Aleska píše:Jamesi, na to Onkyo jsem odpovídal Mazlíčkovi, ne tobě - bohužel jsem přesvědčen, že obě na ESI Juli@ nemají, ať věříš či nevěříš. Prostě hráčská 7.1 karta na čistě audiofilní stereo kartu, nota bene již poloprofesionální, ani mít nemůže. Mně věřit nemusíš, ale to co bylo o Julince v češtině napsáno je pravda, viz. pctuning, svět hardware, zde, a i na našem fóru.
Davidusi, linky na modifikaci Julinky nejsou tajné, například audioasylum, diyaudio, phasure a pod. Stačí dát do vyhledávače název a modifications, mody, mods, modding, upgrade .... Otevřeš-li některé uvedené stránky, dej do jejich hledání (search) Juli@ a navede tě to na další stránky těchto fór. Dle mého skromného názoru jsou modifikace na audioasylum nejlepší, hodně jich bylo uděláno v souvislosti s CMP (cPlay).
Nejsem obchodník, nedělám jí reklamu, protože ji nemám, šel jsem ještě výš, k Lynx One.
Nerad se vracím k několik let starým debatám (bývám tady za to bit) a jěště méně rád bych zrovna tebe rozesmutnil, ALE karta o které je řeč ta julina je ten příslovečný jednooký král mezi slepými.Díval jsem se na tebou uvedené stránky a bez urážky ale raději se tam podívej také znova a pořádně. Srovnávali ji tam většinou s kartama creative popř. přelevně osazenou externí USB. a samotnému redaktorovi se vice zvukově líbila i E-MU 1212M. V dalším odstavci je řeč o tom že ji podrtí běžné stolní CD playery nad 3000,-a PIONER se stable plater mechanikou a převodníky BB je vedle ní jak z jiné dimenze.Takže? Jsem si téměř jistý že ta kartička od onkya je prostě lepší a když si o ní vyhledáš více článků,nebo se ti poštěstí její poslech tak seznáš,že o dost (zvukově samosebou).Apropos a ta julina je 5:1 přes dig výstup asi stejně tak jak to onkyo.Co se dalšího tuňení týče existuje i na toto mnohem lépe udělaná a skutečně čistě stereo 2.0 karta,ale její prodej už byl široko daleko ukončen. Jo a Sorry,že jsem se vám případně taky připlet do debaty i když poněkud letité.