Úroveň CS HiFi posluchačů a jejich lidská kvalita

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Re: Úroveň CS HiFi posluchačů a jejich lidská kvalita

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Gabiku za 1+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

reakce na Gabík:
souhlasím a je to i důvod, proč spousty kluků raději přestalo psát a reagovat.
Je to i škoda, neboť sem tam mohli Ti začínající lecos pochytit a vyvarovat se chyb nás starších (nebo mých - skoro důchodce).

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

gabik píše:.... Chce to selskej rozum a akceptovat nazor druhyho, ze kdyz slysi, ze mu zvuk zlepsej kabely, tak je to pravda. Ne, ze napisu, ze je to magor a zlatousec a zacnu si z nej delat prdel - a obracene. Osobni urazky, napadani, apod. pak odrazujou dalsi lidi, ktery by treba sem tam nejakej postreh napsali, ale bohuzel.
Naprosto s tebou souhlasím, ale musí chtít obě strany. Bohužel ti slyšící nejsou ochotni akceptovat názory těch neslyšících a obráceně, protože obě strany nejsou ochotny uznat jinou pravdu, než tu svoji.
Přidá-li se k tou i fakt, že pravda slyšících je mnohdy založena na víře podložené těžkou mediální masáží (Jdi a zveřejni má slova, ať je slyší celý svět ! ), pak je naprosto jasné že dochází ke střetům. Prostě pravda podložená fyzikálními zákony se těžko poslouchá – člověk je stádní tvor, takže bude následovat vůdce stáda, byť mele nesmysly, víra hory přenáší.
Takže většina z těch co slyší slyší to, co jim jejich guru povoluje slyšet, nebo se chtějí podvědomě vyrovnat těm co slyší, prostě chtějí taky být obdivováni za výjimečnost slyšení neslyšitelného.
Ano,
hrubost a urážky na fórum nepatří. Bohužel mám zrovna já zkušenost, kdy jsem mírně oponoval zrovna jednomu z těch slyšících a na jiném fóru mne označil způsobem, že by si tam ode mne pes kůrku nevzal, i kdybych tam (na to fórum) chtěl.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Je to už v názve vlákna - ľudská kvalita. Od nej sa všetko odvíja a premieta do komunikácie. Hrubý a bezohľadný môže byť nevyskákaný mladík, aj profesor.
HiFi a všetko okolo neho sú naše hračky a to je osobné. Lenže vstupom na verejné fórum je potrebné uvedomiť si, že som len jeden z mnohých, povýšiť zodpovednosť a vážiť sprostú a urážlivú komunikáciu, ktorá rozvráti a deklasuje väčšinu spočiatku aj rozumných diskusií.
Ako príklad by som dal debatu o ženách - každá je iná a pre niekoho iného. Keď ale začne každý do krvi obhajovať tú svoju z absolútneho pohľadu, kam sa asi tak tá debata môže dostať.
Bohužiaľ konfrontačná atmosféra a nezdravé súťaženie dnes vládne v celej spoločnosti a stretnúť sa s toleranciou je skôr výnimka. S tým nič nenarobíme, že to nie je cesta k zbližovaniu musíme pochopiť každý sám za seba.

boxer

Příspěvek od boxer »

Měl bych tady jeden takový hezký příklad výrobku, který jistě přispěje k radosti všem známým zlatoušcům. Bez diskuze by měli pravdu o přínosu.

No za $6,000.00 to přeci "musí být slyšet".

NBS Power conditioners.
Pěkná škatulka.
Obrázek

boxer

Příspěvek od boxer »

No a co je uvnitř?

Je to sice jedno, slyšet to musí být,fyzika a metalurgie pokročily, zákona nezákony, je to bomba.

Obrázek

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

*thumbs up* Keby to aspoň zvonku vyzeralo, ten merák je otrasný.... ale aspoň by to bolo h...o v peknom obale.

boxer

Příspěvek od boxer »

No měřák je spíše jako teploměr na průměrném plynovém kotli.

Nicméně, to hlavní, ten poklad uvnitř nevidíš?

