james píše:.....STX mam, je to stereo karta + jako bonus sluchatkovy vystup trochu lepsi kvality nez na MB.
7.1 jenom pres optiku, nebo dokoupit rozsirujici kartu ktera ma dalsich 6 kanalu/prevodniku.
zvukove s prihlednutim k cene to neni az tak spatne.
V tom případě nevím, kdo koho "šulí" a kdo má pravdu - Onkyo samo na svých stránkách uvádí to, jsem citoval. U nás se vyskytuje minimálně, ale
dovozce sám říká (bez nutnosti něco dokupovat):
Výstupy:
2ch ANALOG OUT x 1 (stereo RCA)
DIGITAL OUT x 1 (light)
7.1ch ANALOG OUT (Front L/R, Center, Surround L/R, Surround Back L/R and Subwoofer)
Pro pure stereo by měla mít jen dva D/A převodníky, podle citace má ale dokonce 10 D/A převodníků, protože deklaruje 2+7.1 výstupů. I při té ceně 5.600 Kč tedy musí být něco ochuzeno, nebo nás HiFisty Onkyo dotuje...
Přesto věřím, že jsi spokojen. Já byl spokojen i s interní zvukovou kartou (po vymazlení zbytku PC pro potřeby audia), ale přesto zapůjčení ESI Juli@ byl pro mne skok dál, naprosto nesrovnatelný. A protože jsem náhodou na Ebay.de narazil na Lynx ONE, kterou prodávající snad omylem zařadil do oddělení PC karet, riskl jsem a za 152€ koupil - a opět o skok proti Juli.
A navíc, ta ESI Juli@ se dá DIY dotáhnout zvukově ještě dál...