nové fórum hifi_Duo

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

nové fórum hifi_Duo

Příspěvek od dadaft »

pasulův podpis mě přivedl semhle:

http://hifi.duoduo.cz/viewforum.php?f=2 ... 469bf5a6f0

tak jsem zvědav, co z tohohle vzejde...

co myslíte?

mně to příjde jako takové truc-fórum. je pravda, že tady u nás na HiFi.názorech to před nedávnem trochu haprovalo a následná péče adminů o slušné vychování nás diskutérských hovad byla asi kapku přehnaná (a odskákali to mí největší oblíbenci); a občas se přece jen neměří každému stejným metrem, ale...

... ale je truc dostatečný důvod k existenci?

agavel
Kontaktovat uživatele:

Re: nové fórum hifi_No.cenzura

Příspěvek od agavel »

Mě už by přechod na další fórum otravoval. Narozdíl od politiky jsem v tomto konzervativní. Pokud to tu bude zajímavé, zůstanu zde. Není čas a síla sledovat miliony fór.

boxer

Příspěvek od boxer »

Nové fórum nic neřeší.
Kolotoč příspěvků jde stále stejným způsobem v pohodě až na určitou hranici,kdy se to začne rozkmotřovat, viz Napoleona,Lopuch a jiná fóra.
Navíc díky malému počtu opravdových hifistů se to rozmělní mezi mnoho ničeho a ztratí se zcela přehled.A sledovat 10 fór už není fór.
Obzvláště tam,kde je to povětšině o subjektivních dojmech,ke třenicím dojde.

Zatím,dle mého,to nejlépe vyřešil a vede Troton.

A nakonec,fórum o hifi by měl adminovat člověk,který tomu alespoň rámcově rozumí ,(nebudeme si namlouvat,že tam anarchii povolí,to ani náhodou) a ne kdo je zcela mimo mísu a navíc vypálená trouba.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Souhlasím s boxerem. V životě jsem se přesvědčil, že co je z trucu, tak to stojí za ...
Vždy se najde někdo, kdo má jiný názor a vždy se najde někdo, kdo jej za to bude peskovat a urážet. Takový už je život.
Nové fórum nic neřeší, až se tam případní odpadlíci pohádají, opět se k nám vrátí. I tam bude platit zásada, že "Vedoucí má vždy pravdu" a ten kdo to fórum zakládal si do své pravdy kecat nenechá. A když, tak to bude anarchie bez vypovídací hodnoty, prostě žumpa.

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Nepaci sa mi zakladanie stale novych for, to nie je dobra cesta.
Nepaci sa mi mazanie prispevkov.
Na druhu stranu sa mi nepaci mnozstvo absolutne trapnych, neodbornych a od veci nazorov, ako aj jesitnych hadok
Takze...?

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Opravdu ale opravdu nechápu, co to tady řešíte. Ale něco to alespoň ukazuje. To ano.

Jeden by to nejradši zakázal - neuvěřitelné Dadafte!!! Druhý(Agavel) je otráven a stěžuje si, že nemá sílu sledovat další fórum - a kdo tě sakra nutí??? Klidně si dělej co chceš a buď si kde chceš. Aleska - opravdu dost pochybuji o jakémkoli návratu. Jseš mimo. A Tony - přesně pro důvody co jsi uvedl, bylo toto fórum zakládáno. A že vznikají další fóra je přece OK. Jak jsem psal. Nikdo nikoho do ničeho nenutí.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

... prostě dostat ban v 50. letech, na webu o koníčku, je silná káva i pro lidi co ví, jak to ve světě diskuzí na internetu chodí.
Podporuji Monteho fórum, jen mě překvapilo smáznutí mého překladu testu gramofonu..

Ještě že mám f-sport. Viděli jste můj EDGAR 105 na titulce?

http://www.hifipassion.com/hifi/index.php?

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Já myslím, že to je dobře, že se nové fórum založilo. Je to svobodná vůle každého si založit třeba pět svých vlastních fór. Otázka je jejich návštěvnost, ale to nemusí být hlavním cílem admina a členů toho fóra. Myslím, že lidé jako Pasul, Zappadaddy, Mark Levinson, Peer atd. k sobě patří svými preferencemi i názory. Není důvod proč by na své příspěvky měli číst mé, Efičákovy či Merhautovy reakce.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

eficak píše:... prostě dostat ban v 50. letech, na webu o koníčku, je silná káva i pro lidi co ví, jak to ve světě diskuzí na internetu chodí.
Podporuji Monteho fórum, jen mě překvapilo smáznutí mého překladu testu gramofonu..

