Audio Research REFERENCE 5 + ANNIVERSARY EDITION

Integrované i dělené zesilovače, předzesilovače, koncové zesilovače, monobloky, ...
Odpovědět
NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: audio research REFERENCE 5

Příspěvek od NA »

Myslím, že to jsou otázky na lidi co to vyvíjeli, já na to úplně detailně odpovědět neumím. To co jsem napsal byl zejména výčet rozdílů, které jsou zjevně vidět.

Mohu se vyjádřit pouze k Těm kondenzátorům. Kvalitnější kondenzátor je tvořen kvalitnějšími a silnějšími vrstvami. Kondenzátory které jsem testoval pro použití ve vyhybkách reprosoustav rozměrově rostli s jejich zvukovou kvalitou a také jmenovitým napětím.
Noble Audio - výroba a prodej

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

To ja sa viem vyjadriť "iba" ku zvuku - a ten je fantastický!!! *thumbs up*
Dal som si tú "námahu" - a veľmi rád - a bol to dva dni po sebe počúvať v Ketose - na rôznych zostavách, kombináciách.

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

...myslím, že by na tie "niektoré" predzosíky a koncáky ani veľkosťou nestačil ;)

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio Research REFERENCE 5 + ANNIVERSARY EDITION

Příspěvek od BVa »

He claims its sound quality is an order of magnitude (ie, 10 times) higher than that of their current top line stage,the Reference 5 ($11,995)."
Len tak rozmýšľam, ak je to teraz dokonalé a 10x lepšie ako predtým, aká bola tá "referencia" predtým, keď bola 10x horšia? Alebo je to teraz 10x lepšie ako dokonalé? 1000% pravda? *bravo*

enregistree
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od enregistree »

NA píše:Myslím, že to jsou otázky na lidi co to vyvíjeli, já na to úplně detailně odpovědět neumím. To co jsem napsal byl zejména výčet rozdílů, které jsou zjevně vidět.

Mohu se vyjádřit pouze k Těm kondenzátorům. Kvalitnější kondenzátor je tvořen kvalitnějšími a silnějšími vrstvami. Kondenzátory které jsem testoval pro použití ve vyhybkách reprosoustav rozměrově rostli s jejich zvukovou kvalitou a také jmenovitým napětím.
Rozumim, mimochodem, nekde elektronky pridavaji, nekde ubiraji. Nova phona ARC jsou spis hybridni nez ciste elektronkova - lampy ubyvaji a FETy pribyvaji. Vubec si nemyslim, ze to je spatne, jen to uz neni pro "tube diehards". ARC nepouziva step-up trafa a usmevne k tomu uvadeji, ze jejich reseni (aktivni) je drazsi, to tvrzeni je podle me spis marketing.

jacq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacq »

ja vim, ze na tech obrazcich neni videt moc z mistnosti, ale myslite si, ze poslechova mistnost v tech recenzich je adekvatni tomu zesilovaci?

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

kazzatel píše:Nemluvím o 207, ale o " velkých ", jejichž " rozvinutá " dráha je rozhodně delší než dýlka přívodů...někdo třeba může jít i po takových detailech, stejně jako ty jdeš po jiných...
Nedá se pak předpokládat, že dvakrát dlouhá spirála bude mít i dvojnásobnou indukčnost? Potom by 2 paralelně měly i plus minus stejnou indukčnost jako 1 poloviční.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Pekný bokeh, priam to dýcha *thumbs up*

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Škoda,že ta zář není vidět při poslechu.To teploučko musí být velmi příjemné. :)

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Ta záře je spíš tvořivost fotografa. Tyhle lampy mám v zesilovači také a rozhodně tolik nesvítí. Ledaže by je AR přežhavoval.

Odpovědět