trochu fotbalu

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

trochu fotbalu

Příspěvek od dadaft »

MS 2010

zatím zklamání. herně děs běs.

Francie, Anglie - kluci, jeďte radši domů...

podle mě na tom má velký podíl míč Adidas Jabulani. já chápu snahu, která vedla k jeho použití, ale aspoň prozatím se míjí účinkem. mělo padat víc gólů, hra měla být rychlejší. ouha! jenže ten bezešvý míč Jabulani v kombinaci s podkladem (prý "prosýpávaný" trávník) je až příliš "živý" = velmi těžký na zpracování při rychlejší a prudší přihrávce, na každou nepřesnost nemilosrdně reagující a skoro nechytatelný - brankáři vypadají jako borci z okresního přeboru.

snad si hráči časem zvyknou...

jinak HD přenosy v mpeg-4 nemají chybu!

primare
Kontaktovat uživatele:

Re: trochu fotbalu

Příspěvek od primare »

No, konečně vlákno, kde se cítím fundovaněji, než v rozboru parametrů techniky nebo v hodnocení směru naší politiky... .-)
Dadafte, mluvíš mi z duše. To, že fotbal stojí totálně za hovno (to hovno se ani nedalo vytečkovat), vidí snad každej. Ale sdílím s tebou i názor na vliv toho míče. Já sleduju dost čsto anglickou ligu a zápasy LM a vím, co hráči s míčem umí. Tady jsem z toho neviděl vůůůůůůůůůůbec nic. Ani zpracování míče, ani přihrávka, ani akce jeden na jednoho, žádná střela...nic. Týmy vypadaj jak vnitřně rozvrácený, moc je asi nemotivuje ani konstantní zvuk trubek od začátku do konce. Hráč musí cítit, jak celý stadion vydechne nebo zabouří po povedené akci, ale tady???? Já viděl včera Anglii... Jakýkoliv zápas Premier league je kvalitnější, než co předvedla ta squadra ztracenců ... O Francii, nabité jmény, ani nemluvě... darmo pokračovat... Třeba bude líp... .-)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

my o vlku...

...teď se docela hrálo. každý dal po gólu a bylo i dost šancí.
dost se mi líbilo taky Chile. Argentina se bude těžko porážet. Němci silní jako vždycky na MS ve fotbale. určitě chce vyhrát i někdo z Afriky...
jen tak dál.

Francouzi to asi fakt nezvládají. Anelka už fičí domů...

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

Kamerun- Dánsko- ANO :-)

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Ano, ale jsem smutný, že Lvi nepostoupí. Chybělo jim trošku té taktické disciplíny. :)

Ale sakra chlapi, zamysleme se proč se to tu ještě jmenuje HiFinázory???
Není dost jiných míst na internetu k pokecu o fotbalu, hokeji, politice? Tak proč ještě tady? *headbang*
A proto je toto můj poslední příspěvek v tomto vlákně, prosím pochopte to i ostatní...
HiFi zdar! :)
Přes řeku do stínu stromů.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

no jo korýši, ale co my hifisté, kteří k "hifi" jako takovému už nemají co říct?
třeba já teď doléčuju nohu, takže se dost válím v postýlce a momentálně si do sytosti užívám svoji ložnicovou audiovizuální sestavičku. co mám vykládat? že mi při dobrém zvuku u filmů stojí chlupy v pozoru? že spojení kef iQ10 + philips fa860 dává pro prostor mé ložnice a pro mé uši fantastický zvuk a fullHD nádherný obraz? koho to zajímá? ani mě už nee...
neříkám, že by to nemohlo být lepší, ale...

... ale raději už píšu, co mi tahle sestava přináší hezkého, než abych na ni dokolečka hledal chyby.

nebo mám nechat hifi fórum plavat a jít jinam?

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

Já vím, že tohle je na hififóru mimo téma, ale zas je docela zajímavé slyšet názory "známých" (někdy i bez uvozovek) lidí i na jiné oblasti života.
P.S. zkusil jsem Slováky... ale nee.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

takže Brazílie včera sežala Pobřeží Slonoviny jako ostrá kosa mladou travičku. útok má zabijácký, zálohu pružnou, obranu zkušenou. ovšem konec zápasu možná naznačil, že není jisté, co se stane, když narazí na kámen...

uvidíme co francouzi. řádí tam stará dobrá Revoluce... :D

a už se to blíží: play off neboli kdo z koho tady a teď!!!
*thumbs up*

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

No, kosa na kámen, to zní ještě sportovně, ale pár zákroků PS nemělo daleko k přeražení nohy. Mám tyhle kvalitní africké týmy rád, ale za tohle ať jdou do pr...

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

primare
Jirko, futbal zatial nic moc Nasi hraju antifutbal. Navyse su zmiereni s tym, ze na to nemaju a tak nepovazuju za potrebne ani bojovat. A prave chybajuca bojovnost je to, co fanusik neodpusta. Frantici to je cista katastrofa, na verejnosti riesia interne problemy. Verim vsak, ze vyradovacie zapasy budu lepsie, tam uz pojde o vsetko.
Jedno je vsak iste, dnes nam zacina WIMBLEDON *2thumbsup*

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

primare
kamenem jsem samozřejmě nemyslel podívanou na potrhané svaly a zpřerážené kosti. doufám, že to hráči i rozhodčí zvládnou a k ničemu takovému opravdu nedojde.
spíš jsem myslel nějaký evropský herní systém - vysunutý až daleko před šestnáctku a okamžitě po přihrávce hrající těsně do těla...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Hopp
každopádně pro vás moc dobrá zkušenost. nebo pro nás - mám část rodiny pod tatatrama... ;)

a ještě není konec - porazíme italy a jde se dál. (já vím, zní to jako utopie)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Portugalsko - KLDR 7 : 0
velmi poučný zápas. chlapci z lidově demokratické republiky si zřejmě mysleli, že mohou s portugalci hrát otevřenou partii. ne že by nemohli, samozřejmě mohou, ale to by museli vědět, jak se to dělá...
mysleli si, že když dostali gól, že by třeba taky jeden dva mohli dát. ale kurňajs! místo toho dostali dalších šest kousků na přilepšenou...
mysleli si, že když se záloha s útokem vytáhnou dopředu, že jim tam obránci budou posílat super lahůdkové míče a oni s portugalci zatočí nebo co. jenže obránci na něco takového jaksi kurvadrát neměli ani pomyšlení. asi nemají smysl pro humor nebo co. ale popravdě: je ho těžké mít, když hoří kam se podíváš.
a hořelo fest. portugalská úderka si s nima hrála jako s figuranty.
středová řada se prostě nemůže urvat od obrany. pokud proti vám stojí někdo schopný, tak izolovanou obranu rozbije na padrť...

a jak to souvisí s hifi?
nemám rád subwoofery...
;)

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

Hopp
jestli tan Jirka byl na mne, tak prosím - Tomáš - to spíš jen pro pořádek... Vím, viděli jsme se asi dvakrát v životě... .:-)

Dadaft
Tak jsme volali po lepších zážitcích- a je to tady :-). V tebou zmíněném zápase se mi líbil nejen počet gólů, ale i to, jak přesvědčivě Portugalci zúročili skoro všechny svoje šance... *thumbs up*

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

primare
prepac Tomas S., chybicka se vloudi, zaujimave je, ze priezvisko si pamatam :-)
Roger vcera takmer vypadol, dnes som zvedavy na Rafu.
Portugalci boli vcera presvedcivi, ale skutocny sampionat pre nich zacina az K. O. systemom.

Odpovědět