trochu fotbalu
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Re: trochu fotbalu
Tak a Francouzska spojka odhalena a zlikvidovana.... Pozustatky budou zaslany zpet do rodne zeme...
takovou ostudu už dlouho nepamatují. totální rozklad.
jsem zvědav co večer argentina. kozel ve studiu říkal, že by to řekové mohli ubránit a z kontru třeba překvapit. nemyslím si to. podle mě je argentina porazí - prostě dokáže najít způsob, jak to udělat.
jsem zvědav co večer argentina. kozel ve studiu říkal, že by to řekové mohli ubránit a z kontru třeba překvapit. nemyslím si to. podle mě je argentina porazí - prostě dokáže najít způsob, jak to udělat.
Dadaft
Jsi dobrý prognostik
. Já viděl z Argentiny jen posledních 10 min., ale v nich 2x Messiho a 1 gól... Jinak jsem dnes nic neviděl.
Hopp+Dadaft
Dnes jsem nic neviděl taky proto, že jsme hráli rozhodující zápas o postup do vyšší soutěže veteránů v tenise. Vyhráli jsme v infarktovém závěru a vracíme se do druhé pražské třídy, odkud jsme loni spadli. Já nehrál, neb mi nepřijel soupeř. Ani jsem toho nelitoval a skočil si tak aspoň na hodinku jógy:-)
Jsi dobrý prognostik
Hopp+Dadaft
Dnes jsem nic neviděl taky proto, že jsme hráli rozhodující zápas o postup do vyšší soutěže veteránů v tenise. Vyhráli jsme v infarktovém závěru a vracíme se do druhé pražské třídy, odkud jsme loni spadli. Já nehrál, neb mi nepřijel soupeř. Ani jsem toho nelitoval a skočil si tak aspoň na hodinku jógy:-)
gratuluji.
dnes:
Uruguay - velmi dobrý výkon.
Řecko jede domů - jásejme přátelé.
dnes:
Uruguay - velmi dobrý výkon.
Řecko jede domů - jásejme přátelé.
I když se mi moc nechce v HIFI fóru zabředávat do fotbalových rozborů, neodpustím si jednu poznámku. Kdo mě zná, ví, že jsem tvor zásadový a velmi lpící na svobodě a spravedlnosti...a letošní šampionát mi ukázal, že ta spravedlnost funguje. Všichni jistě dobře víme, že Francie je (byla) v JAR díky gólu po ostudně neodpískané ruce Thierryho Henryho v baráži s Irskem. Nepolemizuji, co by dokázali Irové, ale od toho ostudného okamžiku, kdy pro mě Henry "přestal existovat" (hnus fialovej
), jsem nepřál Francouzům nic dobrého (kde jsou Ty časy, kdy jsem se po jejich výhře ve finále MS nad Brazílií radostí zežral jako prase a dva dny lezl po čtyřech a málem chcípnul). Skutečnost předčila mé očekávání
. To, jak dopadli, je (nejen) pro mně velikým zadostiučiněním. Pořád chci věřit tomu, že i na té nejvyšší úrovni (nejen v kopané) by mělo být >fair play< na prvím místě.
A poslední věc...doufám, že kluci korejský (KLDR) po návratu domů (???) nebudou pro výstrahu popraveni
A poslední věc...doufám, že kluci korejský (KLDR) po návratu domů (???) nebudou pro výstrahu popraveni
Nejsem neprejici ani zavistivy clovek, ale co predvedli nafoukani zabozrouti, to je sila a myslim ze je to zadostiucineni za Iry a nejen za ne. To se obvykle deje, kdyz tam je mnoho hvezd a trener to neumi zmanagovat.
