Opravdu se nechci nikoho dotknout, ale tak to prostě tady a nejen tady je.
Tony - Jdu na pivo. Později, pokud budu schopen, ti tady k tomu něco napíšu.

boxer píše:Convergent Audio Technology SL1 Renaissance preamplifier
Mě přijde měření tohoto preampu jako hodně dobrý i na tranzistory.Natož na lampy.
Tony - Jsem zde. Tady ti zrovna můžu k tomu něco napsat. Porovnávat tyto dva předzesilovače - No.380 a AR REF5. Když se na to podívám a odpovím ti jako zdejší technici, tak ti řeknu, že jsi pomatený blázen a okamžitě tě s Audio Research zatluču do země. Se staženým ocasem rychle budeš utíkat pryč. Pod můj příspěvek se podepíše asi dalších 5 lidí-techniků a ty znechuceně odcházíš pryč.Tony píše:Pasule - len taka perlicka - znamy co mal vychvaleny ML No.380, si doma vypocul Ref5, este v ten den ho odpojil a dalsi tyzden predal, pretoze to uz nedokazal dalej pocuvat.
Bol som pritom, a mozem ti uprimne povedat ze No.380 dopadla - poviem to este slusne - dost zle.
Apropo, uz ma objednanu Ref5.
A prosim ta - nepis tu o cenach...
Ano, taky si to myslím. Podle mě je nejdůležitější celkový výsledek. Myslím zvuk celého systému. A to je to, co nás přece všechny zajímá. Jaké to má THD,IMD a já nevím co všechno dalšího už stejně při poslechu nikoho nezajímá....lubos píše:Robine tak to potom je smutne, podla mna konstrukcia a co najlepsie parametre nie je vsetko.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů