Kabelguru - česká značka audio kabelů

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Zamčeno
NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Kabelguru - česká značka audio kabelů

Příspěvek od NIN »

drfish *palec*
Věřím, že kluci s těma svýma top modelama ostudu neudělají. Nejsou přeci padlí na hlavu, aby je pak tady někteří "citlivější" odborníci ukamenovali. :D

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Překvapuje mě ta nenávist hlavně od aretaxe, vypadá to, že Ti někdo šlápl na kuří oko. Neznám Tě, píšeš, že v tom není zlost, ale působíš na mě dojmem starýho zapšklýho dědka, kterýmu zhasla dýmka. Je to stejné jako v Zappově vlákně ....

Davidus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davidus »

Vítám takovéto aktivity. Jak už tu zaznělo, tak prezentace ne zrovna nejšťastnější, ale to mě osobně nevadí. Všelijaké to povídání kolem beru s rezervou. Že někteří zde mají pořád nějaké výhrady - jejich věc. Ale proč to roznášet po všech fórech, nechápu.
Zrovna mám potřebu jednoho propojováku, tak vůbec nemám problém zařadit i tyto kabely do výběru. A ten USB kabel taky nevypadá marně.
Přeju klukům spokojené zákazníky, určitě se najdou nějací i zde.

boxer

Příspěvek od boxer »

Nie, zlosť to naozaj nie je. Je to proste môj prejav.

Je to stále stejný, zlý a popichovatelný tón, který schováváš za svoje nechcem nikoho uraziť, ale iba chcem vyjadriť svoj názor

Jako kolovrátek v každém příspěvku. Ale zlost kolem se be šíříš stále.

Ostatní na to môžete mať iný názor a ja ho budem akceptovať .

Nebudeš a nikdy jsi neakceptoval. Stále popichuješ a otravuješ.

Nemôžem sa predsa zlostiť na ľudí, ktorých nepoznám a ani na výrobky, ktoré ako sám píšeš nepoznám.

Ale děláš to neustále. Stačí kouknout do historie tvých příspěvků.

to je naozaj všetko.

Kéž by a už nafurt.

--------

píšeš, že v tom není zlost, ale působíš na mě dojmem starýho zapšklýho dědka, kterýmu zhasla dýmka.

Přesně jsi to vystihl.

aretax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aretax »

Možno bol môj príspevok trochu drsný, dalo sa to napísať miernejšie, ale podstata si myslím, ostáva. Ide tu o biznis a nie o hobby. Súhlasím, aktivitám treba dať zelenú, nech mladým patrí svet. Ale niektoré tvrdenia sa nedajú prehliadnuť. Na jednej strane sa mi vytýka, že hodnotím niečo, čo som nepočul (ja som však nič nehodnotil), na druhej strane sa tvrdí, že nové káble "prehrajú" aj podstatne drahšie a to bez toho, aby sa porovnávali. Tak ako to je? Nie je to tak, ako som písal? A čo veľmi lacné konektory Oyade? Nie je to zavádzanie? Čo sa týka "roznášania" po fórach - reagoval som len na predchádzajúci príspevok, ktorý pripomienky k môjmu príspevku preniesol na vedľajšie fórum. Súhlasím, že som to mohol miernejšie podať, ale podstata sa nemení. Ak sa jedná o biznis, tak nech sa nejedná o zavádzajúce informácie. Keby išlo o reklamu, resp. ponuku v predajnom vlákne, tak sa k tomu vôbec nebudem vyjadrovať. Toto je diskusné vlákno. Tak teda diskutujme. Vyjadril som iba svoj názor a to nie na kvalitu káblov (tie nepoznám), ale na spôsob prezentácie. Ja osobne takúto "čínsku" prezentáciu nemám rád. Ešte raz zopakujem: výhrady mám voči prezentácii, nie voči kvalite káblov, ktoré nepoznám. O tom boli všetky moje príspevky.

aretax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aretax »

boxer píše:Nie, zlosť to naozaj nie je. Je to proste môj prejav.

Je to stále stejný, zlý a popichovatelný tón, který schováváš za svoje nechcem nikoho uraziť, ale iba chcem vyjadriť svoj názor

Jako kolovrátek v každém příspěvku. Ale zlost kolem se be šíříš stále.

Ostatní na to môžete mať iný názor a ja ho budem akceptovať .

Nebudeš a nikdy jsi neakceptoval. Stále popichuješ a otravuješ.

Nemôžem sa predsa zlostiť na ľudí, ktorých nepoznám a ani na výrobky, ktoré ako sám píšeš nepoznám.

Ale děláš to neustále. Stačí kouknout do historie tvých příspěvků.

to je naozaj všetko.

Kéž by a už nafurt.

--------

píšeš, že v tom není zlost, ale působíš na mě dojmem starýho zapšklýho dědka, kterýmu zhasla dýmka.

Přesně jsi to vystihl.
Boxer, Ty za seba naozaj nemôžeš. Si, aký si. S tým asi už nič neurobíš. *taktone* Ale rád si zas s Tebou poklábosím.

