ATC ..britský highend
Re: ATC ..britský highend
Ten drátek tam vůbec nevadí, ale ta kombinace černé rakve a těch ošklivě šedivých waveguidů je opravdu odpuzující 

tahle firma nikdy nedělala líbivý bedny pro hifisty ale špičkový měniče ve funkční skříni pro profíky co řeší zvuk a ne nesmysly
Přesně!! 

A přesně ty nejúčelovější klasický studiový monitory vypadají nejlíp. A ta nová rádoby vyparáděná řada na doma s mřížkami z kralikárny vypadá dost děsně...pulenej píše:tahle firma nikdy nedělala líbivý bedny pro hifisty ale špičkový měniče ve funkční skříni pro profíky co řeší zvuk a ne nesmysly
No neviem, SCM100 je skutočne prvotriedny kus nestarnúceho nadčasového dizajnu. No tie čierne, ktoré potom Baron postoval fakt nevyzerajú tak, aby mohli prejsť cez WAF plnohodnotne (a aj cez muža, ktorý má aspoň trochu vkusu a nie je prísnym funkcionalistom). Aj ten treba brať veľakrát do úvahy.pulenej píše:tahle firma nikdy nedělala líbivý bedny pro hifisty ale špičkový měniče ve funkční skříni pro profíky co řeší zvuk a ne nesmysly
pánové vaše problémy bych chtěl mít
když se vám černá bedna s šedými měniči nelíbí kupte si jinou barvu ..nikdo vás nenutí stát se depešákem ..

když se vám černá bedna s šedými měniči nelíbí kupte si jinou barvu ..nikdo vás nenutí stát se depešákem ..
Ma ta mriz znatelny vliv na zvuk?? Nebo i velky?! Jde mne o to, jestli je pak uzivatel nucen sundavat na poslech..
(Jestli uz to tu nekde je, tak se omlouvam)
(Jestli uz to tu nekde je, tak se omlouvam)
skromný dotaz ..myslíš že by ATC navrhlo krycí mřížku která by prznila zvuk natolik že by bylo nutno jí sundavat ? odpověz si sám ..
No ta stara mrizka vliv ma, byt ne velky samozrejme. A u vyskace mam prave trochu obavu z cehokoliv v jeho blizkem okoli..
Jeste se zeptam, zna nekdo konec ATC P1? Nejake zkusenosti? V recnezich vychazi dobre s predky ATC..
Dekuji.
Jeste se zeptam, zna nekdo konec ATC P1? Nejake zkusenosti? V recnezich vychazi dobre s predky ATC..
Dekuji.
Když jsi napsal Ferrari F40, čekal jsem červenou ...RedBaron píše:Tohle jsem presne myslel ....
aku maju limearnu vychylku tie menice? hlavne ten stredak by som povedal ze to bolo nad ocakavanie vela, alebo to slo uz mimo linear
..kdyby měl někdo zájem o centr.
http://www.audioemotion.co.uk/atc-c3c-c ... 0496-p.asp
Prodejce je velmi seriozní (mám od něj repro). Spíš ty věci ještě podhodnocuje co do stavu.
Shipping vychází kolem 50-ti liber.
http://www.audioemotion.co.uk/atc-c3c-c ... 0496-p.asp
Prodejce je velmi seriozní (mám od něj repro). Spíš ty věci ještě podhodnocuje co do stavu.
Shipping vychází kolem 50-ti liber.