Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Zamčeno
noaid
Kontaktovat uživatele:

Re: Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.

Příspěvek od noaid »

Aleska píše:Tomu nevěř, že člověk s měsíčním příjmem mnohonásobně převyšující Průměrnou mzdu, jí stejnou stravu jako prodavačka v hypermarketu, zedník na stavbě, nebo uklízečka v nemocnici. Již si představuji ministra zemědělství a výživy Ivana Fuksu z ODS jak se cpe rybími prsty z Tesca, ani psi a kočky to nechtějí žrát...
Tihle lidé jedí to, co otec za války ;) . Stejné kuře stojí dnes okolo 400 Kč/kg.
dadaft píše:jinak nedávno mi vyprávěl přítel, který se vyzná v počítačových sítích, jak je na tom třeba krajský úřad v ostravě - všechny rozvody v optice, vše to nejdražší (servery atd.), vše od firmy Dell - podle něj to šlo ve srovnatelné kvalitě udělat za polovic...
jestli nepřeháněl nevím.
Určitě nepřeháněl. Dell jsou ty nejhorší šunty za několikanásobek srovnatelného "noname" pc. Za "značku" se platí.
Je zajímavé, že Dell je úplně všude, kde je alespoň trochu peněz.

sekal

Příspěvek od sekal »

noaid píše:Moc pěkné
http://piratskenoviny.cz/?c_id=33123
Jen krátká glosa. "Tak trochu" jsem se znal s prof. MUDr. M. Bechyněm CSc., kapacitou v oboru lymfologie a potažmo velkým propagátorem manuální lymfodrenáže.. Když jsem se s ním seznámil, byl již rel. ve vysokém věku, přesto mu to neskutečně spínalo a mnohé věci mi osvětlil.. Při dvou příležitostech, kdy jsem s ním hovořil, mi z důvodů, které zde raději nebudu rozvádět, řekl, že "lidi jsou v podstatě ku*vy"... A měl pravdu, o čemž se bohužel stále častěji přesvědčuji....

humpf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od humpf »

Ano, o tom jsem s naším panem okresním hejtmanem mluvil už před válkou.

MilanTuma
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilanTuma »

petrL píše:ale kde si mám koupit kvalitní jídlo? Cestou z práce. Mám svobodu volby mezi mizerným Albertem, ještě horší Bilou nebo Tescem, přičemž všechny ty kšefty prodávají z 90 % to samé zboží.
Nejlépe u řezníka kvalitní čerstvé a megamarketům se vyhnout obloukem.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Ringo to je sympaták.Takový člověk by u mne měl důvěru,rád bych ho viděl vládnout jako krále.Musel by vládnout sám,jinak by ho ti zloději zamordovali.Utopistická scenérie mít za vládce slušného člověka.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Tak úspěšně nabíráme rychlost, není divu, s tak skvělým kormidelníkem, který určuje směr dle křišťálové koule. Pevně věřím, že jistí lidé si jej za vůdce zvolí opět, a opět radostně vykřiknou "Tak jsme vyhráli".

Deficit státního rozpočtu je dvojnásobný než byl loni touto dobou. A to si už 20 let utahujeme opasky. Bohužel ne všichni.
http://www.patria.cz/Zpravodajstvi/1781 ... ld-kc.html
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/pe ... ?id=692660

sekal

Příspěvek od sekal »

humpf píše:Ano, o tom jsem s naším panem okresním hejtmanem mluvil už před válkou.
To jen dobře, neb víc hlav, byť Dubových, víc ví.....

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

sekal píše:
humpf píše:Ano, o tom jsem s naším panem okresním hejtmanem mluvil už před válkou.
To jen dobře, neb víc hlav, byť Dubových, víc ví.....
I hrome,
že by stoleté výročí :?:

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

noaid píše:Tak úspěšně nabíráme rychlost, není divu, s tak skvělým kormidelníkem, který určuje směr dle křišťálové koule. Pevně věřím, že jistí lidé si jej za vůdce zvolí opět, a opět radostně vykřiknou "Tak jsme vyhráli".

Deficit státního rozpočtu je dvojnásobný než byl loni touto dobou. A to si už 20 let utahujeme opasky. Bohužel ne všichni.
http://www.patria.cz/Zpravodajstvi/1781 ... ld-kc.html
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/pe ... ?id=692660
Nejhorší je, že se na plánovitý rozklad našeho státu můžeme jenom dívat. Já snad pomalu začnu uvažovat o emigraci. Ale kam to směřuje? Chce být Kalousek a další politici jenom soukromě za vodou nebo je to širší spiknutí nějakých finančních kruhů? Kterých a kdy budou uspokojeny?

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Ano chtěj být za vodou a po nich potopa.Zjistili že se v politice dají rychle vydělat peníze.Na stát jako takový úplně serou.Dopadne to tady jako v pohádce Pyšná princezna kde Hlinomaz vybíral daně od chudých lidí,viz -uhlíři! máš zaplacené daně?!A pak si to stejným způsobem rozdělej... *fnuk*

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Je to jenom o penězích a o neprůhlednosti, kdo je kdo za našimi firmami. Dokud budou u nás existovat Akcie na doručitele, nemá občan prakticky možnost zjistit, kam a komu peníze jdou. Takže mohou jít do kapes klidně i politikům, což je pravděpodobně důvod, proč Veverky neuspěly v boji proti nim (zde a zde). Umíš si představit ten průser, když by se najednou zjistilo, že státní zakázky výhradně vyhrávají firmy patřící politikům :?:
Jako by nestačila běžná ostuda tohoto typu :!:

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Dokud budou u nás existovat Akcie na doručitele, nemá občan prakticky možnost zjistit, kam a komu peníze jdou.
Jejich zruseni samozrejme nic neresi.Tak holt budou na jmeno a jejich drzitelem bude zahranicni firma, ktera sama bude mit akcie na dorucitele. Akcie na dorucitele nejsou ve svete nic mimoradneho. A odkazovana pani by se opravdu mela venovat vecem, kterym rozumi. To jest behat po vesnici s postou.

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Pánové, ještě vydržte.
Nic netrvá věčně.
Blíží se rok 2012 ... a to se začnou dít věci ... ;)

sekal

Příspěvek od sekal »

Kupředu pravá – aneb ČR na cestě k rozvojovým zemím

Daň z přidané hodnoty – Moms
-----------------------------------------
Dánsko má nejvyšší sazbu DPH v Evropské unii. Základní sazba činí 25 % a neexistuje
žádná snížená sazba, jak je zvykem v jiných zemích. Některé činnosti jsou ovšem od této
daně osvobozeny úplně. Jde o:
• prodej a pronájem nemovitostí,
dodávky plynu, vody, elektřiny a topení,
• výhry v loteriích,
• prodej akcií a obligací, další finanční transakce (pošty) a pojišťovací transakce,
zdravotnická péče, sociální služby, školné,
• amatérský sport,
• určité kulturní události a dodávky uměleckých předmětů,
doprava osob jinými prostředky než turistickými autobusy.
Dále také existuje ještě nulová sazba DPH, která platí pro noviny a export.

Zdroj : http://www.crr.cz/Files/Docs/EEN/EEN_staty/dk.pdf

merhaut

Příspěvek od merhaut »

pohřební plačky hadr...

Zamčeno