Pamela
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pamela »

Dík Šedˇoure že jsi mou sestavu povýšil na HIGH-END, ale bohužel todle high-end asi nebude :D a asi se do té kategorie nikdy nedostanu, neb jsem s tím smířen a dokážu s tím žít :D
Jen tak naokraj bych upozornil že takřka všichni zdejší členové mají kabeláž o které si hošíci z "KABELGURU" myslí že jsou hloupoučcí blbečci co sedli na marketingové kecy,snobi, zbohatlíci bez mozku...atd
prostě hlupáčci,kterým šikovný prodejce vnutil předražený obyčejný drát v hezkém kabátku za astronomickou cenu.
Že jste ty kabely neslyšeli? Běžte do elektra, kupte si různé elektrikářské dráty, zapojte a máte "KABELGURU"
I ten slavný "tajný" drát není nic co by tu už nebylo (vím, ale neprozradím )
Byl tady kdysi nějaký "PAOLO" (nebo tak nějak) a ten z polotovarů motal doma reprokabely, to je hodno obdivu, ale na levné dráty z elektra dávat punčochy,konektory a prezentovat to jako "vlastní" kabeláž ?

MartinSt4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinSt4 »

Ja si myslím, že jediná firma, která může prezentovat a prodávat svoje kabely je ta která:
Má svůj vlastní důl na rudu, kde za svitu měsíce aby nedošlo ke komtaminaci UV zářením, pracovníci ve skafandrech speciélnima lopatkama těží rudu. Z té šaman firmy za přidání tajné substatnce alfa udělá kov o čistotě 110%, ten se pak ručně vyklepe do tvaru drátku. Ten pak opět tajným a nedefinovatelným způsobem domotají a obalí další tajnou substancí na průměr aspoň 10 cm. Cena musí být minimálně 10 000 USD.
A když tento kabel připojíte k iPodu tak z MP3 udělá HiRes. :) :) :) :)

A ještě mně napadla další paralela:

Cigán, co jíš nejraději. No bryndzové halušky. A jedl je. Ne, ale brat je videl!

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Dík Pamelo, svým názorem jsi mě právě přesvědčil o tom, že u kabelů nejde o jejich konstrukci, či materál dielektrika, ale o jejich cenu a renomé výrobce/prodejce.
Tak to jsem vážně netušil a díky tobě jsem prozřel...raději toho všeho nechám a půjdu si koupit nějakej krásnej kabel k opravdovejm odborníkům.
Koho bys mi doporučil ?...asi tuším, ale neprozradím.

Aretaxi, kdo nabízí konektory Oyade ?
Kabelguru asi ne...rozhodně to nikde nepíšou a dokonce Kocmeister psal o tom, že to není originál a omlouval za to, že tam ten nápis je.Mám pocit, že to snad všichni normální lidi pochopili, jen ty máš nějakou podivnou obsesi tím neustále argumentovat.
Mám ti to vysvětlovat znovu ?...můžu když tak psát opravdu pomalu...

...mimochodem, ten tzv. biznis by si ty, asi dělat nechtěl.Dělám to, protože mě to baví, živím se něčím úplně jiným.
kabelguru.cz

Kocmeister
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kocmeister »

Názory na prezentaci a kabely ok, s tím nemám problém. Jen se budu bránit podsouvání tebou smyšlených faktů Pamelo. Zaprvé žádnými hifisty, sebebohatšími nepohrdám, třeba proto, že jich nějakou řádku znám. A doufám, že ještě pěkných pár poznám. Naopak mám zkušenost z kruhů, které se kolem mne točí v zaměstnání a patří sem lidé s velmi vysokými příjmy, že jsou to lidé, kteří zpravidla vědí co chtějí a mají to v hlavě srovnanější než většina ostatních.

Další věc je, že opravdu nevíš co je "ten slavný drát" zač. Tuším, že máš na mysli Venom. Nevím o tom, že bych někde já nebo šeďour utrousil jediné slůvko. S Paolovými kabely to nemá nic společného. Ten tuším ani ploché nedělal/nedělá. A v Hornbachu ho neprodávají :lol:
kabelguru.cz

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

Taky dělám koníček,který mě baví a naplňuje. Časem třeba vystoupím ze svého sklepa. Je mi jasné, že mě to neužíví, ale jistě potřebuju zaplatit část nákladů a možná něco málo jako "morální zisk". Potřebuju také prostředky na nákup materiálu, případně experimentování (výzkum a vývoj).
Filozofii Kabelguru chápu z hlediska e-shopu, cenové politiky i cílové skupiny. Hi-fi je pěkný, ale velmi nákladný koníček. Pokud ty peníze budu mít, raději je investuji do něčeho smysluplného (dětí, dovolené, zajištění se na důchod, nadstandardy za běžné ošetření u felčara).

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

To je jako hon na Yettiho.Nikdo ho neviděl,neslyšel ale všichni ví co jí,kde bydlí a kolik má partnerek.Je vidět že nedostatek sluníčka a čekání na jaro se těžce podepisuje na některých jedincích... *headbang*

Odar

Příspěvek od Odar »

DRVOŠTĚP píše:Nikdo ho neviděl,neslyšel
Zatial napisem len tolko, ze okrem vyrobcu tie kable uz videli dvaja Slovaci, dokonca ich drzali v ruke, budu ich aj pocut :lol: Nechajme pracovat cas *sunglases*

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

*thumbs up* .Ale bylo by dobré udělat oproti záloze zápůjčku na vyzkoušení.Různí konstruktéři s tím nemají problém.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

A taky to je v nabídce.Tak do toho a nechat keců.

Zamčeno