Prezident
Re: Prezident
Teď jsem dokoukal na ČT rozhovor s naším novým prezidentem
Absolutně si nedovedu představit, že by tam seděl Babiš
Děkuji všem těm 3 359 151 občanům, kteří to nedopustili
Zakopejme příkopy a zkusme to teď dál společně 
Takú červenú som mal - len keď som sa dostal do štádia že ju nezapnem, tak ju zdedili decká.
No čudujem sa - bol som v tom že na západ od nás je viac ludí menej zadubených ako u nás.
Prezidentem jsme si zvolili aktivního komouše a totalitního rozvědčíka z listopadu 1989. Gratulace.
Taky to nechápu, jak může někdo volit někoho, koho podporuje KSČM
To říká kdo, ten Šuchevyčuv pohunek a hrdina od Stalingradu a nebo Ty, teď jsem to nepochopil?
Je jedno, jestli tam sedí idiot Pavel, nebo bratr Babiš, furt je to stejně na ostudu.
Doufejme, že jestli zdraví a bůh dá, brzy dorazí Vláďa na bílém koni a napojí ho ve Vltavě, pak nastanou staré pořádky, mír, klid a znovu zazní smích dětí z prvomájových průvodů.
Hmmm
, poslední čtyři příspěvky jsou skvělou ukázkou ryzího vlastenectví,... a co posledních cca 10 let komunistického hnoje z prognostickeho ústavu usazeneho na hradě, ten byl jistě v pořádku
.
Taky je to krásná ukázka toho, že už podle počtu urážek a nadávek, se dá skoro přesně poznat, kdo koho volil.
Deset let hnoje na hradě? To si děláte prdel už...a proč ne dvacet? Nebyl Klaus taky z progn. ústavu? .....
Já bych to téma uzavřel. Když už jsem to tu zpunktoval, tak prosím admina jestli by to nezamknul
Já bych to téma uzavřel. Když už jsem to tu zpunktoval, tak prosím admina jestli by to nezamknul
Co hifista to opíchaný eurohujer, my to teda vedeme, skoro by se dalo říci, že stejně tak dobře jako pšonci.
Můžu se zeptat kolik ti je let? A byl jsi byl u jisker, pionýrů, svazáků a jiných povinných organizací minulého režimu a co jsi vlastně udělal pro tenhle stát za posledních 30 let?
Lidičky dobří, já jsem na vojně byl. Kdo si jednou navlíkne uniformu už nikdy nebude zcela normální. Tahle volba bylo neštěstí, jednou vzpomenete.