Pravdivá sestava, nejlepší řešení ??

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pravdivá sestava, nejlepší řešení ??

Příspěvek od Renown »

Dadaft :
já zesilovače nesnáším. jsou to nejblbější, nejútrpnější části sestavy. zrušit!
a místo dvou jich budeš mít šest *headbang* čím si myslíš, že jsou asi krmeny repráky v aktivu ? *headbang* kočičími granulemi ?

Katzen wurden Whiskas kaufen

Křeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Křeček »

Dadafte,
nedej se ukřičet! Renown i BVA zde zastupují lobby výrobců zesilovačů. Jejich rodiny i rodiny jejich zaměstnaců jsou na prodeji těchto nejblbějších a nejútrpnějších komponentů životně závislé, proto nemohou být objektivní. Ostatně zde http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=1327 je důkaz, že to jde i bez zesilovačů, pouze s pytlem kočičích granulí... A jen co se povede vyšlechtit miniexempláře Hifivola higendového, budou i basy. S tohoto tématu usuzuji, že cíl je blízko, pro velké sloupy velikosti cca lidské rakve by se už možná něco použitelného našlo...

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Křeček-Jako vtípek dobrý.Ovšem zjevně mi něco uniká.To jako začnem jezdit v autě bez motoru?Pokud mi ho budeš dělat ty v mém autě,tak to beru.Ale bacha.Mám načipovaný TDI s kroutícím momentem 310Nm před načipováním.A to teda nevím jestli tohleto dáš.Zatlačím tě do sedadla i na šestku.Ovšem to už budem někde na 170Km/Hod a to ti teda nezávidím. :mrgreen: A to nejsem ani prodejce a dokonce ani výrobce aut.Tak snad to bude dost objektivní. *hura*

Křeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Křeček »

Pasul
Auto bez motoru? Proč ne. Vsadil bych na na osvědčenou sílu Matky přírody.
Zrovna Ty bys o tom mohl něco vědět. Když může pitomej čínskej Bourec vy-vy- vyprodukovat jediný skutečně fungující materiál na konstrukci inteligentního akustického panelu, proč by jihočeský Křeček nedal blbých 320 Nm *taktone* . Když ho pořádně na-na naštveš, dá i 330...

Tebe prostě štve ten český Mikeš za pár korun. Kdybych tam zavřel drahého ussurijského Tygra za pár set tisíc USD, byl bys první, kdo by si to koupil ;) .

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Křeček
Aha.Tak tebe serou ti brouci.Jo holt,ale za to já ti nemůžu.Mít z toho komplex ti teda nezávidím.
Mě zase štvou někteří,co něco tvrdí a poté se kroutí jak paragraf,když mají říct svůj názor,který jsem slyšel na vlastní uši přímo od nich a tento názor je sakra zrovna proti všem.Takže oooobrovskou oklikou to popisují tak aby náhodou něco neřekli špatně a nedejbože nevypadali jako hlušci.Vždyť všichni tvrdí opak.Přece nejsem blbej ne?
Takže být tebou,radši se zamyslím nad tímhletím. *2thumbsup*

Jo a český kocour v botách mi opravdu nevadí.Ovšem musí mít na sobě napsáno SROLL.Potom není co řešit.To je ovšem spíše lev.Tygra neznám z českých luhů a hájů.Máš nějaký tip?Nic mě nenapadá.Vše ostatní jsou povětšinou takové kočky domácí,které už mi nesmí přes práh.Jak já říkám-hnojačka.A že já už měl těch hnojaček a co já jich už slyšel.Takovou kopu hnojaček si ani nedokážeš představit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: *hura*

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Tak tebe serou ti brouci.
Teď jsem se mohl potrhat smíchy... *2thumbsup*

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Pašul: nojo, vochcávka f tédéíčku :-) A nebo 4kroužky a nebo že by lidový vůz? Jó, a když je to navíc vočiplý, tak na to nikdo nemá:-)
Sorry, joke, já to mám taky tak a dokonce v obou koncernech, co mám doma:-) Ale mám poněkud trochu vyšší krouťák:-)(u V6).

