Nijak to nazapadlo, máš to uvedené hned ve 3. a 5. příspěvku vlákna

Není racionální a nemá informační hodnotuJackal píše: ↑16 bře 2022 14:35PítrsPraha: ano a za ty jsem několikrát poděkoval i za jiné, ale zbytek už není racionální diskuse co má nějakou informační hodnotu. Takže teď už naposledy pište si co chcete, protože jak vidím, tak ty co mi dokázali něco vysvětlit a poradit, tady už dávno nejsou.Protože pochopili, že není důležité reagovat na někoho kdo několikrát napíše, že problém vyřešil a používá nastavení jaké za pomocí zdejších lídrů je optimální.
Tvl, to je masakr...![]()
Lossless, co je na tom k nepochopení...Yiakubou píše: ↑16 bře 2022 10:45Ja myslim, ze tady ani tak nejde o to, jestli je neco slyset jinak, ale proste o to, ze kdyz si delam zalohu, tak preci chci, aby ta zaloha byla co nejvernejsi kopie originalu. To je snad cely princip zalohovani. To je jako kdybych delal kopii knihy, kde je milion znaku a pri ty kopii se mi nekde jedno pismenko ztrati - no pri cteni si toho treba ani nevsimnu, nijak mi to zazitek z cteni nezkazi, ale uz to proste nebude ten samy original. Kdyz o ten original pak z nejakeho duvodu prijdu, zustane mi jen ta kopie, na ktere je proste neco spatne, byt to treba neni poznat. Ja nevim jak vy, ale ja kdyz uz ripuju CD, coz je proces, ktery trva ja nevim 20 a vic minut, tak kdyz uz tomu ten cas venuju, tak se snazim to udelat poradne.Lad2000 píše: ↑16 bře 2022 07:07Pokud to slyšíš, tak jsi fakt frajer, to potom musíš vidět i změny na obrázku před a po rozbalení třeba ze zipuFS píše: ↑15 bře 2022 13:46A pak je tady otázka výsledné kvality zvuku (snad se to tu kvůli tomu nezvrhne do přestřelky), dělal jsem si nějaké pokusy, zdálo se mi, že tam nějaký rozdíl na některých skladbách je, přichystal jsem pro svou drahou polovičku slepý test, ta taky nějaký rozdíl slyšela ... abych to nakonec přestal řešit, protože rozdíl to byl fakt malý a taky proto, že jsme každý dávali přednost něčemu jinému.
.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host