nové fórum hifi_Duo
Re: nové fórum hifi_No.cenzura
zase nové hifi fórum??? chlapi nebláznite ... 
Klud Dušan, chce to nohy v teple
V tomto prípade nejde o to, aby to bolo fórum o hifi, takže vlastne o nič nejde.
V tomto prípade nejde o to, aby to bolo fórum o hifi, takže vlastne o nič nejde.
Nevím, proč někteří pořád pořád kritizujete nějaké blbé fórum, které navíc není vůbec o hifi.
Vždyť to ani žádné fórum není. Jenom pár známich si mezi sebou spokojeně plká a sem tam se k nim někdo přidá.
Ale zvědavců je hodně. Divím se tomu, když mnoho z Vás námi tak pohrdá.
Vždyť to ani žádné fórum není. Jenom pár známich si mezi sebou spokojeně plká a sem tam se k nim někdo přidá.
Foxi, nikdo s vámi nepohrdá - klidně si plkejte dál. Je ale s podivem, jak se na toto fórum neustále vracíte. Že by také pouhá, zdravá zvědavost ?fox píše:Nevím, proč někteří pořád pořád kritizujete nějaké blbé fórum, které navíc není vůbec o hifi.
Pokiaľ z fór nevymizne nadutosť, závisť, netolerancia, zlomyseľnosť a kšefty, tak tu budeme zakladať nové, lepšie fóra donekonečna. Najlepšie každý svoje.
Je to len dôsledok nedodržiavania pravidiel - nič viac, nič menej. Obraz doby.
Je to len dôsledok nedodržiavania pravidiel - nič viac, nič menej. Obraz doby.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Nepamatuji si,že by někdo odsud utíkal na jiné forum,ani Fox ne,ten tu stále přispívá.Stejně si myslím,že trochu ukázněnosti neškodí,a že toto forum potřebovalo trochu vlády nad tou vzrůústající anarchií a navíc nikdy se nezavděčíš 100% to snad každý víme.Je fakt,že to tu trochu umřelo ze známých důvodů.Aleska píše:Foxi, nikdo s vámi nepohrdá - klidně si plkejte dál. Je ale s podivem, jak se na toto fórum neustále vracíte. Že by také pouhá, zdravá zvědavost ?fox píše:Nevím, proč někteří pořád pořád kritizujete nějaké blbé fórum, které navíc není vůbec o hifi.
V každé větší společnosti se může vytvořit skupina lidí, která si chce podebatovat v uzavřenějším okruhu známých a přátel , s kterými sdílí podobný názor a zájmy. Pokud se neuzavírá jenom sama do sebe a vůči ostatním není nijak nepřátelská, nevidím důvod, proč se nad tím pozastavovat. Tady se to poslední dobou dost hádá, už tu není taková pohoda jako bývala. Některé příspěvky jsou jenom o tom, aby řeč nestála. Kdo byl někdy na různých zahraničních fórech, ten zjistí, že se tam většinou řeší nějaký problém a když se vyřeší, vlákno se samo uzavře. Nikdo tam nepíše nic, co se netýká daného problému. Tady a bohužel i jinde se po několika málo příspěvcích utíká od tématu a dochází ke zbytečným hádkám a napadání.
Nemyslím si, že nové fórum bude nějakým způsobem konkurovat tomuto fóru. Nebude nikomu uzavřené. Jeho členové se od "mateřského" fóra nebudou nijak distancovat, ani nikoho pomlouvat, nebo útočit. Berte to jako, když si vyrazíte z domu do hospody za přáteli na pokec. Někdy se vrátíte za dvě hodiny, někdy až ráno, podle toho jaká je atmosféra doma a mezi přáteli.
Nemyslím si, že nové fórum bude nějakým způsobem konkurovat tomuto fóru. Nebude nikomu uzavřené. Jeho členové se od "mateřského" fóra nebudou nijak distancovat, ani nikoho pomlouvat, nebo útočit. Berte to jako, když si vyrazíte z domu do hospody za přáteli na pokec. Někdy se vrátíte za dvě hodiny, někdy až ráno, podle toho jaká je atmosféra doma a mezi přáteli.
AleskaAleska píše:Foxi, nikdo s vámi nepohrdá - klidně si plkejte dál. Je ale s podivem, jak se na toto fórum neustále vracíte. Že by také pouhá, zdravá zvědavost ?fox píše:Nevím, proč někteří pořád pořád kritizujete nějaké blbé fórum, které navíc není vůbec o hifi.