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

No jo.V6.Ty zfoukávám z cesty.Dávám si je na snídani po cestě do rachoty.Tohle většinou řídí kravaťáci a srágory. :mrgreen: Pravda je ovšem jen jedna.VW Phaeton 6.0. *thumbs up*

Trochu vážně-VW obyč přesunovadlo do práce a zpět.A jak to tak sleduju,tak za chvíli bude stačit Polo 1,2 HTP.Bo ty naše cesty s tím provozem jdou do řádné řiťky...

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Tak pánové, o těch autech se bavte někde jinde OK :?:

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

BVa píše:Citace:
já zesilovače nesnáším. jsou to nejblbější, nejútrpnější části sestavy. zrušit!
jednou si koupím vychytané aktivy a mám klid...
A v tých aktívoch signál z CD budú "posilňovať" trpaslíci alebo cvičení mravci *headbang* ?
Renown píše:a místo dvou jich budeš mít šest *headbang* čím si myslíš, že jsou asi krmeny repráky v aktivu ? *headbang* kočičími granulemi ?
Katzen wurden Whiskas kaufen
vy jste legrační týpci.
opravdu si myslíte, že nevím, že v aktivních bednách jsou taky zesilovače? že je pro mě "vychytaný aktiv" něco jako kouzelná hrací skříňka?
ale vlastně ano, je.
komplexně vyladěný systém - výhybka, kabeláž, zesílení a vlastní přeměna voltů a ampérů a ohmů a podobných vykuků na nejvyšší harmonii, kterou lidstvo dokázalo stvořit, neboli hudbu, v jednom. nejlépe od někoho, kdo má mnohem větší možnosti a rozumí tomu víc než všichni členové tohoto a spřátelených fór dohromady...

máš pravdu Křečku, jsou to *píp* lobisti.
:mrgreen:

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

dadaft píše:ale chtěl jsem o něčem jiném: co takhle pravdivé muzikální bedny?
Mih píše:Ty nějaké takové znáš? Když máš "mrtvou" nahrávku tak bedny jako zareagují a hned je to výborné? Nebo tomuto tématu nerozumím...
myslel jsem viz výše. ne oživování mrtvol.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

vy jste legrační týpci.
opravdu si myslíte, že nevím, že v aktivních bednách jsou taky zesilovače?
Tak sorry, ;) , ale keď čítam napr. toto:
"co takhle pravdivé muzikální bedny?" , tak ani neviem...

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Dadaft - Aktivní repro - v cenovce v jaké se pohybuješ by jsi musel mít sakra štěstí na dobré. Jinak právě ty zesilovače u starších aktivů bývají problém.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

jo. to už jsem zjistil taky. uvažoval jsem o B & M Sigma. nádherné kousky s automatickou úpravou basů podle charakteristiky místnosti. hrály dobře, ale na cizím železe a neměl jsem přímé srovnání a týpek mi vnitřnosti nechtěl ukázat. cena je dobrá -ber nebo nech být.
asi věděl proč.
nechal jsem být.

Křeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Křeček »

pasul píše:...Mě zase štvou někteří,co něco tvrdí a poté se kroutí jak paragraf,když mají říct svůj názor,který jsem slyšel na vlastní uši přímo od nich a tento názor je sakra zrovna proti všem.Takže oooobrovskou oklikou to popisují tak aby náhodou něco neřekli špatně a nedejbože nevypadali jako hlušci.Vždyť všichni tvrdí opak.Přece nejsem blbej ne? Takže být tebou,radši se zamyslím nad tímhletím...
:?: :?: :?:
Teď opravdu nerozumím. Prosím vysvětlit zcela konkrétně a po lopatě.

Odpovědět