Z meho pohledu je MS zatim velmi slabe az mizerne, zacina se trosku lepsit snahou o postupy ze skupin, ale dobrych zapasu je minimalne. Zatim se mi libi Uruguay, Argentina, Brazilie ma rezervy ale hraje zatim s prehledem. Uplne trapni jsou Slovaci. Nicmene ja od zacatku verim Spanelum
Z meho pohledu je MS zatim velmi slabe az mizerne, zacina se trosku lepsit snahou o postupy ze skupin, ale dobrych zapasu je minimalne. Zatim se mi libi Uruguay, Argentina, Brazilie ma rezervy ale hraje zatim s prehledem. Uplne trapni jsou Slovaci. Nicmene ja od zacatku verim Spanelum
Těch Slováků je mi trochu líto. Jakoby se báli vůbec hrát...patří mezi nejhorší
Fandil jsem jim a skutečnost, že vyřadili v kvalifikaci náš tým je pro nás docela frustrující 
Ať si po návratu domů narvou do palice nějaký pořádný bigboš...a nějaký čas nemyslí na ten kulatý nesmysl.
Ať si po návratu domů narvou do palice nějaký pořádný bigboš...a nějaký čas nemyslí na ten kulatý nesmysl.
primare
gratulujem k postupu, my sme "vdaka" spoluhracovi nepostupili na majstrovstva SR, ten nepremenil 3 matchball-y....
Frantici sa vzburili voci trenerovi, nastupca Blank ich vsak opat vrati tam kam patria. Nasi sa po zapase s Talianmi tiez vratia tam kam patria, aj ked budem pochopitelne fandit aby postupili
Inak fandim ako vzdy ked su na MS Holandanom, ale herne zatial presvedcili juzania z BRA, ARG, URU, uvidime ako odpovedia nasi juzania z ITA, SPA, POR a mozno zaberie aj niekto z trojice ANG, GER, USA.
gratulujem k postupu, my sme "vdaka" spoluhracovi nepostupili na majstrovstva SR, ten nepremenil 3 matchball-y....
Frantici sa vzburili voci trenerovi, nastupca Blank ich vsak opat vrati tam kam patria. Nasi sa po zapase s Talianmi tiez vratia tam kam patria, aj ked budem pochopitelne fandit aby postupili
Inak fandim ako vzdy ked su na MS Holandanom, ale herne zatial presvedcili juzania z BRA, ARG, URU, uvidime ako odpovedia nasi juzania z ITA, SPA, POR a mozno zaberie aj niekto z trojice ANG, GER, USA.
Načo som to full HD kupoval. Na slovenský hokej stačí CRT a na slovenskú fotbalovú hrôzu nepotrebujem TV vôbec. Vraj zážitok. 
Klucííí slovenský...úúúúúúúúúúúžasný...velká GRATULACE!
Hrozný nervy, slzy na krajíčku...
Oba finalisté minulého MS tachčí džahet
Hrozný nervy, slzy na krajíčku...
Oba finalisté minulého MS tachčí džahet
Ani trochu jsem vám nevěřil a čekal jsem stejný padák jako s Paraguay. Ale já to opravdu nechápu. Připadá mě, že jste od minule vyměnili komplet celý tým včetně brankáře. To není možné taková změna. Bylo v tom hodně štěstí, ale stále menší než ty naše lopaty na MS v hokeji. Tedy klobouk dolů a doufám, že půjdete dál Slováci. Teď budete hodně na koni. Na ty Nizozemce vám věřím. 
Palipol odvolej! Dnes Slováci super! Gratulace k postupu.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Urcite, Slovensko si to zaslouzilo opravnene. Makaroni jedou na pizzu...
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
"Fotbal nemá logiku," říkával jeden z nejuznávanějších hráčů a trenérů z federální éry pan Tomáš Pospíchal.palipol píše:Načo som to full HD kupoval. Na slovenský hokej stačí CRT a na slovenskú fotbalovú hrôzu nepotrebujem TV vôbec. Vraj zážitok.
A přeju ostrý obraz i dubrý zvuk a užívej
si další zápas.Re: trochu fotbalu
Dobrý zvuk z JAR ???? :O . Tojako na ty wuwuzely?