Časové zkreslení u zesilovačů
Re: Časové zkreslení u zesilovačů
Tak už mu to někdo pochvalte, srabi..ode mě to nemůže očekávat, protože vidím, že moc neumí pájet a ani k pérovkám pod šrouby se ještě nedopracoval, ale já jsem hnidopich.... 

Já bych klidně i pochválil, ale nevím koho, Peryse nebo BF ?
No, vidím, že máš jen jedno vočíčko, takže zhoršený vidění ti nelze vyčítat.... 

Mě zaujala ta "izolační podložka" po celé délce.
Pavel Macura Audio
můžete oba, mě to neurazí a BF (srdečně zdravím!) předpokládám taky ne 

Kdo je to "BF (srdečně zdravím!)"? Taky teoretik Federman? Pájený je to sice křivě, ale že by se "BF (srdečně zdravím)" pochlapil a něco testoval v reálu? Nakonec budou k dizpozici hned 2 ks HHHQQQFFF. To jste nikdo nečekal, že jo?
a nezbývá než doufat, že to HQQF v poslechových testech projede, protože jináč se tady rozpoutá skutečné peklo na zemi... 

O zvuku HQQF se již vyjádřil J. P., kterého tímto od poslechu naprosto božského Nightwish End of an Era na mnoha rozestavěných modulech HQQF-55-506W-5-1 srdečně zdravím
a těším se na výsledek poslechových testů, když se praktici nemohou shodnout na teoretickém základu HQQF, jak to bude asi s poslechem? 

....rozpoutá se peklo na zemi, relevantních nahrávek k tomu mám na výběr spoustu
A srdečně zdravím BF

A srdečně zdravím BF

Od učení se počítat do více jak dvou srdečně zdravím J. P. a všechny další příznivce kvalitního zvuku.petrL píše:Kdo je to "BF (srdečně zdravím!)"? Taky teoretik Federman? Pájený je to sice křivě, ale že by se "BF (srdečně zdravím)" pochlapil a něco testoval v reálu? Nakonec budou k dizpozici hned 2 ks HHHQQQFFF. To jste nikdo nečekal, že jo?

by me docela zajimalo, jak je to s atesty podobnych produktu, kdyz uz se v podstate komercne prodavaji. v podstate kazdy produkt z ciny musi mit euroatest, tak jak by to melo byt s timhle experimentalnim kouskem 

- STUDIO_ESO
- Kontaktovat uživatele:
Človíčku zlatá... Je to siceAM píše:by me docela zajimalo, jak je to s atesty podobnych produktu, kdyz uz se v podstate komercne prodavaji. v podstate kazdy produkt z ciny musi mit euroatest, tak jak by to melo byt s timhle experimentalnim kouskem

Mnozí místní (čti zde, i vedle PRODÁVAJÍCÍ) "výrobci" a také "dovozci" nemají dokonce ani živnostenský list, či jiné oprávnění k podnikání, a tudíž rovněž neplatí daně. Někteří zase nemají na čem měřit a další ani vlastní vývoj, vystačí s tím co okopírují (více či méně zdařile) od těch zdatnějších (a tak hloupých, že se o své poznatky podělí).
A tak je to správne, protože tak to ma byt! Jinak bychom tu Čínu nedohnali a nepředehnali...

Hezký den všem,
Šimko Josef
naštěstí je od publikace nápadu k okopírování (rozuměj převzetí myšlenky a její realizaci) celkem dlouhá a klikatá cesta, jak vidět.....
alespoň soudě dle posledních cca 10 stránek diskuse v tomto vlákně - asi o tom napíšu knihu
alespoň soudě dle posledních cca 10 stránek diskuse v tomto vlákně - asi o tom napíšu knihu

To může být hodně naivní názor. Záleží to čistě na tom, kdo je příjemcem/realizátorem. Někomu může stačit velmi slabý náznak, kterého si většina vůbec nevšimne, jinému nestačí dát kompletní schéma.perys píše:naštěstí je od publikace nápadu k okopírování (rozuměj převzetí myšlenky a její realizaci) celkem dlouhá a klikatá cesta
Pavel Macura Audio
Že by se někdo chystal použít jen celkovou zpětnou vazbu, nebo jej dokonce inspirovala "ochrana proti zkratu předimenzováním a současně odpojením od napájení",PMA píše: Záleží to čistě na tom, kdo je příjemcem/realizátorem. Někomu může stačit velmi slabý náznak, kterého si většina vůbec nevšimne, jinému nestačí dát kompletní schéma.