Ti lidé, co v Rusku demonstrují, projevují obdivuhodnou dávku odvahy.
-
Dark side of the moon
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Souhlas.
Ať je to jak chce, tak si tu Nohavica nadělal hodně nepřátel. A s tím už zpětně nic neudělá.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Velmi dobré.
Vcera jsem ho potkal v Hornbachu. Podpis po me nechtel, tak jsem vzal pytel s hlinou a sel. Akorat přítelkyně se zeptala, videls ho, estebaka?
Skladba Putin od polské skupiny Cypis. Dnes jsem ji slyšel několikrát po sobě !
Skladba Putin od polské skupiny Cypis. Dnes jsem ji slyšel několikrát po sobě !
Renown:
A že jsem tak smělý...
Co je na té "skladbě", jestli se to dá vůbec tak nazývat, tak extra super?
A že jsem tak smělý...
Co je na té "skladbě", jestli se to dá vůbec tak nazývat, tak extra super?
Renown,
myslel som, ze mas lepsi vkus.
myslel som, ze mas lepsi vkus.
V tomto případě asi nejde o vkus, ale o text, který vyplývá z mezinárodní situace.
Putin je zkurvysyn bez diskuze a s nim 80% ruského národa ...............
Putin je zkurvysyn bez diskuze a s nim 80% ruského národa ...............