Spotify

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
dkdkdk
Kontaktovat uživatele:

Re: Spotify

Příspěvek od dkdkdk »

Ano, posuvník u Kvality jde vypnout/zapnout

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Presne tak...tu by som videl kameň úrazu vo zvuku

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Ale co s tím?
Mám verzi Premium, všude mi to tak píše, takže bych ten přepínač měl mít funkční.
Jenže nemám...
:?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Obrázek

Takže fakt že jo, z nějakého záhadného důvodu teď na Spotify funguju v jakémsi rozpolceném módu -- nemám reklamy apod., jako bych měl Premium, ale nemůžu si zapnout vylepšenou kvalitu a funguju na příšerných 160 kbps, jako bych ho neměl.
(A těch 160 kbps CBR je navíc ve skutečnosti podle mě katastrofických 96 kbps jako pro telefony.)
Čert aby se v tom vyznal.
Podle obrázku výše z mého nastavení tu vylepšenou kvalitu budu mít asi až 21. srpna.
Takže se asi přece jen dá očekávat nějaké zlepšení.

Nicméně zkusím i Google Play Music a Tidal, porovnám je všechny najednou v přímém souboji a uvidí se.
Přece jen tohle síťové hraní je super a bylo by škoda nevyužívat to nejlepší...

LONG PLAY audio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LONG PLAY audio »

Kdyby měl někdo zájem, tak si může vyzkoušet MQA Tidal na Bluesound Node 2 v LONG PLAY audio.
www.longplay.cz
LONG PLAY audio

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Dadafte, dadafte a presne týmto vznikaju tie fámy o kvalite zvuku na Spotify...mimochodom v domovskej krajine už testujeme Spotify Hifi....

overgrounder
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od overgrounder »

Dadafte, ta hlaska o predplatnem rika pouze to, ze mas zaplaceny a aktivovany rezim Premium uz ted a ze se ti pristi mesic strhne na dalsi obdobi prislusna castka. Takze bych zbytecne necekal, problem je jinde.
Zacal bych reinstalem Spotify apky a znovu zkontroloval nastaveni zvukove karty/vystupu.
Ten prepinac/jezdec musi fungovat. Pokud mas Premium, muzes si volit z kvalitu streamu co chces.

overgrounder
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

MB píše:
01 srp 2017 16:35
Dadafte, dadafte a presne týmto vznikaju tie fámy o kvalite zvuku na Spotify...mimochodom v domovskej krajine už testujeme Spotify Hifi....
Na tohle cekam velmi napjate:) V CR porad nic. Podelis se o poznatky?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Tak nakonec je to ještě jinak.
Ani se mi o tom nechce psát.
Ve stylu ještě větší blbec, než jsme doufali -- tentokrát blb, který ani neumí zapnout blbý přepínač - vlevo vypnuto, vpravo zapnuto, to přece musí pochopit i naprostý d...l........... ne tak dadaft, to je jiný pašák, ten přepínač myší přetahuje zleva doprava a ono se to ne a ne zapnout..... kdyby se nerožčílil a neklikl náhodou doprava, tak to prostě nepřepne........... :roll: :roll: :roll:

No nic.
Škoda mluvit.
Takže mám konečně zapnutý "high quality streaming",,,,,,,,,,,,,,,,, a ano, hraje to jako dobře udělané mp3ky (a můj názor na dobře udělané mp3ky viz výše). Teď poslouchám toho Vaughana a je to fakt mazec......

Teď snad ještě aby přestaly lupat začátky písniček (někdy) a vlastně není co vytknout. Za ty peníze naprostá pecka. Tidal bude muset být hodně přesvědčivý, abych přešel...

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

toto by sa malo zapísať do análov fóra.

:lol:

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidas »

Dadafte, cca rok a půl s Tidalem a pohoda.
Třináct z deseti psychiatrů doporučuje Tidal. *2thumbsup*
A podobné věci jako Tobě se mi také občas stanou. Do análu si nic nebudu zapisovat, co kdyby se našel nějaký čtenář? *taktone*

overgrounder
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Jako za mě Dadaft *palec*
Přiznat se veřejně k takové prkotině to už vyžaduje notný kus odvahy :-) Já s tím mám také zkušenosti, když jsem si pořídil nový koncák a dva dny laboroval s hlasitějším levým kanálem. Styděl jsem se, když jsem zjistil, že jsem měl vzadu v pravo mírně stažený gain *headbang* :lol:
Nicméně, od toho ty fóra jsou, že? Na každý pád, i kdyby to pomohlo jen jednomu jedinému starému ortodoxnímu analogistovi zvyklému hýbat jezdcema na akvalizéru manuálně, účel to splnilo :-)
Můžeme tedy vesele pokračovat v diskusi o Spotify dále...

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

Chybovat je lidské aneb každej jsme občas jelito ;)

Já nedám dopustit na svoji pravidelně synchronizovanou sbírku muziky v datové podobě na dvou místech. Ale když jsem měl zadarmo spotify, hledal jsem přes něj podobnou muziku a dokonce i něco našel. Ale to už umělo last.fm kdysi.

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

Je dobré a těžké přiznat svou chybu.
K tomu Tidalu. Proti Spotify nemá dostatek pro mě zajímavého obsahu. Časem se to změní, ale určité okrajové kapely Tidal nemá.

Odar

Příspěvek od Odar »

Zhodou okolnosti som par dni dozadu rusil konto na last.fm. Uz to nema zmysel. Odporucania na zaklade toho, co uzivatel pocuva ponuka Spotify a da sa to tam rovno aj pocuvat. Na last.fm boli len ukazky, pripadne linky obycajne na youtube. Pre mna dnes uz k nicomu.

Spotify u mna v praci naplno nahradilo "flashku" s hudbou.

Odpovědět