díky za Tvou ochotu a trpělivost, ve zvukovou nirvanu nedoufám, protože na ní nemám dostatečné finanční prostředky a z toho důvodu se také vyhýbám poslechu výrazně kvalitnějších sestav, než vlastním, aby mě nežralo, že je momentálně nemohu vlastnit

Rád bych Ti ale trochu oponoval v tom, že kvalitu produkovaného zvuku přímo vztahuješ ke stáří aparátu ve smyslu čím starší, tím horší. Na vzdory tomu říkáš, že čím čistší a analogovější cesta signálu (tak to alespoň chápu - doufám, že správně), tím věrnější a přirozenější výsledek. Takové přístroje podle mne vznikaly již v 70. letech a mnoho z nich funguje dodnes k radosti svých majitelů, kteří by je mnohdy nevyměnili za nic modernějšího, nebo dokonce vyrobeného po roce 2001, kdy začala jít obecně kvalita (nejen) elektrosoučástek (samozřejmě cíleně) příkře dolů. No a právě moderní přístroje se díky technologickému vývoji honosí stále větším a větším množstvím různých hejblátek, oblbovátek a "emulgátorů", které označuješ za nepřátele věrného a čistého zvukového výstupu a s tím samozřejmě naprosto souhlasím. Neber to prosím tak, že Tě chci chytat za slovo, ale přijde mi, že si to trochu protiřečí.