Jen dodám jak jsem se vůbec k myšlenkám na tento výrobek dostal. Bylo to právě díky podnětu některých z Vás z hifinázorů a ještě highendfóra. Asi před půl rokem, nevím přesně, jsem se zmínil v diskuzi o konkurenčním produktu, že by to šlo jistě vyrábět a prodávat levněji. Již tehdy jsem měl nějaké ponětí o konstrukci podobného zařízení. Vzápětí jsem byl doslova bombardován soukromými zprávami i telefonáty zájemců, kteří mě podpořili. Skoro to vypadá jakoby existovaly 2 skupiny uživatelů fóra - ta menší, která se zde projevuje a ta větší, která v tomto vlákně nepíše veřejně (stydí se) a komunikuje jen soukromými zprávami. Navíc existuje opravdu velké množství lidí, kteří nikdy žádný příspěvek nenapsali a fórum jen čtou - právě od těch přišel zájem a děkuji za jeho projevení.
Samotná konstrukční stránka se nakonec ukázala ne tak jednoduchá, proto to také trvalo tak dlouho. Z některých problémů mi některé blond vlasy jistě zešedivěly

Ani do budoucna se určitě kopyta držet nebudeme (jak to nazývá PMA balení kabelů do opletu

Abych přilil olej do ohně - stále plánujeme zůstat nejlevnějším výrobcem těch nejlepších kabelů v ČR.