já ale nikam neodcházím...
Jen jsem se tam přihlásil, to je vše.
Na tebe já již opravdu nereaguji. Nemá to cenu.pipis píše:Bohužel Pašule, jak je u tebe již zvykem, často neznáš souvislosti, ale hned vyvozuješ ukvapené závěry a tím shazuješ ostatní. Zeptej se raději Lachima,Podívej se, jak skončilo vlákno o fotce jeho systému bez jeho přispění. Totální hovna a sračky. Všichni soudí podle fotky a bez jakékoli osobní zkušenosti. Tady by měl pan moderátor zasáhnout.
jak to bylo s fotkou a pak kritizuj. A tak to bylo s většinou vláken, kde jsem zasáhl - připomínám na žádost autora.
To kam dospělo vlákno nejen o Lachimovo novém systému, to admin ani moderátor neovlivní, to je jen zrdcadlem členů fóra. Proto si přeju stále jen jediné:
VĚNUJME SE HIFI, pro to bylo forum vytvořeno. Babské drby, klepy a dodadování nechme Babám.
To je těžké srovnávat. To máš podobné, jako by bylo čistě Sony fórum. Navíc bych u lidí, kteří volili tuto značku očekával určitý styl osobnosti, který pasuje na tebou popsanou atmosféru. Všeobecně jsou fóra spíše taková jako naše hifi a vždy se najde skupina lidí, kteří to strašně řeší a skupina lidí, kteří k tomu řešení zavdávají. Je prima, když existují výjimky, ale to budou dost vyhraněné kluby.Acon píše: Už rok pravidelne navštevujem Land Rover fórum a môžem Vám doporučiť prečítať pár vlákien. Nie preto, že by som očakával Váš záujem o Land Rovery, ale aby ste si (väčšia časť členov hififór) uvedomili ten priepastný rozdiel v spôsobe vzájomnej komunikácie. Ak nájdete 1, skutočne aspoň 1 jedinú tému, kde by niekto niekoho urazil, niekto niekomu nadával, alebo čokoľvek z nechvalne známych praktík z hifi fór, verejne sa tu všetkým ospravedlním, že som im krivdil.
Svatá pravda !Ale kludne si založte aj milión fór. Každé bude mať asi tak 5 členov, informačnú hodnotu o hovne.... Staríé fŕum malo cez 2000 členov, nové fóra.... ? Každé dalšie rozdelenie prinesie len zníženú úroveň a menšiu členskú základňu. Už len fakt, že o new fórum stoja ľudia, čo si chcú navzájom beztrestne nadávať, vypovedá o jeho budúcej úrovni.
V tomto momente tvrdím jedno. Nové fórum nebude o ničom. Už vôbec nie o hifi.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host