Technici versus laici

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
korys
Kontaktovat uživatele:

Re: Technici versus laici

Příspěvek od korys »

Kde je Vaše sebevědomí pánové?To jste všichni vyšli z páté obecné,že jste tak předposraní a netroufáte si o svém koníčku otevřeně hovořit? Copak je Merhaut nějaký polobůh abyste se před ním všichni klaněli a nechali se urážet a ještě mu to schvalujete????On Vám uděluje řidičáky na HiFimašinky?
Kam jsme se to dostali? Asi tam kam si pan Merhaut přál.Udělal z Vás laiků trotly,kterým patří do ruky asi jen peněženka.
*thumbs down* *thumbs down* *thumbs down* *thumbs down* *thumbs down*

Promiňte,to co jsem teď za pár minut na tomto foru shlédl,mi nedovolilo nic jiného napsat.

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

ja mám technikov rád. Nebyť ich, laici nemajú na čom počúvať. Napriek tomu, že som laik, som si neodpustil pár "prudko odborných" príspevkov na pár fórach. Technikov to tak krásne prebudí k životu :D A že som kvôli tomu za vola? To mi je vcelku jedno. Nakoniec, tí čo ma reálne poznajú vedia čo si majú myslieť.
Mne skôr vadia technici, čo majú hlboko do vrecka a tak sa laikovi, ktorý hlboko do vrecka nemá, snažia znechutiť jeho investíciu tvrdením, že taká vec (bedňa, zos...) sa dá postaviť za pár šupov. Osobne mi to je jedno. Obdivujem a skláňam sa pred takými, čo to naozaj dokážu, no zatial som svoju investíciu neolutoval a ako to tak sledujem, už ani neolutujem. Hlavne počúvam hudbu. Technické hladisko ma z tohoto pohľadu nezaujíma.

Inak Merhauta nepoznaté. Je to priateľský chlapík s mimoriadne kladným vzťahom k hifi. Už by sme mohli vedieť, že písaná forma komunikácie má svoje úskalia a ak Vám niekto povie, že ste všetci kokoti, tak viete, že sa to dá povedať tak že sa zasmejete aj tak, že sa naseriete. Menej inteligentný sú dokonca schopný uraziť sa. Myslím, že ak by mal možnosť Merhaut svoje komentáre prezentovať osobne, bola by z toho len priateľská debata pri pive. Sorry za výrazy, ale nedokážem si predstaviť, že by to normálny chlap pochopil so spisovnými výrazmi. :D

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Poslední dva příspěvky bych si vzal k srdci. Taky se kolikrát nemohu dívat na Dadaftovi příspěvky. :) Zasmát se něčemu tady to je skoro nemožné,škoda že jsem moc Acon nepřispívá. Nebudeme se tu přeci kvůli blbostem stresovat,od toho máme jiné starosti,nebo si je sem přinášíte odjinud? :|
Rothaudio

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

paolo píše:...škoda že jsem moc Acon nepřispívá. ...
Príde zima a začne, nateraz povedal, čo chcel ;)

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Korys, na tvůj výpad odpovím poukazem na slovanetového dadafta a jeho výrony, cituji: "problém tohoto fóra je pan Neomylný. ten, který nemá rád hifisty. pan Neomylný a jeho suita poskoků s mravy ještě horšími ... si myslí, že je asi polobůh" - jak všichni vidí, seš korys stejná kategorie jako dadaft ...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

dyť když teď vlezu do nějakého odborného vlákna, uvozuju se větou, že nejsem dostatečně vzdělaný, když mluvím o tom, jak to slyším já, končím větou "mám pocit" (o pocitech mi bylo dovoleno mluvit :| ), když dokážu, že velký bobo káže vodu a pije víno, jsem podřadný plebs, když zachraňuju pipisovi kůži, tak se začíná přehodnocovat systém fungování fóra jakoby kvůli mé otravnosti... nezdá se vám to trošku divoké? do většiny vláken se vůbec se svými moudry neseru. já se nebojím: problémem tohoto fóra se stává pan merhaut. je zábavný jako osina v prdeli. věřím, že osobně je to milý a příjemný člověk.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

dadafte, merhaut neni velky bobo

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Merhaut
Nebuď dětinský.Je to nudné.Do věhlasu PD,BS máš míle daleko a jako technik teoretik s tužkou na popisování CD-ček se jim nikdy ani nepřiblížíš.Tak si moc nefandi.A o dadafta se furt neotírej,bo nevíš ani zblba o kom mluvíš.

pipis
Já ho kdysi taky žral,dokonce jsem se ho na f-sportu i zastal... :mrgreen:

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Acon
To je zdravý a fajn názor. :mrgreen:

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Korys, nezklamals, nepochopils.

Pro tebe polopaticky. Ten past jsem tuná dal ne proto abych se já srovnával s Pavlem anebo Bohoušem, ale aby vyplulo na povrch, že ty jsi stejná argumentační "třída" jako dadaft ...

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Ale pochopil a to bylo právě z Tvé strany dětinské.Dej si ještě panáka třeba budeš vtipnější.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Korys, koukám, že ty už nedáš významově dohromady ani holou větu, viz "Ale pochopil a to bylo právě z Tvé strany dětinské" :-)

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to merhaut:
Já myslím, že toho osočování již bylo dost. Nebylo by lepší se opět bavit a hudbě a aparaturách?
Oháníš se tady, že jsi elektrotechnik, který tomu rozumí ale třeba na můj konkrétní dotaz ohledně elektronkového phono zesilovače je ti zatěžko odpovědět.
Děkuji korysovi, který mě nějaké informace poslal.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Peer, drobný detail, spletl sis adresáta ...

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Jasně ,Ty bys ho poslal do knihovny... :mrgreen:

Odpovědět