trochu fotbalu

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
primare
Kontaktovat uživatele:

Re: trochu fotbalu

Příspěvek od primare »

Dadaft
Německo-Holandsko, to bych si nechal líbit... ještě mám v paměti souboje těchhle zemí z dob Cruyijfa a Beckenbauera...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

já bych si to taky přál. ale oba tyhle týmy ještě čekají dva velmi silní soupeři...
zápas Německo - Argentina jak píše Zappa zase jasně ukázal, že hru tvoří hlavně hráči bez míče, jejich pohyb, než ekvilibristika hvězd... - je to halt kolektivní sport.

Němci hráli neskutečně. chtěl bych dát ještě *thumbs up* za paní kancléřku - musel jsem se smát, jak tam nadšeně křepčila v tom červeném sáčku... *2thumbsup*

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ještě mě napadá: kdyby se hrálo ve velkých vedrech, strategie jihoamerických mužstev by asi měla větší šanci na úspěch. schopnost bez větší námahy podržet míč v bezpečí na úrovni zálohy a schopnost několikrát za poločas díky výjimečným individualitám kombinačně překonat soustředěnou obranu, by byl ve fyzicky náročných podmínkách velmi účinný...

... nicméně v JAR je momentálně "zima". pokud máte dost sil, můžete s časem naložit i jinak. mluvil o tom Josef Csaplár ve studiu ČT MS 2010 a já to vidím stejně tak...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Německo - Španělsko právě teď.

na tenhle zápas jsem se velmi těšil a už po pár minutách to vypadá na skvělý zážitek.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

No zatím je to opatrné, blíží se poločas, Španělé tlačí a naši zatím neví jak na ně.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

já nevím, co to ten Čapek vykládá. já ho mám rád, ale jestli je tohle fotbalová nuda, tak už nevím...
mám rád tohle celoplošné evropské pojetí fotbalu. oba týmy jsou příliš dobré na to, aby to byla jednoznačná záležitost. ale slabšího soupeře by jeden nebo druhý tým semlel jako žemli...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

inu, vyhráli momentálně lepší. Holanďané to budou mít hodně těžké...

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Mark Levinson píše:No zatím je to opatrné, blíží se poločas, Španělé tlačí a naši zatím neví jak na ně.
Prajzi mají smutek.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.........

tak už je to tady!!!!!!!!!!!

nic lepšího už ve fotbale letos k vidění nebude.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

tak to je drť. vypínám to.

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

Dadaft
...nekecej, žes´to vypnul... :-). Já zpočátku neměl favorita. Mám oba tyhle týmy rád. Ale po těch kriminálních faulech se moje přízeň přiklonila ke Španělům. Jinak obdivuju nasazení všech hráčů. Rozhodčím bych být nechtěl... Zkusil jsem to jednou poločas při malé kopané a radši už nikdy víc. Každou chvíli jsem byl čurák a navíc jsem ani pořádně nevěděl, jestli jo nebo ne... :-)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

no, dokoukal jsem a přeju to Španělům. z důvodu, který jsi řekl.
pro mě ovšem vrcholem tohoto šampionátu bylo semifinále Španělsko - Německo. to byl mač!

nicméně mistrovství ve vyspělých fotbalových zemích bývají lepší. tráva na písku a vuvuzely nebo jak se ty trumpety jmenujou mě trochu zklamaly...

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

Ani jedno semifinále jsem neviděl, neb jsem maloval svůj obchod a potřeboval jsem před víkendem otevřít... Kdekdo mě ale ujišťuje, že jsem v případě N-Š o nic nepřišel... Znám tvůj názor a dovedu si představit i požitek z dobrého boje a práce v poli... No nic, v zásadě jsem to přežil... :-)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

podle mě bylo to semifinále fakt kvalitnější. oba týmy chtěly prorazit a byly ochotny pro to jít i do rizika. když to nešlo jednou stranou okamžitě přenášeli hru na tu druhou. na nic se nečekalo. nepřesnosti se týkaly, když už, pouze těch nejobtížnějších, klíčových, rozhodujících přihrávek. hráči se nabízeli ve velkém počtu. útok byl úder vedený velkou silou - z obrany přes zálohu až po samotné útočníky... - komplexní akce.

finále se hrálo na brejky a na jistotu. nepřesností bylo opravdu hodně. nedokážu to vysvětlit. prostě můj pocit.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

před chvílí jsem zapnul Eurosport a nestačím valit bulvy. vysílají zápas z MS hráček do 20 let, pořadatelskou zemí je Německo. hráčky s míčem Adidas Jabulani předvádějí neskutečné kousky, balón jde z nohy na nohu, padlo už 6 gólů...

tak nevím. začínám si víc a víc myslet, že problém letošního MS mužů v Africe byl VELMI nekvalitní povrch hřišť.
tráva na písku? děkuji, nechci.

Odpovědět