Prezident

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
PetrD
Kontaktovat uživatele:

Re: Prezident

Příspěvek od PetrD »

Teď jsem dokoukal na ČT rozhovor s naším novým prezidentem *thumbs up* Absolutně si nedovedu představit, že by tam seděl Babiš :o Děkuji všem těm 3 359 151 občanům, kteří to nedopustili 😘 Zakopejme příkopy a zkusme to teď dál společně ;)

Oplt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oplt »

*2thumbsup*
20230127_154355.jpg

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Takú červenú som mal - len keď som sa dostal do štádia že ju nezapnem, tak ju zdedili decká. :lol:

Fidji99 píše:
28 led 2023 20:40
JV - ze sa zrovna ty cudujes.

25% Slovenska si myslelo,ze je super napad nahradit mafianov idiotom.

Este ze sa ma vlada Hranol-traktorista-starter-kebab tykat nebude.
No čudujem sa - bol som v tom že na západ od nás je viac ludí menej zadubených ako u nás.

jirkash
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirkash »

Prezidentem jsme si zvolili aktivního komouše a totalitního rozvědčíka z listopadu 1989. Gratulace.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Taky to nechápu, jak může někdo volit někoho, koho podporuje KSČM

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

jirkash píše:
29 led 2023 11:57
Prezidentem jsme si zvolili aktivního komouše a totalitního rozvědčíka z listopadu 1989. Gratulace.
Ale nezvolili, já ne. Vše zmanipulované bylo, jeden za vosumnáct a druhej za
dvacet bez dvou, tomu říkám "volba". Hanba národu.

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

PetrD píše:
28 led 2023 21:25
Teď jsem dokoukal na ČT rozhovor s naším novým prezidentem *thumbs up* Absolutně si nedovedu představit, že by tam seděl Babiš :o Děkuji všem těm 3 359 151 občanům, kteří to nedopustili 😘 Zakopejme příkopy a zkusme to teď dál společně ;)
To říká kdo, ten Šuchevyčuv pohunek a hrdina od Stalingradu a nebo Ty, teď jsem to nepochopil? :)
Je jedno, jestli tam sedí idiot Pavel, nebo bratr Babiš, furt je to stejně na ostudu.
Doufejme, že jestli zdraví a bůh dá, brzy dorazí Vláďa na bílém koni a napojí ho ve Vltavě, pak nastanou staré pořádky, mír, klid a znovu zazní smích dětí z prvomájových průvodů.

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

Hmmm 🤔, poslední čtyři příspěvky jsou skvělou ukázkou ryzího vlastenectví,... a co posledních cca 10 let komunistického hnoje z prognostickeho ústavu usazeneho na hradě, ten byl jistě v pořádku 😐.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Taky je to krásná ukázka toho, že už podle počtu urážek a nadávek, se dá skoro přesně poznat, kdo koho volil.

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

Deset let hnoje na hradě? To si děláte prdel už...a proč ne dvacet? Nebyl Klaus taky z progn. ústavu? .....
Já bych to téma uzavřel. Když už jsem to tu zpunktoval, tak prosím admina jestli by to nezamknul

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

*palec*
Strejdin píše:
29 led 2023 15:39
Hmmm 🤔, poslední čtyři příspěvky jsou skvělou ukázkou ryzího vlastenectví,... a co posledních cca 10 let komunistického hnoje z prognostickeho ústavu usazeneho na hradě, ten byl jistě v pořádku 😐.
*palec*

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

Co hifista to opíchaný eurohujer, my to teda vedeme, skoro by se dalo říci, že stejně tak dobře jako pšonci.

vanav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vanav »

jirkash píše:
29 led 2023 11:57
Můžu se zeptat kolik ti je let? A byl jsi byl u jisker, pionýrů, svazáků a jiných povinných organizací minulého režimu a co jsi vlastně udělal pro tenhle stát za posledních 30 let? ;)

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Lidičky dobří, já jsem na vojně byl. Kdo si jednou navlíkne uniformu už nikdy nebude zcela normální. Tahle volba bylo neštěstí, jednou vzpomenete.

Odpovědět