Ale zase jsem se po ránu fakt zasmál.

Něco shazovat není mým cílem,pouze se snažím upozornit na skutečnost kterou je ovlivněna převážná část zdejšího osazenstva (Bohužel se stále ujišťuji o jedné zkutečnosti,většina se klaní před něčím co nemá z hlediska akustiky a fyziky žádný smysl,zejména ty různé patvary reprobeden,zlaté šroubky a pod.Veškerým kriteriem pohledu na věc je estetika,hodnotí se množství promrhaného materiálu,)PMA píše:Milý pane Jiříčku,
jste v tématu Šroll. Shazujete něco, co znáte, nebo je to jen spekulace?
PM
Tak to mě hooodně zajímá. Prosím přesně popsat tyto neadekvátní a nelogická řešení. Budu to následně konzultovat přímo s Luďkem Srollem.jiříček píše:...,ale mnohá použitá konstrukční řešení jsou neadekvátní a nelogická (ale pouze v tom případě,pokud nemají atakovat cenu nad 500 000)....
hahaha, už vidím Luďka, jak s Vámi hovoří o konstrukčním řešeníjiříček píše:O zesilovači Lyric a jeho konstrukčním řešení si pohovořím s jeho konstrukterem osobně,na to žádného mluvčího nepotřebuji.Je mi líto,že mou myšlenku nikdo nepochopil a podsouváte mi výrobu něčeho co stojí na pokraji mého zájmu.Bylo by to na hodně dlouhé vysvětlování a ne všichni by to asi pochopili,tudíš tuto debatu nechme na osobní shledání,aby zde nevznikalo zbytečné dusno.Krátce řečeno,moje řešení vychází z dobře navržené reprosoustavy a ne zesilovače,zbytek si domyslete.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 19 hostů