Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.
Re: Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.
Ani nevíš do jaké pastičky jsi spadl. Spousta lidí tady na fóru jen čekala, kdy se chytíš. A nezklamal jsy. 

Na tebe to stačí...
Nebylo co...
Vadí mi keď sa lavičiari automaticky označujú za neschopné socky čakajúce na podporu.
Ja som živnostník už cca 15 rokov a hoci by som mal byť pravičák,nie som.
Nie som, lebo nie som sebecký egoista, bez morálky a súcitu.
Každý úspešný a zdravý pravičák sa behom sekundy môže premeniť v závislú socku.
Nemám nič proti prerozdeľvaniu, problém je len v príživníctve, korupcii a nerovnosti pred zákonom.
A neohrabaná červená propaganda sa v médiách iba vymenila za prepracovanejšiu modrú demagógiu.
Ja som živnostník už cca 15 rokov a hoci by som mal byť pravičák,nie som.
Nie som, lebo nie som sebecký egoista, bez morálky a súcitu.
Každý úspešný a zdravý pravičák sa behom sekundy môže premeniť v závislú socku.
Nemám nič proti prerozdeľvaniu, problém je len v príživníctve, korupcii a nerovnosti pred zákonom.
A neohrabaná červená propaganda sa v médiách iba vymenila za prepracovanejšiu modrú demagógiu.
Automatovi vadí automat... kouzelné :-)
Asi jsem špatně spal, měl blbej den, a navíc jsem dnes trochu nechápavý.
Prosím o vysvětlení, křížovky, tajenky, přesmyčky, skrývačky, hlavolamy, vyškrtávačky a pod. mi nikdy moc nešly, tedy nešly vůbec, pravděpodobně nejsem (snad jenom dnes) dostatečně inteligentní.merhaut píše:Automatovi vadí automat... kouzelné
Já to po usilovném přemýšlení pochopil, ale nemyslím, že by M. trefil hřebík na hlavičku. Spíš hodně vedle.
A konečně jsem plně pochopil ten známý klip s kokotem Mirkem.
http://www.blisty.cz/art/9739.html
A tady se řeší problémy v BP
http://www.youtube.com/watch?v=2AAa0gd7ClM

http://www.blisty.cz/art/9739.html
A tady se řeší problémy v BP
http://www.youtube.com/watch?v=2AAa0gd7ClM
Nevadí mi "automat" ten je dnes iba zle nastavený. Nastavený je tak, že Jackpot vyhráva iba majiteľ automatu.
Vadí mi dnešný korporány fašistický kapitalizmus, ktorý hlása slobodu voľej súťaže bez hraníc, bez morálky, bez ohľadu
na ľudskú dôstojnoť a ekologickú udržateľnosť. Vadí mi systém kde sa môžu presadiť len všehoschopní, vadí mi keď
zisk je privátny a stratu platia tí druhí. Toto je socializmus naruby.
Lúpež je pomoc, vražda je sebaobrana, mieroví aktivisti sú teroristi, obsadenie je oslobodenie, vyvovlení sú nedotknuteľní ....
Vadí mi dnešný korporány fašistický kapitalizmus, ktorý hlása slobodu voľej súťaže bez hraníc, bez morálky, bez ohľadu
na ľudskú dôstojnoť a ekologickú udržateľnosť. Vadí mi systém kde sa môžu presadiť len všehoschopní, vadí mi keď
zisk je privátny a stratu platia tí druhí. Toto je socializmus naruby.
Lúpež je pomoc, vražda je sebaobrana, mieroví aktivisti sú teroristi, obsadenie je oslobodenie, vyvovlení sú nedotknuteľní ....
Tobě nezávidím. Nechoď přes most...
Dnes skutečně nemám svůj den. Doprkýnka, o čem se tu v jinotajích mluví ?merhaut píše:Tobě nezávidím. Nechoď přes most...

Nemaj strach, spokojne si užívaj ten kapitalizmus z ľudskou tvárou, kde pravda a láska víťazí na lží a nenávistí.
Všetko je ako má byť a lepšie to už byť nemôže. Tebe aj tá ropa v zálive príde ako ekologický dar ľudstva oceánu.
Všetko je ako má byť a lepšie to už byť nemôže. Tebe aj tá ropa v zálive príde ako ekologický dar ľudstva oceánu.
Mám takový nejasný pocit, že si tu teď všichni navzájem nerozumí. No víkend je před námi, tak spočineme