Já to hledal na netu a nenašel.merhaut píše: kalkakajda
Ale pravděpodobně je jiný název toho zapáchajícího smradu, co hnije z prava. On někdo nechal za sebou pootevřené dveře, když sem nakoukl, aby nás svojí vtipností oblažil...
Já to hledal na netu a nenašel.merhaut píše: kalkakajda
Nebránilo - ale podívej se, jak toto jediné vlákno vypadá na našem původním, mateřském fóru, dnes HiFi Passion. Tím, jak jdou příspěvky za sebou, je naprosto nepřehledné.merhaut píše:Prodeji by bránilo vlákno prodám?
Dobrý nápad.Aleska píše:Nebránilo - ale podívej se, jak toto jediné vlákno vypadá na našem původním, mateřském fóru, dnes HiFi Passion. Tím, jak jdou příspěvky za sebou, je naprosto nepřehledné.merhaut píše:Prodeji by bránilo vlákno prodám?
Jediné rozumné řešení (a i to je otázkou) by bylo, kdyby se příspěvky typu "prodám, koupím, vyměním" otevřely pouze při otevření "Inzerce" na hlavním panelu fóra, nikdy jindy.
Já tvrdím, že česká (ale i jiná) pravice klame jménem. Činy i řečmi jsou to anarchisté. Kdo jiný by chtěl tak důsledně zničit český stát, jak vojensky, tak hospodářsky a občansky (právo...)? Ještě optimistická je předpověď Kellera - že jde jenom o snahu, aby stát financovala výhradně nižší střední třída. V zemi, která armádu nutně potřebuje (např. Izrael) by Kalousek šel před soud pro vlastizradu.Aleska píše:Můžeme mít na stejnou věc každý z nás jiný názor, protože každý z nás má "tu svoji pravdu", ale tohle je skutečně dobře napsaný: Komu patří Kalouskova duše?
Matematika, statistika a společenské vědy na ně navazující jsou neúprosné a neoblomné.petrL píše:.... že jde jenom o snahu, aby stát financovala výhradně nižší střední třída.....
Takže pravděpodobně je u něj ta Gaussova křivka myšlenkově posunuta směrem k chudobě, ale možná že se i mýlím.Bohatí se smějí, střední vrstva kvičí a chudí se baví, protože jim už nemáme co sebrat !
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti