Spotify
Re: Spotify
Ano, posuvník u Kvality jde vypnout/zapnout
Presne tak...tu by som videl kameň úrazu vo zvuku
Ale co s tím?
Mám verzi Premium, všude mi to tak píše, takže bych ten přepínač měl mít funkční.
Jenže nemám...

Mám verzi Premium, všude mi to tak píše, takže bych ten přepínač měl mít funkční.
Jenže nemám...

Takže fakt že jo, z nějakého záhadného důvodu teď na Spotify funguju v jakémsi rozpolceném módu -- nemám reklamy apod., jako bych měl Premium, ale nemůžu si zapnout vylepšenou kvalitu a funguju na příšerných 160 kbps, jako bych ho neměl.
(A těch 160 kbps CBR je navíc ve skutečnosti podle mě katastrofických 96 kbps jako pro telefony.)
Čert aby se v tom vyznal.
Podle obrázku výše z mého nastavení tu vylepšenou kvalitu budu mít asi až 21. srpna.
Takže se asi přece jen dá očekávat nějaké zlepšení.
Nicméně zkusím i Google Play Music a Tidal, porovnám je všechny najednou v přímém souboji a uvidí se.
Přece jen tohle síťové hraní je super a bylo by škoda nevyužívat to nejlepší...
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby měl někdo zájem, tak si může vyzkoušet MQA Tidal na Bluesound Node 2 v LONG PLAY audio.
www.longplay.cz
www.longplay.cz
LONG PLAY audio
Dadafte, dadafte a presne týmto vznikaju tie fámy o kvalite zvuku na Spotify...mimochodom v domovskej krajine už testujeme Spotify Hifi....
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dadafte, ta hlaska o predplatnem rika pouze to, ze mas zaplaceny a aktivovany rezim Premium uz ted a ze se ti pristi mesic strhne na dalsi obdobi prislusna castka. Takze bych zbytecne necekal, problem je jinde.
Zacal bych reinstalem Spotify apky a znovu zkontroloval nastaveni zvukove karty/vystupu.
Ten prepinac/jezdec musi fungovat. Pokud mas Premium, muzes si volit z kvalitu streamu co chces.
Zacal bych reinstalem Spotify apky a znovu zkontroloval nastaveni zvukove karty/vystupu.
Ten prepinac/jezdec musi fungovat. Pokud mas Premium, muzes si volit z kvalitu streamu co chces.
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak nakonec je to ještě jinak.
Ani se mi o tom nechce psát.
Ve stylu ještě větší blbec, než jsme doufali -- tentokrát blb, který ani neumí zapnout blbý přepínač - vlevo vypnuto, vpravo zapnuto, to přece musí pochopit i naprostý d...l........... ne tak dadaft, to je jiný pašák, ten přepínač myší přetahuje zleva doprava a ono se to ne a ne zapnout..... kdyby se nerožčílil a neklikl náhodou doprava, tak to prostě nepřepne...........
No nic.
Škoda mluvit.
Takže mám konečně zapnutý "high quality streaming",,,,,,,,,,,,,,,,, a ano, hraje to jako dobře udělané mp3ky (a můj názor na dobře udělané mp3ky viz výše). Teď poslouchám toho Vaughana a je to fakt mazec......
Teď snad ještě aby přestaly lupat začátky písniček (někdy) a vlastně není co vytknout. Za ty peníze naprostá pecka. Tidal bude muset být hodně přesvědčivý, abych přešel...
Ani se mi o tom nechce psát.
Ve stylu ještě větší blbec, než jsme doufali -- tentokrát blb, který ani neumí zapnout blbý přepínač - vlevo vypnuto, vpravo zapnuto, to přece musí pochopit i naprostý d...l........... ne tak dadaft, to je jiný pašák, ten přepínač myší přetahuje zleva doprava a ono se to ne a ne zapnout..... kdyby se nerožčílil a neklikl náhodou doprava, tak to prostě nepřepne...........

No nic.
Škoda mluvit.
Takže mám konečně zapnutý "high quality streaming",,,,,,,,,,,,,,,,, a ano, hraje to jako dobře udělané mp3ky (a můj názor na dobře udělané mp3ky viz výše). Teď poslouchám toho Vaughana a je to fakt mazec......
Teď snad ještě aby přestaly lupat začátky písniček (někdy) a vlastně není co vytknout. Za ty peníze naprostá pecka. Tidal bude muset být hodně přesvědčivý, abych přešel...
toto by sa malo zapísať do análov fóra.

Dadafte, cca rok a půl s Tidalem a pohoda.
Třináct z deseti psychiatrů doporučuje Tidal.
A podobné věci jako Tobě se mi také občas stanou. Do análu si nic nebudu zapisovat, co kdyby se našel nějaký čtenář?
Třináct z deseti psychiatrů doporučuje Tidal.

A podobné věci jako Tobě se mi také občas stanou. Do análu si nic nebudu zapisovat, co kdyby se našel nějaký čtenář?

- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jako za mě Dadaft
Přiznat se veřejně k takové prkotině to už vyžaduje notný kus odvahy
Já s tím mám také zkušenosti, když jsem si pořídil nový koncák a dva dny laboroval s hlasitějším levým kanálem. Styděl jsem se, když jsem zjistil, že jsem měl vzadu v pravo mírně stažený gain
Nicméně, od toho ty fóra jsou, že? Na každý pád, i kdyby to pomohlo jen jednomu jedinému starému ortodoxnímu analogistovi zvyklému hýbat jezdcema na akvalizéru manuálně, účel to splnilo
Můžeme tedy vesele pokračovat v diskusi o Spotify dále...

Přiznat se veřejně k takové prkotině to už vyžaduje notný kus odvahy

Nicméně, od toho ty fóra jsou, že? Na každý pád, i kdyby to pomohlo jen jednomu jedinému starému ortodoxnímu analogistovi zvyklému hýbat jezdcema na akvalizéru manuálně, účel to splnilo

Můžeme tedy vesele pokračovat v diskusi o Spotify dále...
Chybovat je lidské aneb každej jsme občas jelito
Já nedám dopustit na svoji pravidelně synchronizovanou sbírku muziky v datové podobě na dvou místech. Ale když jsem měl zadarmo spotify, hledal jsem přes něj podobnou muziku a dokonce i něco našel. Ale to už umělo last.fm kdysi.

Já nedám dopustit na svoji pravidelně synchronizovanou sbírku muziky v datové podobě na dvou místech. Ale když jsem měl zadarmo spotify, hledal jsem přes něj podobnou muziku a dokonce i něco našel. Ale to už umělo last.fm kdysi.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Je dobré a těžké přiznat svou chybu.
K tomu Tidalu. Proti Spotify nemá dostatek pro mě zajímavého obsahu. Časem se to změní, ale určité okrajové kapely Tidal nemá.
K tomu Tidalu. Proti Spotify nemá dostatek pro mě zajímavého obsahu. Časem se to změní, ale určité okrajové kapely Tidal nemá.
Zhodou okolnosti som par dni dozadu rusil konto na last.fm. Uz to nema zmysel. Odporucania na zaklade toho, co uzivatel pocuva ponuka Spotify a da sa to tam rovno aj pocuvat. Na last.fm boli len ukazky, pripadne linky obycajne na youtube. Pre mna dnes uz k nicomu.
Spotify u mna v praci naplno nahradilo "flashku" s hudbou.
Spotify u mna v praci naplno nahradilo "flashku" s hudbou.