Prezident

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Prezident

Příspěvek od Pesi »

Tak jsem shlédl začátek debaty od 17'00 na nově. Hilser se omluvil, že tu nevidí ať se dívá jak se dívá všechny kandidáty, že toto nejsou fér podmínky a odešel z debaty. U mne docela frajer. Asi mu to tam hodím, ať má šanci.
Mne to přijde taky na palici skatulkovat to na svatou trojici a zbyly odpad dat od pěti . Fakt se mi tohle nelíbí.
Včera taky na Primě.

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Prezident

Příspěvek od šeďour »

Já to hodím Pavlovi.Babiš je pro mě nepřijatelnej a paní mi přijde odtržená od reality.O ostatních jsem nepřemýšlel.
kabelguru.cz

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

Mne paní přijde taky mimo. Osobně bych si představoval nějakého bývalého politika co se zasloužil o stát, jak tomu bylo doteď,.. tím nechci říct, že se mi všichni líbili.
Ale jaksi nejsou lidi . A tohle ještě k tomu přímá volba, nabídka je jaká je. Hodně jsem si udělal obrázek v neděli. ..... Hned na začátku to špínu plivající pako ( omlouvám se všem co budou volit Diviše) , ten fakt nemá úroveň . Můj názor

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Když už se to tu tedy objevilo, tak bych se zeptal. Je to v pořádku, že jeden kandidát dělal kampan minimalne pul roku před zahájením oficiální kampaně? Nikomu to nevadí?
Možná to nebylo presně půl roku, ale par mesicu urcite.

jirka28
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirka28 »

Ale to nebyla presidentská kampaň, to tvrdí jen štvavá média a zaslepenci co nejedí koblihy :-D Za mně je Marek Hilšer nejnormálnější a nejlidštější ze současných kandidátů. Nedělní debata na čt1 mně definitivně přesvědčila o tom mu to hodit. I když je to podle průzkumů nesmysl.

Kutil191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kutil191 »

*offtopic* Chápu že je to volná diskuze. Ale musíte tahat politiku i hifi fórum?

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

Kutile, no tak, rád si pokecám s lidmi co trochu ,znam' da-li se to tak říct. ... Přeci jen je to tu komunita, tak proč občas neprobrat něco trochu jiného. Jak píšeš, volná diskuze je to .

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

šeďour píše:
12 led 2023 17:35
Já to hodím Pavlovi.Babiš je pro mě nepřijatelnej a paní mi přijde odtržená od reality.O ostatních jsem nepřemýšlel.
Napodobne 👌

Jarda
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda »

Tvl to je fakt vtipný, téměř 34 let po revoluci se dva komouši kandidující na prezidenta dohadují, kdo byl větší komouš....K.Kryl se musí v hrobě obracet

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidas »

Jarda:
Asi tak.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Z velkého zla volím nejmenší zlo = pan Bašta. Pavel je voják, takže bude slepě plnit rozkazy z bruselu, navíc lhal o své estébácké minulosti. Nerudová nestojí ani za křivý pohled, lže jak když tiskne, jeden podvod za druhým, arogantní. Hilšer nevolitelný - čertík ze škatulky Fischer - co nazval lidi proruskými dezoláty? Takže moc už toho není... Bašta a basta. Nechci tu placené zdravotnictví, školství, nechci tu americké základny, chci tu mír, prací a klid pro Čechy. Babiš - no nevím, no :-)

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Nejsem krestan, ale och boze.... 💩
Studovany clovek muze tak hluboce klesnout???

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Priatelia - prajem vám správnu volbu, nech sa nemusíte niekolko ďalších rokov hanbiť.
Každopádne sa treba vyhnúť ŠTBákom, bolševikom a dezolátom všeobecne.
Myslíte že je šanca to uzavrieť v prvok kole?

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Kez by.... Jeste mam jeden navrh. Kdyby to nevyslo, nedalo by se pak dohodnout na nejake vymene? Třeba babis za Čaputovou 😂

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Jako jo. Je to smutné, že musíme volit menší zlo. Otázka je, chceme za prezidenta někoho, kdo si myslí, že Slunce je planeta?

Odpovědět