za tu cenu su viac nez zaujimaveHomer píše:Nezná někdo Dynaudio Accent 3? Vypadají docela zajímavě a zrovna jsou na prodej v Německu na stránkách audio-Markt za cenu 1 200 EUR. Na Stereophile je na ně recenze.

za tu cenu su viac nez zaujimaveHomer píše:Nezná někdo Dynaudio Accent 3? Vypadají docela zajímavě a zrovna jsou na prodej v Německu na stránkách audio-Markt za cenu 1 200 EUR. Na Stereophile je na ně recenze.
Přesně tak, jde o 3-pásmové (10" basový, 3" středový a 1" výškový reproduktor) aktivní bedny se 150 W zesilovačem pro každý reproduktor. Vstupy mají pouze analogové, symetrický XLR a nesymetrický cinch. Dost se mi líbí, jenom mi na nich vadí jejich stáří (přes 16 let) a to, že jsou na prodej až v Německu.Acon píše:to vyzerá na aktív. Myslím, že nie je o čom. Dynaudio aktív vie, až sa čudujem, prečo sa zaoberajú pasívom. Sú digitálne?
Přivezl jsem z Holandska 18 let staré Philips FB825 a pro jednoduché repasi hrají jak z praku a to tak dobře, že v září tam pojedu pro jejich další vývojový posun k lepšímu, tj. pro typ FB860 umožňující bi-amping. Jestliže jsou konusy střeďáků a basáků v pořádku, tak vlnky které jsou často zpuchřelé se dají koupit za cca 5 - 20 € a dokáže je snad vyměnit každý. Horší je to v případě "páskáčů", ale i ty se často dají sehnat a věřím že i osazení na Dynaudia také, jen to chce trpělivě čekat a čekat...Homer píše: Dost se mi líbí, jenom mi na nich vadí jejich stáří (přes 16 let) a to, že jsou na prodej až v Německu.
Souhlas,Zdeny píše:Aleska:
nic proti opravám, ale pouštět se jako laik do opravy měničů, to tedy asi není to pravé ořechové, i když netvrdím, že to není možné. Já osobně bych k takovým měničům neměl důvěru, obzvláště, když se dá vybrat jiné zboží.
Něco jného je opravit zesák a nebo CD,
Výškový reproduktor je D28, přesně jak píšeš, středový je D76 a basový je 24-W-100.Zdeny píše:...Zkus vypátrat osazení (Google??)ale výška bude asi D28, ještě asi ne D260Esotec, Esotar to není určitě, ta kalota středová ude asi D50, jedna z prvních, ale tam moc velký vývoj , myslím nebyl, snad se dělal jen jeden typ. Možná v Confidencích bude už inovace ) v C5).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Sten2007 a 3 hosti