Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Zamčeno
pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.

Příspěvek od pasul »

Donuts - Ten Glock ti chválím. Máš naprostou pravdu. Ochránit rodinu jinak nelze. A neváhám ani chvíli. Navíc to jsou dobře uložené peníze. Ale již bych to tady moc neprobíral. Zase z toho budou nějaké závěry a mylšenkové pochody některých jedinců a nakonec z tebe bude 007.

Zajímala by mě jedna věc. Vyhledal jsem si informace o tom prášku co bereš - betaferon. A zajímalo by mě, zda jsi toto uvedl u žádosti o zbrojní průkaz a zda bylo všechno OK. Mám v rodině dokotrku a vím přesně o co u tady této nemoci jde. Nějak si nedokážu představit, že takto nemocný člověk nosí neustále u sebe zbraň. Ale zase tak dopodrobna jsem to nestudoval. Jen se ptám.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Aleska píše:A představ si, že ty k...y socky si je nechávají vracet také, nemělo by se to raději zakázat ? :lol:
Nekde sem tu brojil proti proti necemu podobnemu? Tohle mi zily opravdu netrha. At si klidne kazdej zdime stat na vsech moznych davkach, je jenom na nem jak moc si to necha libit.

Pasul: drzitelem ZP jsem byl uz pred diagnozou, nicmene jsem to konzultoval s osetrujici lekarkou. Ona ta nemoc je hodne specificka, ja treba az na obcasnou unavu v podstate zadne problemy nemam. A zatim jsem ani nemusel moc slevit ze sveho hektickeho a bujareho zivota.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Donuts - Díky za vysvětlení. Já si to myslel, že to tak nějak bude. A s tou únavou jsi mě dostal. Potom to mám na 100% taky. Protože se cítím jak zvalchovaný pes neustále.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

"Nějak si nedokážu představit" "Já si to myslel, že to tak nějak bude" ... hehe

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Včera Kalousek v Událostech oficiálně potvrdil, že se není třeba bát, že lidé o své peníze v soukromých fondech přijdou. V případě vytunelování totiž za ně bude ručit stát a ty peníze jim dá i tak.

A John se tamtéž dal slyšet, že koalice samozřejmě musí mít i předsedu parlamentu, aby mohla prosadit úplně vše jak chce a aby opozice neměla šanci to nějak zhatit. Potřebují mít prezidenta, vládu, parlament i senát. Jen tak se dá přece něco prosadit.
Demokrat par excellance, Stalin by se mohl učit. Kdyby totéž pronesla protistrana, tak to bude považováno za rudou kontrarevoluci.

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

noaid píše:Včera Kalousek v Událostech oficiálně potvrdil, že se není třeba bát, že lidé o své peníze v soukromých fondech přijdou. V případě vytunelování totiž za ně bude ručit stát a ty peníze jim dá i tak.

A John se tamtéž dal slyšet, že koalice samozřejmě musí mít i předsedu parlamentu, aby mohla prosadit úplně vše jak chce a aby opozice neměla šanci to nějak zhatit. Potřebují mít prezidenta, vládu, parlament i senát. Jen tak se dá přece něco prosadit.
Demokrat par excellance, Stalin by se mohl učit. Kdyby totéž pronesla protistrana, tak to bude považováno za rudou kontrarevoluci.
Můžeš mi, prosím tě vysvětlit, co je divného na tom, že většinová koalice má předsedu PS? Pokud se nemýlím, tak vyjma "Opoziční smlouvy" ( a minulých 100:100)tak tomu bylo VŽDY. A navíc...já s tím souhlasím!
Kokota Zaorálka? Brrrrrr *headbang*
A to okolo Stalina jsi trochu přepískl. Tvé myšlenky ti neberu, ale občas je to spíš paranoia a ukázka toho, že svoji nasranost nedokážeš kočírovat. Když slyšíš jméno Kalousek a spol. máš rudo před očima, ale chtělo by to trochu pokory a respektovat vůli voličů. Nechme to být a uvidíme. Když bych tě chtěl ještě víc nasrat, napíšu, že zrovna Kalouskovi držím palce ;) a že mi nevadí...tak to radši nenapíšu.
Nejdůležitější teď je, že mi zrajou třešně. . . to bude zase stolice *jupi*
HOWGH

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Chce to klídek !
Když mohla mít levice svůj rok 1948, proč by nemohla mít pravice svůj rok 2010 ?
Hlavně když pak budou už jenom samá pozitiva a sociální jistoty...

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

Ty vole...co tak brzo po ránu blbneme u PC. Jsme to ale magoři :)
PS: Když já furt nevím, co jsou to ty "sociální jistoty".

