Technici versus laici
Re: Technici versus laici
merhaute, vzpomeneš si ještě vůbec, kdy si napsal něco hezkého o hudbě nebo hifi?
-
merhaut
Každý den píšu něco o hudbě, skoro každý týden o hifi & spol. ... stačí zagooglovat a číst ... například na http://www.cdklub.net mám víc jak 1000 článků, profilů skupin, recenzí, informací o hifi akcích ... střílíš slepými a naslepo ...
no já myslel tady
nestřílím
je mi z tvé velkohubé agresivity smutno
nestřílím
je mi z tvé velkohubé agresivity smutno
-
boxer
Nechcete toho chlapi vážně nechat?
Teď už se jen špičkujete a nemá to žádného významu a přínosu.
Naprostý souhlas, kdybych si nedal zákaz smajlíka, tak jej přidám.boxer píše:Nechcete toho chlapi vážně nechat?
-
merhaut
Když zde čtu bláboly o pohnutí bednou o milimetr a jak je pak všechno úplně jinak, říkám si: ty má Pro100to! Jediné technické vysvětlení je, že si dotyčný moc utáhl svěrák, když aretoval hlavu.
to Merhaut :
Jardo, tomu se anglicky říká "Speak to deaf ear"
A vedoucí autoservisu v "Jáchyme, hoď ho do stroje !" říkal :" Je to marný, je to marný, je to marný !".
Jardo, tomu se anglicky říká "Speak to deaf ear"
A vedoucí autoservisu v "Jáchyme, hoď ho do stroje !" říkal :" Je to marný, je to marný, je to marný !".
vidím, že to tu ešte žije.
no ja Vám takto počúvam rádio Expres a nestačím sa diviť, prečo si moderátor presadol. Potom manželka zavrela vetračku a ja som sa upokojil. Moderátor si sadol späť. By ste neverili, čo dokáže z akustikou otvorená vetračka