Kam kráčíš ...HIFI ?
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Kam kráčíš ...HIFI ?
vycházíš z toho že máš apriori pravdu, já ti jí neberu ... ale hrát budu sa dovolením z toho co mne osloví, mimochodem aby "digitální" cesta hrála slušně stojí stejně ne-li víc než jakákoliv jiná, měj se
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Bacile, to prece nikdo nenapsal
. Zase se vymezujes proti svym vlastnim myslenkam.
Ja bych se ale vratil k puvodni otazce: rozepis se, z jakych konkretnich duvodu se (mylne) domnivas, ze hrani z PC neni high fidelity?
Matlas tu totiz dohromady dosazitelnou zvukovou kvalitu toho ci onoho transportu a svou preferenci zpusobu poslechu hudby...

Ja bych se ale vratil k puvodni otazce: rozepis se, z jakych konkretnich duvodu se (mylne) domnivas, ze hrani z PC neni high fidelity?
Matlas tu totiz dohromady dosazitelnou zvukovou kvalitu toho ci onoho transportu a svou preferenci zpusobu poslechu hudby...
A to je prosím čo??... pre mňa je primárna filozofia posluchu, nie "formát"

BVaudio, výroba a predaj
Já že jsem napsal,že přehrávání z Digi zdrojů není plnohodnotné??? Právě naopak,jen jsem zmínil,že jsou zde i stroje All in one,bylo to okamžitě označeno za slevomat,přičemž některé stojí řádově i statisíce,ale hlavně dosahují hi-endoveho přednesu!!!
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
...Bazi 36 píše: ↑05 lis 2017 20:53Tak tohle nemíním poslouchat,do nikoho se nenavazim,naopak chápu každého,kdo to má přesně obracene než já,bohatej oproti místním teda asi nejsem vůbec,když vidím,na čem tady jiní hrajou a nektere dnešní All in one,jsou tedy zatraceně zvukově dobre,pokud nevadí jaksi digitální zvuk,jeden příklad za všechny Ottava Sc-c 500,poslech na vlastní usi-pecka a za 52.000 mi to teda jako Slevomat nepřijde. A vzhledem k tomu,že tady 60% odkazujících hraje přes PC,streamery a nejmodernější dac a nikdo je nekara,že jsou zde na hifi fóru,tak se synku trošku zbrzdi a vůbec mě neoslovuj!!!!
... a ČO?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ano, tvá věta "A vzhledem k tomu,že tady 60% odkazujících hraje přes PC,streamery a nejmodernější dac a nikdo je nekara,že jsou zde na hifi fóru" má přesně ten význam.
bacil2:
Místo diskuse k věci tradičně do autu...

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
bacil2 : takze kdyz poslouchas ze sveho kapesniho prehravace na sluchatkach tak je mozek pritomen vic nez pri poslechu streameru ?
No však práve to je to... Nejako to potom nejde dohromady s týmtono proste pri posluchu by mal byť prítomný aj mozok
aleboinak ja osobne si tiež myslím, že hranie z pc nie je hifi
Normálny mozog hovorí, že pri počúvaní reprodukovanej hudby je primárna kvalita reprodukcie tej hudby , teda dobrý (hifi) zvuk, nie "filozofia". A kvalita zvuku je dnes jednoznačne na strane kvalitného riešenia s PC s mnohými "nefilozofickými" výhodami.človek v podstate ochotný počúvať akékoľvek hlúposti iba preto, že to "má dobrý zvuk"
2 Pavel Dosko
No, však také "in eary" má prakticky skoro v mozgu, nie?takze kdyz poslouchas ze sveho kapesniho prehravace na sluchatkach tak je mozek pritomen vic nez pri poslechu streameru ?

BVaudio, výroba a predaj
PavelDosko: pri posluchu z klasického pc určite ...
... mohol by si trochu podrobnejšie rozvinúť túto zaujímavú tézuPítrsPraha píše: ↑06 lis 2017 09:08Ve tvém světě je asi normální, že se přeš s vlastníma myšlenkama...
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
bacil2 ... co je klasicke PC pro tebe ? p.s. cetl jsem si tve nazory na slovanetu, jen bych opakoval to co ti tam pisi, jen bych asi nepouzil vulgarismy 

... no to je určite primárne pre nejakého totálne amuzikálneho technokrata ... normálny ľudia to našťastie majú trošku zložitejšie, aj keď si to nechcú priznať

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
... a mozna bych je i pouzil, ty vulgarismy ... kdyz tak ctu co z tebe pada
2 bacil2
Ten "totálne amuzikálny technokrat" bol aj aktívny (amatérsky) hudobník, z toho sa dostal k tej technike. Ak je pre teba pri reprodukcii hudby primárna filozofia, tak si tie "špunty" strč... vieš kam, však stačí filozofovať a hudobný zážitok máš zaručený. A mozog by si mohol použiť napr. pri štúdiu slovenskej gramatiky, ty "mozok" a "normálny ľudia". Začínam veriť, že ten tvoj avatar je reálna podoba..
.. I.K. ťa raz nazval "exotom", vystihol to presne.
Ten "totálne amuzikálny technokrat" bol aj aktívny (amatérsky) hudobník, z toho sa dostal k tej technike. Ak je pre teba pri reprodukcii hudby primárna filozofia, tak si tie "špunty" strč... vieš kam, však stačí filozofovať a hudobný zážitok máš zaručený. A mozog by si mohol použiť napr. pri štúdiu slovenskej gramatiky, ty "mozok" a "normálny ľudia". Začínam veriť, že ten tvoj avatar je reálna podoba..

Naposledy upravil(a) BVa dne 06 lis 2017 10:21, celkem upraveno 1 x.
BVaudio, výroba a predaj