Ještě že mám f-sport. Viděli jste můj EDGAR 105 na titulce?

http://www.hifipassion.com/hifi/index.php?
No, nevím jak si s novým fórem Monte poradí. Myslím že se v tom plácá. Prozatím jsem tam neuměl nic vložit. To, že ti něco smazal, to udělal spíše z neznalostí moderování /programování/ snad omylem, než úmyslně.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

nemůžu napsat, co si myslím pasule?

a co kdybych ty slova napsal na fórum NO.CENZURA??? to byl bych vyloučen (cenzurován)?

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Jo adminovat phpbb komunitu, je náročné i pro zběhlé IT. Čas a požadavky členů.

Je nás tak málo. A znáte tenhle?:

Trosečník provází záchrannou posádku po pustém ostrově a jdou kolem chatrče.
Tady bydlíte? Ptá se Kapitán.
Ne, to je Club, do kterého chodím ve volném čase.
Po chvíli úplně stejná chatrč o kus dál.
Tak tady je Vaše chýše? Opět zdvořilý kapitán.
Ne, to je konkurenční Club, do něj mě nedostanou ani párem volů!

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Jsem ten poslední co má do toho co kecat, ale svůj názor vám řeknu.
A/ Momentálně mi přijde zbytečné tříštit spolek lidí, který má stejného koníčka. Čas ukáže, jestli Monteho trucpodnik je životaschopnej.
B/ Na místním fóru bych se už konečně vykašlal na nesmyslný banování a místo toho ve větší míře využíval 9. bod zdejších pravidel.
C/ Ubral bych na ješitnosti a přidal na toleranci.
D/ a Monteho bych pozval zpět.

... a do novýho roku 2010 můžete vyrazit s plnou parádou.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

zero píše:Jsem ten poslední co má do toho co kecat, ale svůj názor vám řeknu.
A/ Momentálně mi přijde zbytečné tříštit spolek lidí, který má stejného koníčka. Čas ukáže, jestli Monteho trucpodnik je životaschopnej.
B/ Na místním fóru bych se už konečně vykašlal na nesmyslný banování a místo toho ve větší míře využíval 9. bod zdejších pravidel.
C/ Ubral bych na ješitnosti a přidal na toleranci.
D/ a Monteho bych pozval zpět.

... a do novýho roku 2010 můžete vyrazit s plnou parádou.
*thumbs up*
Já navrhuji vytvořit nový oddíl, kde by se odkládaly všechny nepatřičné výroky. Nic by se nemazalo. V tom koši by se potom mohl každý přehrabovat, jak by chtěl.
Samozřejmě, o všem by se rozhodovalo demokraticky např. během 24. hodin.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Lubore reakce lidí mě opravdu nevadí. Mnohdy s nimi souhlasím. O tom to určitě není. Jenže už mě opravdu nebaví to stále vysvětlovat. Prostě se současným stylem vedení to nemohlo jinak skončit. Já sám si pamatuji, že jsme to probírali na srazu a všichni přece říkali, že o návratu sem nemůže být řeč. A hele. Jsme tady zase všichni. Jediný Lachim slovo dodržel a již sem nenapíše nikdy nic. Podívej se, jak skončilo vlákno o fotce jeho systému bez jeho přispění. Totální hovna a sračky. Všichni soudí podle fotky a bez jakékoli osobní zkušenosti. Tady by měl pan moderátor zasáhnout.

dadafte - proboha piš si co chceš. Vždyť to děláš stále a dokola. Akorát už na to nikdo nereaguje(Až na Alesku).

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

od Aleska v včera, 19:47
Aleska píše:..........Nové fórum nic neřeší, až se tam případní odpadlíci pohádají, opět se k nám vrátí.........
od pasul v včera, 20:10
pasul píše:.......... Aleska - opravdu dost pochybuji o jakémkoli návratu. Jseš mimo. .............................
od pasul v včera, 22:09
pasul píše:........ Já sám si pamatuji, že jsme to probírali na srazu a všichni přece říkali, že o návratu sem nemůže být řeč. A hele. Jsme tady zase všichni. Jediný Lachim slovo dodržel a již sem nenapíše nikdy nic. ........................
Nejsem všímavý a tzv. zákulisní boje a machinace jsou mi ukradeny. Z toho co jsi napsal ale plyne, že odtržení několika členů bylo připravováno již dávno, Monteho ban je pouze využitou příležitostí k odchodu. Ale neberu to tak tragicky, jak sám píšeš, za 2 hodiny jste byli (až na Lachima) zpět.

*offtopic* A že reaguji na Dadafta ? Nediv se, mám ho rád. Na tebe také reaguji, všimni si - a je mi putna, zda mne máš či nemáš rád. V tom, že z tohoto fóra odcházíte (nebo neodcházíte ???) není žádná tragedie a svět se nezboří. To nebude první, ani poslední fórum kterým jste prošli - ale slibuji ti, že se občas do trucfóra podívám, již jenom kvůli Peerovi který mi zde bude chybět.

Odpovědět