Novinka

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
enregistree

Re: Novinka

Příspěvek od enregistree »

Myslite si tady vsichni, ze bezne vydane CD hraje přinejmenším stejně dobře jako MoFi? Nebo naopak?
--
L_u_k_a_s
Renown píše:každé běžné CD, které je přílohou německého Audia nebo Stereoplay hraje přinejmenším stejně dobře jako SHM nebo MoFi.
Celé kouzlo je pouze "Unkomprimierte volle dynamik" nic jiného v tom nehledej.
Zlaté nosiče a obi přenechej Peerovi a spol.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

To si zdaleka nemyslím,záleží to kus od kusu.Třeba The Doors na DCC ,masterované Stevem Hoffmanem ,jsou zvukově absolutně nejlepší,vůbec platí, kdo to masteroval, a Steve Hoffman je no.1 v masterování starých nahrávek.Také U2 od MFSL naproastá bomba v porovnání s běžně vydaným cd,které je neposlouchatelné,jedno z nejhorších!!!Tím nechci říct,že to platí pro všechny audiofilské nahrávky.

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Souhlasím se Zappou.Hodně záleží na tom kdo dělal mastering.Za sebe mohu říct,že jakékoli CD,ať už Mofi,SHM, K2HD bylo na mé aparatuře v přímém porovnání s běžným CD vždy lépe nahrané.Proto těmto CD dávám přednost a ani mi nevadí cena.Beru to tak,že ho mám v podstatě na celý život.Pokud bych si měl vybrat zvuk mě nejbližší,tak by to bylo Mofi.Na SHM je na můj vkus málo basů.K2HD ok,ale je tam dost šumu a HDCD se mi zdá trochu víc ostřejší.Tolik za mou osobu, na mé aparatuře a mých uších.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Roman.Přesně zhodnoceno.Tak to vidím i já. *thumbs up*

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

podle mě ten remastering určitě nebude plošný, nebo na jedno brdo, jak píše merhaut. právě naopak - bude speciální pro každou nahrávku a přizpůsobený charakteru současných aparátů a poslechovým hodnocením
Adept na nejnaivnější výrok roku !

Zvláště ta část věty "přizpůsobený charakteru současných aparátů"
Dadafte, snad by bylo lépe komentovat fotbal nebo politiku

sekal

Příspěvek od sekal »

Roman2 píše:Za sebe mohu říct,že jakékoli CD,ať už Mofi,SHM, K2HD bylo na mé aparatuře v přímém porovnání s běžným CD vždy lépe nahrané.Proto těmto CD dávám přednost a ani mi nevadí cena.Beru to tak,že ho mám v podstatě na celý život.
Jsou zde i další výroky, které stojí za pozornost a jež by měly být zaznamenány coby memento pro budoucí generace...:D

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Sekal
Nechápu ,co se ti na tom zdá být divného?
Ty snad ty CD po měsíci vyhazuješ nebo co? :o

sekal

Příspěvek od sekal »

Roman2 píše:Sekal
Nechápu ,co se ti na tom zdá být divného?

Divného na tom není nic, ono je to totiž naprosto absurdní a to z mnoha důvodů, které zde myslím není nutno rozvádět.. A řečené platí dvojnásob u žánrů, které posloucháš.. Kdo netrpí nějakou duš. poruchou a je svéprávný, tak to pochopí...

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Jen to klidně rozveď.
Třeba nás tu bude víc nesvéprávných. :lol:

sekal

Příspěvek od sekal »

Roman2 píše:Jen to klidně rozveď.
Třeba nás tu bude víc nesvéprávných.
To je zcela zbytečné.. Stačí si přečíst ten tvůj fanouškovský srdceryvný výron http://www.hifinazory.cz/forum/posting. ... 28&p=59717 a každému musí být jasné, jak na tom jsi..:lol: :lol:

BTW, a mluv jen sám za sebe, neb takovou kokotinu, co jsi tady zplodil, jsem na tomto fóru ještě nezaznamenal, a že už tady leccos zaznělo...:lol:

P.S. A nezapomeň také na svůj posmrtný život, neb to by pro tebe mohlo mít fatální následky (!)....:D

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Ach jo!
Ty jsi fakt ubožák.Místo toho aby ses vyjádřil k danému tématu a řekl svůj názor na téma NOVINKA.Tak se navážíš do lidí a urážíš je.
Asi budeš mít nějaký mindrák.Ale s tím já ti nepomohu.To bude chtít dobrého psychoterapeuta.

sekal

Příspěvek od sekal »

Téma "NOVINKA" už zde bylo dostatečně rozebráno Renownem, TomasemT příp. dalšími, takže je zcela zbytečné ho znovu otevírat..

(EDIT by ML)
Druh poslouchané hudby není důvod k urážení.

A opět používáš množ. č., ale já jsem reagoval (a stále reaguji) jen a pouze na tebe, na nikoho jiného....

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Končím debatu ,která k ničemu nevede a prosím admina o smazání mých příspěvků ,které nebyly k tématu.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Osobní půtky do pošty prosím. :roll: Ale toto téma není vyřešené,jen proto,že se k tomu vyjádřili 2,3 členové.Někdo s tím může souhlasit,a někdo ne.Tak je to v téměř v každém vláknu tady na foru.Je fakt,když si kupuji drahá cd ,tak si je asi budu chtít nechat delší dobu,tak to bylo určitě myšleno.Není třeba se chytat slovíček a hned napadat svého kolegu kvůli takové hovadině.Jsme tu proto,abychom mohli diskutovat o svém oblíbeném hobby.Docela mi mrzí,že to mnozí dělají dost často,myslím to navážení se do druhých.

sekal

Příspěvek od sekal »

Myslím, že toto téma už vyřešené je, alespoň pro mě ano a vzhledem k tomu, že to tady usnulo, tak také asi i pro ostatní.. Já jsem jen ve své reakci volně navázal na Renowna, protože ten cit. příspěvek Romana2 byl skutečně velmi úsměvný a malinko podobný tomu dadaftovu..:) Já rozumím fandovství, ale toto bylo přecejen již trochu přes "normu", a proto jsem reagoval...

BTW, když tě tato "osobní půtka" tak pohoršuje, toto http://www.hifinazory.cz/forum/posting. ... =3&p=59457 ti nevadí ? To je totiž daleko horší a autor by se měl stydět....

P.S. Je zajímavé, kolik těch (SHM,MFSL..) CD se zde, na Slovanetu příp. i jinde neustále prodává... Zdá se, že s tou "celoživotní věrností" to nebude zas tak horké....:)

Odpovědět