Včil mudrujte..."DVP"

Jak pro koho. Mimochodem hodně lidí v Brně slyšelo to "menej". Bylo to hodně poučné.BVa píše:..... Menej je lepšie...
Hovorím, kratšia čiara= menej emóćií..Jak pro koho
A z tych co ho poculi je 99% takych, ze ich nazor ma vypovednu hodnotu bieleho sumu.Tony píše:Asi tak, 90% ľudí ho tu nepočulo, a už vôbec nie v kľude - doma, ale kecajú o tom najviac.
Fakt zábavné...
Když diskutovat tak diskutovat.Jsou to 2 dny,kdy jsem měl čirou náhodou možnost slyšet to dobré aktivní 2 pásmo na VLASTNÍ UŠI.Musím říct,že za ty peníze to není vůbec špatné řešení pro ozvučení mejdanů a pro posluchače,kteří mají rádi hudbu nahlas(patřím mezi ně i já)a nejsou rozmazlení špičkovým zvukem(mezi ty já nepatřím).Byl jsem velmi příjemně překvapen,že se zvuk při vyšších hlasitostech nerozpadl,zůstal stále jasný a nezkreslený,je velmi příjemné osolit ty pasáže,které mají velkou dynamiku a stále si to užívat.Můj kamarád absolutní nehifista byl ze zvuku nadšen.Moc se těší na poslech velkých bratrů s 18 palcovými basáky,i já se těším.Tomuto systému za několim desítek tisíc se dájí vytknout pouze chybějící vlastnosti,které mají velmi dobré hifi systěmy,záměrně neříkám drahé,protože i některé postavené domácí systémy mohou být na velmi vysoké úrovni.A to si myslím,že by nikdo nemohl tyto vlastnosti hledat u systému za pouze několik desítek tisíc,že?Děkuji Jiříčkovi za předvedení tohoto systému.jiříček píše:Zajímavá debata o zesilovači v ceně kvalitního PA systému pro nazvučení fotbalového stadionu.Tak trochu škoda užívat si jej jen pro sebe ,ne? Konstruktérsky spousty drahých řešení,přičemž ne všechna jsou optimální (regulace hlasitosti).Jinak zajímavá cesta i když netuším,zdali tím správným směrem.Abych investoval 56o litrů na to,že mi začnou hrát konstrukčně špatně vyrobené bedny,je myslím zbytečným vyhazováním peněz.Podívám li se na to z druhé strany,tedy, postavím dobré dvoupásmo v aktivu,mám zde luxus čtyř zesilovačů pro každý reproduktor zvlášť,crossover,kde mohu doladit kmitočtový průběh a plno dalších plusů,což mi tento zesilovač nedovoluje.S cenou si vystačím tak na 15% z 560 000 s tím,že použiji velmi kvalitní součástky v nejmodernější konstrukci zesilovačů.Odpadnou dohady o holém zadku,výsledek bude víc než dobrý a pak už jen srovnávat zdali má jedno,či druhé řešení smysl.Tolik můj skromný názor.
Nechceš sa so svojimi informáciami rovno podeliť verejne? Myslím že by to zaujímalo viacerých.element píše:Pokud by kdokoliv potřeboval jakékoliv info o zesilovači Sroll, ať porovnání s jinými zesilovači, jiné informace, ať se mi zde ozve..
rOn píše:Nechceš sa so svojimi informáciami rovno podeliť verejne? Myslím že by to zaujímalo viacerých.element píše:Pokud by kdokoliv potřeboval jakékoliv info o zesilovači Sroll, ať porovnání s jinými zesilovači, jiné informace, ať se mi zde ozve..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů