Dostal som tuto SZ od korysa: tym by som chcel ukoncit akukolvek debatu o SF na tomto fore odo mna....
MB píše:Ktora znacka podla teba nie je nasa salka kavy? My ocenime vyborny pomer cena/vykon/kvalita pri kazdej znacke a ked Orava konecne da na trh toho delenca, a dovoli nam z PK konecne napisat o tom verejnu recenziu, tak sa z toho asi poseriete....(mali sme ho dlhodobo na testovani)
Korys píše:
Prosím,nechytej se slovíček a nedělej si prdel teď o to nestojím.Víš moc dobře jak to myslím.Nechci už zasírat vlákno o SF,takže Ti píšu soukromě.Myslím,že to je tak lepší,než aby vznikaly přestřelky alias NC.Ale už se zamyslete(věřím,že se budete navzájem s Fotolaikem informovat).Zbynek Vás nakopl ve správném čase na správné místo.Já myslím,že se z toho nikdo neposere a že už Vás známe.Seš velký šprýmař a rád se bavíš na cizí účet,ale jak se někdo otře okolo Pk,hned staruješ jak papírový čertík na obranu vašeho pohledu na věc,ale ten není jediný správný,takových je mnoho a proto je třeba trochu více pokory a méně samolibosti,falešná skromnost to neschová.
No nic přeji příjemný poslech vašich pravdureprodukujícíchsnejlepšímpoměremkceně strojů
PS: 1.Zbynek nenakopol nas, to my (konkretne ja vo vlakne o Peer) sme nakopli Vas majitelov a fanusikov SF....
2. Dakujem za zelanie ale moje - pravdureprodukujícíchsnejlepšímpoměremkceně stroje na mna a zvysok PK este len cakaju ...my sme hladaci a zlatokopi
3. Bohuzial SF nie su pravdureprodukujícíchsnejlepšímpoměremkceně stroje takze prasim vlakno a vsetkym sa za to ospravedlnujem
4. Ja neobhajujem PK, ja obhajujem lachima a jeho Xaviany, ktore ako znacku ja VYSLOVENE neznasam vdaka istej osobe, takze to vlastne nie je moja salka kavy, ale oni neviem akou zahadou v mysarne hraju fakt vyborne
5. To ze sa ich fotolaik zbavil je jeho blbost nemal liez po cerstvom nakupe k nam k zvysku PK do nasich miniposlucharni...lapil tam totizto hifideletevirozu, Pipis si ich bol najskor vypocut a az potom ich kupil.
A ako poznam fotolaika, tak na tom prerobil a to je jeho a iba jeho blbost ze kupil kus nabytku cez internet a az potom zistil, ze mu to nevyhovuje
6.Nemam dovod hanit SF, ja iba pisem co pocujem u znamych a kamaratov a mam moznost porovnat, tak isto ako kvsetci ostatny, konkretne model SF, ktory ma Pipis nie je to co by bolo pre mna, zase naopak, Pipis by si nikdy nekupil moje B&W (alebo sa mylim?)... a ani by som si nikdy nekupil XN360, pretoze su designovo neprijatelne, povedal by som skarede pre mna (zdoraznujem PRE MNA a lachim zadrz dych a pocitaj do 79 odzadu to ta ukludni)
7. Som samolubi a nafukany prazak ale to je predsa kazdemu co ma pozna jasne, nie, jazdim Audi A6 Avant 2,5TD r.v. 1999 , vlasnim nemovitost na prahe zapad a hifi skoro mam za 1/10 miliona....takze nemam mat preco pokoru!!!! Ako uz povedal Vas ex-predseda vlady, KTO Z VAS TO MA?