A kurňa, věnujme se muzice...mě teď čeká skoro 200km za volantem, tož to bude chtít něco "do kroku".

Přeji hezký víkend.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Ano Amusio, máš pravdu, byl jsem nasraný, když jsem si to pustil ze záznamu a to určitě ovlivnilo můj komentář, to přiznávám.
Naštvalo mne, jak se John jako novinář rychle naučil odpovídat na úplně něco jiného než byl tázán, jak bezelstně chce, aby opozice fakticky neměla absolutně žádnou moc něco ovlivnit, jak se Kalousek chová, jakoby volby vyhrál on, přestože byl až třetí a vlastně ne on, ale knížepán, kterému není rozumět, od kterého jsem kromě nějakých frází ještě neslyšel kloudnou myšlenku narozdíl od všech ostatních od Filipa přes Topolánka po Klause. Že se pan K. v tom pořadu choval jako hulvát, že se redaktor málem omluvil divákům, že pozván byl i ekonom ČSSD, jako by tam od sobotní revoluce už neměl co dělat, že John prohlásil něco ve smyslu že pokud ČSSD nebude souhlasit s tím, co navrhují, tak je jim to v podstatě jedno.

Alesko, on v tom 1948 a 2010 je přece jen rozdíl, tehdy komunisti volby vyhráli, kdežto TOP09 prohrály. A přesto defakto budou vládnout, druhá ODS už mi připadá spíš jako jejich pobočka.

Není špatné to, že vládne pravice, ale způsob, jak se k tomu dostala a hlavně že zároveň poprvé není nejmenší šance ji jakkoli kontrolovat. Komu to z nějakých důvodů vyhovuje, bude samozřejmě rád. Je ale otázka, co by říkal, kdyby to bylo naopak. Každá strana musí být kontrolována a držena pod krkem protistranou, jinak se to zvrhne.
Vůbec si nemyslím, že by vrcholní představitelé ČSSD byli nějaký výkvět společnosti, většina mi je docela nesympatických a myslím, že svým image hodně věcí kazí a degradují, ale bohužel jsou jediní, kteří teď mohou plnit nějakou kontrolní funkci. Jestli této funkce budou zbaveni, bude to špatné pro všechny.

Na tu otázku o snížení odvodů na důchody o 20% nikdo neodpoví? Proč je to dobré a správné?

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

No jak se jenom ty svine k tomu vladnuti dostali? Ja ty volby taky nechapu. :)

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

noaid píše:.....Proč je to dobré a správné?
No protože je již po volbách !

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Kdyby měli komunisté s ČSSD 118 mandátů, to by bylo sakra horší. Vůbec si nechci domýšlet, co by se potom dělo. Asi bych požádal o politický azyl. A myslím, že bych nebyl sám.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Tato důchodová reforma, pokud projde, bude oficiálně stát dalších 30 miliard ročně navíc po desítky let. Na celé transformaci se přižíví obrovská spousta dalších úředníků a soukromých firem.
Důchodci budou paradoxně odvádět peníze navíc ze svého vlastního důchodu na své vlastní důchody z DPH za jídlo a léky (jinými slovy budou jim důchody touto fintou sníženy), zatímco se významně sníží odvody na důchody pracujícím s příjmy nad 70 tisíc.
Jinými slovy kdo má, bude mít ještě více, kdo nemá, bude mít ještě méně.
Naposledy upravil(a) noaid dne 11 čer 2010 10:09, celkem upraveno 1 x.

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

noaid píše:Kdyby totéž pronesla protistrana, tak to bude považováno za rudou kontrarevoluci.
Na zdejším fóru k tomu stačí jenom zapochybovat, zda mnohokrát zkompromitovaní politici teď najednou začnou sekat dobrotu...

Ony sice VV požadují, aby s důchodovou reformou souhlasila i ČSSD (což by bylo správné), jenže pokud nebude souhlasit, tak si ji stejně prosadí. Za Topolánka byla zastavena diletantská zdravotnická reforma masivním odporem odborníků i veřejného mínění. Nečas tehdy s penzemi vyčkával, jak dopadne Julínek. Teď zkusí protlačit penze a když to vyjde, tak potom privatizaci zdravotnictví.

Státní garance za peníze v soukromých fondech - vypadá to hezky, ale jednak určitě nebude 100 %-ní, jednak z toho mohou být pěkné tunely (tzn. budou). A nezvýhodňoval by tím stát podnikatele v oboru penzijních fondů? Co na to ostatní finanční instituce, neřkuli podnikatelé v jiných oborech? Je to jenom šidítko na lidi, garance nemůžou projít (ve formě žádoucí pro klienty).

Zamčeno