Cetl jsem od tebe nekolik prispevku v jinych forech a pripadaly me vetsinou rozumne. Bohuzel to co zminujes tady je spise trapna a unahlena poznamka. Pro tebe je vzdy vsechno jen cerne nebo bile? Budes lidem diktovat kam muzou ci nemuzou psat?
Fox, Zappa i Palipol to popsali vystizne.
Unáhlená poznámka ?
Přečti si, na co jsem odpovídal. Jestliže fox přímo napsal toto
V tom že Pasul ve svém příspěvku napsal, že jejich odchod byl připravován dávno předem ? A že se z nich nikdo nevrátí zpět na naše fórum ? Nebo mám zákaz na to reagovat ?
Přečti si, na co jsem odpovídal. Jestliže fox přímo napsal toto
a já mu odpověděl totoDivím se tomu, když mnoho z Vás námi tak pohrdá.
a on totoFoxi, nikdo s vámi nepohrdá
a já totoJenom pár známich si mezi sebou spokojeně plká
a mohu pokračovat, foxklidně si plkejte dál.
a já odpovídámAle zvědavců je hodně. Divím se tomu, když mnoho z Vás námi tak pohrdá.
V čem je rozdíl ? Kde je ta trapná a unáhlená poznámka ?Že by také pouhá, zdravá zvědavost ?
V tom že Pasul ve svém příspěvku napsal, že jejich odchod byl připravován dávno předem ? A že se z nich nikdo nevrátí zpět na naše fórum ? Nebo mám zákaz na to reagovat ?
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Aleska.Jenom tě chci poopravit.Jestli je tento tvuj odkaz: ('V tom že Pasul ve svém příspěvku napsal, že jejich odchod byl připravován dávno předem ? A že se z nich nikdo nevrátí zpět na naše fórum ? Nebo mám zákaz na to reagovat ?) namířen směrem na nové forum,tak v tom se pleteš.Pasul tím myslel zabanované odpadlíky Lachim,Boxer,NA,Renown,Pasul atd a ne Monteho rebelské nové forum.Oni ,mimo Lachima,který zabanovaný nebyl, se vrátili do jednoho.Trochu jsi to pomotal anebo jsem jsem zmatenej já. 
Aleska - Ty jseš konspirant k pohledání. Hele přestaň si vymýšlet a běž se ztratit do 3D, kam se svým kolegou patříš. Uděláš tím mnohým velkou službu. Díky.
Aleska
Reaguji pouze z jedineho duvodu, abych ti ukazal o jakou poznamku jde. Trosku jsi ji v poslednim prispevku preskocil.
Jde pouze o to, ze jsou zde lide, kteri napriklad muzou necim prispet i na jina fora, nezalezi na jaka. To neznamena, ze nejakym zpusobem hani ci se odvraci od tohoto fora (ktere ja osobne napr. povazuji za me nejblizsi)
"Je ale s podivem, jak se na toto fórum neustále vracíte"
...pravdepodobne si to myslel na urcite konkretni lidi, nicmene nezapomen ze se to tyka i jinych...
Reaguji pouze z jedineho duvodu, abych ti ukazal o jakou poznamku jde. Trosku jsi ji v poslednim prispevku preskocil.
Jde pouze o to, ze jsou zde lide, kteri napriklad muzou necim prispet i na jina fora, nezalezi na jaka. To neznamena, ze nejakym zpusobem hani ci se odvraci od tohoto fora (ktere ja osobne napr. povazuji za me nejblizsi)
"Je ale s podivem, jak se na toto fórum neustále vracíte"
...pravdepodobne si to myslel na urcite konkretni lidi, nicmene nezapomen ze se to tyka i jinych...
Zappadaddy, nevím kdo z nás dvou to zamotal víc, ale Pasul do slova a do písmene napsal toto:
Pasule, slovo dělá muže. Protože tvojí oblíbenou zábavou se stalo strefování do mne a Dadafta, připomínám ti tvoje vlastní slova z Aktuálního infa http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... %AD#p42832
A nyní si můžete udělat vlastní úsudek sami, jaký jsem konspirátor !
