Strejdin, moc pěkné kabely, i ten první, co by měl být jako ten nějaký pořádný a drahý speciál je jen čínký fake kabel metr za 15,-USD, a to samé ty koncovky po 5,-USD
Dobrý pokus.
davidhighend
Vyrábím a prodávám kabely jen dva roky, ale zkušenost a názor na kabely jsem si udělal už v roce 1998, kdy jsem si nakoupil několik vzorků metráže linkových kabelů V.D.Hull a Clearaudio z nichž jsem si sestavil kabely a zapůjčil jsem si ještě tenkrát první linkový kabel od Krautwire. Slyšel jsem rozdíly a vybral si pro sebe ten nejvhodnější. Kdybych neslyšel, nebo nechtěl připustit, že je něco slyšet těžko bych se dal následně do výroby vlastních kabelů. Tedy postup byl vnímám a proto vyrábím, nikoli potřebuju prodávat tak musím zastávat patřičné názory jak naznačuješ.
Pamatuji si, jak před několika lety na Pražské výstavě předváděl pán od Nordostu reprokabel Valhalla oproti nějakému obyčejnému a byl u toho Bohouš Sýkora. Byl překvapen rozdílem který slyšel ale komentoval tu hrůzu peněz co Valhalla stojí. Mnoho lidí ohledně tématu kabelů provokují ty až astronomické ceny které si říkají někteří výrobci. Já také nejsem názoru, že to co svět hifi potřebuje jsou další kabely za cenu malých automobilů, nejsem osobně příznivcem a obdivovatelem těchto drahých kabelů, ale chápu, že i na toto zboží jsou zákazníci.
Merhaute,
svět podle merhauta