trochu fotbalu

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Re: trochu fotbalu

Příspěvek od davidhighend »

Tak a Francouzska spojka odhalena a zlikvidovana.... Pozustatky budou zaslany zpet do rodne zeme...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

takovou ostudu už dlouho nepamatují. totální rozklad.

jsem zvědav co večer argentina. kozel ve studiu říkal, že by to řekové mohli ubránit a z kontru třeba překvapit. nemyslím si to. podle mě je argentina porazí - prostě dokáže najít způsob, jak to udělat.

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

Dadaft
Jsi dobrý prognostik :-). Já viděl z Argentiny jen posledních 10 min., ale v nich 2x Messiho a 1 gól... Jinak jsem dnes nic neviděl.

Hopp+Dadaft
Dnes jsem nic neviděl taky proto, že jsme hráli rozhodující zápas o postup do vyšší soutěže veteránů v tenise. Vyhráli jsme v infarktovém závěru a vracíme se do druhé pražské třídy, odkud jsme loni spadli. Já nehrál, neb mi nepřijel soupeř. Ani jsem toho nelitoval a skočil si tak aspoň na hodinku jógy:-)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

gratuluji.

dnes:
Uruguay - velmi dobrý výkon.
Řecko jede domů - jásejme přátelé.

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

I když se mi moc nechce v HIFI fóru zabředávat do fotbalových rozborů, neodpustím si jednu poznámku. Kdo mě zná, ví, že jsem tvor zásadový a velmi lpící na svobodě a spravedlnosti...a letošní šampionát mi ukázal, že ta spravedlnost funguje. Všichni jistě dobře víme, že Francie je (byla) v JAR díky gólu po ostudně neodpískané ruce Thierryho Henryho v baráži s Irskem. Nepolemizuji, co by dokázali Irové, ale od toho ostudného okamžiku, kdy pro mě Henry "přestal existovat" (hnus fialovej :oops: ), jsem nepřál Francouzům nic dobrého (kde jsou Ty časy, kdy jsem se po jejich výhře ve finále MS nad Brazílií radostí zežral jako prase a dva dny lezl po čtyřech a málem chcípnul). Skutečnost předčila mé očekávání *2thumbsup* . To, jak dopadli, je (nejen) pro mně velikým zadostiučiněním. Pořád chci věřit tomu, že i na té nejvyšší úrovni (nejen v kopané) by mělo být >fair play< na prvím místě.
A poslední věc...doufám, že kluci korejský (KLDR) po návratu domů (???) nebudou pro výstrahu popraveni :(

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Nejsem neprejici ani zavistivy clovek, ale co predvedli nafoukani zabozrouti, to je sila a myslim ze je to zadostiucineni za Iry a nejen za ne. To se obvykle deje, kdyz tam je mnoho hvezd a trener to neumi zmanagovat.
Z meho pohledu je MS zatim velmi slabe az mizerne, zacina se trosku lepsit snahou o postupy ze skupin, ale dobrych zapasu je minimalne. Zatim se mi libi Uruguay, Argentina, Brazilie ma rezervy ale hraje zatim s prehledem. Uplne trapni jsou Slovaci. Nicmene ja od zacatku verim Spanelum

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

Těch Slováků je mi trochu líto. Jakoby se báli vůbec hrát...patří mezi nejhorší :( Fandil jsem jim a skutečnost, že vyřadili v kvalifikaci náš tým je pro nás docela frustrující :cry:
Ať si po návratu domů narvou do palice nějaký pořádný bigboš...a nějaký čas nemyslí na ten kulatý nesmysl.

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

primare
gratulujem k postupu, my sme "vdaka" spoluhracovi nepostupili na majstrovstva SR, ten nepremenil 3 matchball-y....
Frantici sa vzburili voci trenerovi, nastupca Blank ich vsak opat vrati tam kam patria. Nasi sa po zapase s Talianmi tiez vratia tam kam patria, aj ked budem pochopitelne fandit aby postupili :-)
Inak fandim ako vzdy ked su na MS Holandanom, ale herne zatial presvedcili juzania z BRA, ARG, URU, uvidime ako odpovedia nasi juzania z ITA, SPA, POR a mozno zaberie aj niekto z trojice ANG, GER, USA.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Načo som to full HD kupoval. Na slovenský hokej stačí CRT a na slovenskú fotbalovú hrôzu nepotrebujem TV vôbec. Vraj zážitok. *headbang*

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

Klucííí slovenský...úúúúúúúúúúúžasný...velká GRATULACE! *jupi* *2thumbsup*
Hrozný nervy, slzy na krajíčku...
Oba finalisté minulého MS tachčí džahet ;)

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Ani trochu jsem vám nevěřil a čekal jsem stejný padák jako s Paraguay. Ale já to opravdu nechápu. Připadá mě, že jste od minule vyměnili komplet celý tým včetně brankáře. To není možné taková změna. Bylo v tom hodně štěstí, ale stále menší než ty naše lopaty na MS v hokeji. Tedy klobouk dolů a doufám, že půjdete dál Slováci. Teď budete hodně na koni. Na ty Nizozemce vám věřím. *thumbs up*

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Palipol odvolej! Dnes Slováci super! Gratulace k postupu.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Urcite, Slovensko si to zaslouzilo opravnene. Makaroni jedou na pizzu...

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

palipol píše:Načo som to full HD kupoval. Na slovenský hokej stačí CRT a na slovenskú fotbalovú hrôzu nepotrebujem TV vôbec. Vraj zážitok. *headbang*
"Fotbal nemá logiku," říkával jeden z nejuznávanějších hráčů a trenérů z federální éry pan Tomáš Pospíchal. *thumbs up* Tu Full HD ještě užiješ! Obrázek A přeju ostrý obraz i dubrý zvuk a užívej Obrázek si další zápas.

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

Dobrý zvuk z JAR ???? :O . Tojako na ty wuwuzely?

Odpovědět