Poprosme tedy někoho nestranného, ať rozmotá to co Pasul tím chtěl říci. Nevím kdo tam byl a kdo to na tom srazu probíral, že se sem již nikdo z nich nevrátí. Jak sám Pasul přiznává, jsou zde zase všichni.od pasul v 27 pro 2009 22:09
........ Prostě se současným stylem vedení to nemohlo jinak skončit. Já sám si pamatuji, že jsme to probírali na srazu a všichni přece říkali, že o návratu sem nemůže být řeč. A hele. Jsme tady zase všichni. Jediný Lachim slovo dodržel a již sem nenapíše nikdy nic...........
Pasule, slovo dělá muže. Protože tvojí oblíbenou zábavou se stalo strefování do mne a Dadafta, připomínám ti tvoje vlastní slova z Aktuálního infa http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... %AD#p42832
Mluvím jen za sebe, za Dadafta ne, bude-li chtít, pak se podle tvého velmi důrazného návodu ubrání sám.od pasul v 31 pro 2009 19:21
Velmi důrazně prosíme do fóra nevkládejte:
- příspěvky nabízející/poptávající kradenou hudbu a SW
- příspěvky popichující, napadající či urážející ostatní členy diskuze, povyšující se a sprosté příspěvky, nadávky apod.
Tyto závadné příspěvky budeme nuceni mazat a jejich tvůrce varovat před zrušením nebo dočasném zablokování uživatelského účtu.
Aleska - Jseš mimo. A to nejen tady v tomto. Vysvětli mě, kde je napsáno, že odchod byl plánován již dlouho. To jsi si vycucal z prstu. Ostatní je konstatování, které jsem napsal a je to holý fakt. Akorát nechápu, jak jsi z toho vyvodil tady ty svoje závěry a proč si mě vůbec bereš do huby. I když něco mě napadá. Že by jsi se už opravdu ztratil v tom 3D. Je to přece jen složitější a nikdo to nechápe. Tedy až na vyjímky. (A to je prosím také holý fakt, který zde byl nesčetněkrát napsán a zcela určitě by šel dohledat. Ovšem to opravdu nemám zapotřebí.)
Normálně smýšlejcí člověk to prostě pochopí. Některým se to holt musí vysvětlit několikrát a pomalu. Tak doufám, že jsi to již pochopil a budeš se opravdu věnovat něčemu jinému. Jen tě prosím, aby jsi ze svých myšlenkových pochodů vynechal zrovně mě. Já to zcela určitě udělám také. A bude fajn....
Co se týče vedlejšího fóra, tak je to prostě další fórum. Nikdo není nucen tam chodit. A ani se registrovat a cokoli psát. To je již v dnešní době dokonce možné a normální. Bohužel to některým asi leží v žaludku a musí to stále řešit veřejně. Nechápu proč, ale budiž. Nejde s tím nic dělat.
Běžte radši probrat svoje nahrávky a zjistit jejich dynamiku. To je hodně zajímavá věc a sám si některé nahrávky začínám projíždět a zkoušet, jak to vlastně je. Spousty věcí to vysvětluje a po dlouhé době jediná věc, co zde stojí za to.
Normálně smýšlejcí člověk to prostě pochopí. Některým se to holt musí vysvětlit několikrát a pomalu. Tak doufám, že jsi to již pochopil a budeš se opravdu věnovat něčemu jinému. Jen tě prosím, aby jsi ze svých myšlenkových pochodů vynechal zrovně mě. Já to zcela určitě udělám také. A bude fajn....
Co se týče vedlejšího fóra, tak je to prostě další fórum. Nikdo není nucen tam chodit. A ani se registrovat a cokoli psát. To je již v dnešní době dokonce možné a normální. Bohužel to některým asi leží v žaludku a musí to stále řešit veřejně. Nechápu proč, ale budiž. Nejde s tím nic dělat.
Běžte radši probrat svoje nahrávky a zjistit jejich dynamiku. To je hodně zajímavá věc a sám si některé nahrávky začínám projíždět a zkoušet, jak to vlastně je. Spousty věcí to vysvětluje a po dlouhé době jediná věc, co zde stojí za to.
Děkuji, bude mi potěšením, když to zcela určitě uděláš.pasul píše:.... Jen tě prosím, aby jsi ze svých myšlenkových pochodů vynechal zrovně mě. Já to zcela určitě udělám také. A bude fajn....