ja mám technikov rád. Nebyť ich, laici nemajú na čom počúvať. Napriek tomu, že som laik, som si neodpustil pár "prudko odborných" príspevkov na pár fórach. Technikov to tak krásne prebudí k životu

A že som kvôli tomu za vola? To mi je vcelku jedno. Nakoniec, tí čo ma reálne poznajú vedia čo si majú myslieť.
Mne skôr vadia technici, čo majú hlboko do vrecka a tak sa laikovi, ktorý hlboko do vrecka nemá, snažia znechutiť jeho investíciu tvrdením, že taká vec (bedňa, zos...) sa dá postaviť za pár šupov. Osobne mi to je jedno. Obdivujem a skláňam sa pred takými, čo to naozaj dokážu, no zatial som svoju investíciu neolutoval a ako to tak sledujem, už ani neolutujem. Hlavne počúvam hudbu. Technické hladisko ma z tohoto pohľadu nezaujíma.
Inak Merhauta nepoznaté. Je to priateľský chlapík s mimoriadne kladným vzťahom k hifi. Už by sme mohli vedieť, že písaná forma komunikácie má svoje úskalia a ak Vám niekto povie, že ste všetci kokoti, tak viete, že sa to dá povedať tak že sa zasmejete aj tak, že sa naseriete. Menej inteligentný sú dokonca schopný uraziť sa. Myslím, že ak by mal možnosť Merhaut svoje komentáre prezentovať osobne, bola by z toho len priateľská debata pri pive. Sorry za výrazy, ale nedokážem si predstaviť, že by to normálny chlap pochopil so spisovnými výrazmi.