Ale je fakt, že jsem rozhodl dle obrázku. Po přečtení tohotoz pon 30. črc 2012 20:35:54
, bych měl mlčet.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Náhodou v tom příspěvku co jsi Boxere postnul je celá řada pravd, která by měla být tesána do kamene. Například:
...Zároveň bychom asi měli používat vlastní mozek a nevěřit všemu, co nám kdo nakuká. Jeden takový konkrétní případ znám, náhodou jsem se setkal s člověkem, který nikdy nebyl v kontaktu z jinými hifisty, neabsolvoval žádné poslechové návštěvy a nechodil na žádná fóra, pouze četl testy v časopisech.Te pán se stal "obětí" prodejce, který když viděl, že má před sebou movitého člověka radostně mu vnutil celou řadu drahých komponentů, takže vznikla velmi, velmi drahá sestava jejiž zvuk bohužel vůbec neodpovídá prostředkům na ní vynaloženým...
nebo
...pro někoho jsou mýty i věci zřejmé a někdo zase považuje kdejakou pitomost za fakta...

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Boxer - NBS trefný príklad čistého woodoo podvodu za 6000doláčov. *thumbs up*
V prípade tohoto "US seriózneho výrobcu" naznačuje úroveň US poslucháčov a ich ľudské kvality. Po prečítaní "customer comments" na ich stránke je to viac ako jasné.
Majú zastúpenie v 27 krajinách!
Ľudský mozog je neprebádaný a na jeho skratoch sa dá neskutočne zarobiť. :shock:

boxer

Příspěvek od boxer »

Aleska.

Jo, to máš sice pravdu, ale jde o to, kdo to psal s ohledem na dřívější a vlastně i následující souvislosti.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Boxere, jak jednoduché: Káže vodu, pije víno.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Tak jsem se, pred spanim, jeste trochu „zacetl“ na sousednim „bratrskem“ foru a malem jsem se smichy pomocil…. :D :D :D

Tenhle prispevek nelze, nez jen v plnem zneni citovat:
(Ty obzvlaste zabavne pasaze jsem si dovolil podtrhnout. :lol: )

Od forfans » pon 03. úno 2014 18:49:12

„Tady nejde vůbec o nějakou značku . At je to Magnat nebo Levinson , mělo by to splňovat
kritéria toho, kde jsme pánové !!! Myslím, že jsme na High-End foru, né někde na Hifi-foru,Mp3 - foru atd.
Hodnoťme zde tedy prosím přístroje (již v zájmu tohoto fora) které jsou jen high-endové .Nic míň.
Bohužel , Magnat nikdy nebyl, není a asi nebude tím High-Endem.
Já neponižuji tuto značku, ale musíme si objasnit , kde jsme .
Pokud si někdo spletl lokál, je čistě jeho věc, ale nezaobírejme se hifi výrobky- to nechme
přátelům v Hifi-názory.cz .

To bychom zde za nějaký čas hodnotili i "skvělé" reprosoustavy Magnat , potom přehrávače MP 3 , atd atd.
To opravdu chcete ???”

Konec citatu.
(V podstate jsem ale mohl vlastne podtrhnout cely prispevek, nemyslite? *bravo* )

Tak co, mistni hifi chudaci a hlupackove, jak se citite….. *sunglases*

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Ten, komu prší do nosa, spravidla padne na hubu ;).

cepik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cepik »

:shock: jak tohle dokáže někdo napsat? Na jednu stranu vtipné (pobavilo mě to úplně stejně) na druhou vlastně vůbec. Arogance? A proč??? *headbang*

Je fakt že začínám chápat proč se diskusním portálům říká "fóra" forů je tu celkem dost.

Asi bych to přirovnal k fanouškům kterým při přibývající anonymitě si přímou uměrností přestávají dávat pozor na pusinku..
Navíc ...tady nikdo neví s kým tančí (krom lidí kteří se znají i mimo fórum). Podle toho by se mělo chovat.

Nic nikoho neopravňuje k ponižování, urážení, zesměšňování..

A jestli si zde chtějí kucí měrit p......y, ať si vemou centimetr a meřej na fórech k tomu určených. Dokonce si je můžou i spočítat, někteří si totiž myslí že jich maj několik :D

Vadí mi když se do horký diskuze vkrade primitivismus ..třeba v kombinaci s egocentrismem.

A k lidem stěžující si na provokatéry...k vypinači který nechodí se nechodí. Takže nereagovat.

Odpovědět