Audio Research REFERENCE 5 + ANNIVERSARY EDITION
Re: audio research REFERENCE 5
Myslím, že to jsou otázky na lidi co to vyvíjeli, já na to úplně detailně odpovědět neumím. To co jsem napsal byl zejména výčet rozdílů, které jsou zjevně vidět.
Mohu se vyjádřit pouze k Těm kondenzátorům. Kvalitnější kondenzátor je tvořen kvalitnějšími a silnějšími vrstvami. Kondenzátory které jsem testoval pro použití ve vyhybkách reprosoustav rozměrově rostli s jejich zvukovou kvalitou a také jmenovitým napětím.
Mohu se vyjádřit pouze k Těm kondenzátorům. Kvalitnější kondenzátor je tvořen kvalitnějšími a silnějšími vrstvami. Kondenzátory které jsem testoval pro použití ve vyhybkách reprosoustav rozměrově rostli s jejich zvukovou kvalitou a také jmenovitým napětím.
Noble Audio - výroba a prodej
To ja sa viem vyjadriť "iba" ku zvuku - a ten je fantastický!!!
Dal som si tú "námahu" - a veľmi rád - a bol to dva dni po sebe počúvať v Ketose - na rôznych zostavách, kombináciách.

Dal som si tú "námahu" - a veľmi rád - a bol to dva dni po sebe počúvať v Ketose - na rôznych zostavách, kombináciách.
...myslím, že by na tie "niektoré" predzosíky a koncáky ani veľkosťou nestačil 

Re: Audio Research REFERENCE 5 + ANNIVERSARY EDITION
Len tak rozmýšľam, ak je to teraz dokonalé a 10x lepšie ako predtým, aká bola tá "referencia" predtým, keď bola 10x horšia? Alebo je to teraz 10x lepšie ako dokonalé? 1000% pravda?He claims its sound quality is an order of magnitude (ie, 10 times) higher than that of their current top line stage,the Reference 5 ($11,995)."

- enregistree
- Kontaktovat uživatele:
Rozumim, mimochodem, nekde elektronky pridavaji, nekde ubiraji. Nova phona ARC jsou spis hybridni nez ciste elektronkova - lampy ubyvaji a FETy pribyvaji. Vubec si nemyslim, ze to je spatne, jen to uz neni pro "tube diehards". ARC nepouziva step-up trafa a usmevne k tomu uvadeji, ze jejich reseni (aktivni) je drazsi, to tvrzeni je podle me spis marketing.NA píše:Myslím, že to jsou otázky na lidi co to vyvíjeli, já na to úplně detailně odpovědět neumím. To co jsem napsal byl zejména výčet rozdílů, které jsou zjevně vidět.
ja vim, ze na tech obrazcich neni videt moc z mistnosti, ale myslite si, ze poslechova mistnost v tech recenzich je adekvatni tomu zesilovaci?
- pink panter
- Kontaktovat uživatele:
Nedá se pak předpokládat, že dvakrát dlouhá spirála bude mít i dvojnásobnou indukčnost? Potom by 2 paralelně měly i plus minus stejnou indukčnost jako 1 poloviční.kazzatel píše:Nemluvím o 207, ale o " velkých ", jejichž " rozvinutá " dráha je rozhodně delší než dýlka přívodů...někdo třeba může jít i po takových detailech, stejně jako ty jdeš po jiných...
Pekný bokeh, priam to dýcha 

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Škoda,že ta zář není vidět při poslechu.To teploučko musí být velmi příjemné. 

Ta záře je spíš tvořivost fotografa. Tyhle lampy mám v zesilovači také a rozhodně tolik nesvítí. Ledaže by je AR přežhavoval.